Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 8738454
Постинги: 7763
Коментари: 3333
Гласове: 6087
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Сайт на партия БТР (България на труда и разума)
4. Десислава Иванчева
5. Интервюта с представители на партия БТР
6. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
7. Планът за съсипването на България
8. Протоколи на ционските мъдреци
9. Български исторически календар
10. Забравеният д-р Ганчо Ценов
11. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
12. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
13. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
14. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
15. Забравеният д-р Янко Янев
16. Православието
17. Планът "Еврия"
18. Сайт с български бойни знамена
19. Исторически видеоблог
20. "Изгубената България" - исторически сайт
21. Българският национализъм (1919 - 1944)
22. Владо Черноземски
23. ANONYMOUS BULGARIA
24. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
25. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
26. Самиздател Григор Симов
27. Военное обозрение
28. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
29. Отворено писмо на Манфред Рьодер
Постинг
12.07.2009 16:17 - Методи Андреев: Хора от Държавна сигурност първи станаха масони
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3295 Коментари: 3 Гласове:
1Методи Андреев е роден на 26 септември 1959 г. в Перущица. По образование е строителен инженер. Той е бивш председател на Комисията по досиетата, съществувала от 6 април 2001 г. до 20 юни 2002 г. В момента Андреев е преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Член е на Националния съвет на СДС. Семеен, има двама синове.

- Г-н Андреев, защо вашата комисия не успя да просъществува дълго и имаше кратък живот в условията на демократизиращата се България?

- Защото министърът на вътрешните работи се казваше Петканов, а министър-председателят – Симеон Сакскобургготски, които бяха върли противници на този вид законодателство. Точно тогава ние започнахме да се занимаваме с банкерите, и по-точно с банкерите на фалиралите банки и кредитните милионери. Списъка го дадохме на тогавашния министър на вътрешните работи Петканов, който се правеше, че не разбира за какво става дума, и връщаше многократно нашите писма. В края на краищата отказа да извърши проверката. Точно тогава набързо отмениха закона, но не закриха комисията, което е парадокс. Ако се интересувате, ще видите, че имаме БУЛСТАТ, имаме данъчна регистрация.

- Защо точно Симеон Сакскобургготски имаше интерес да се закрие Комисията по досиетата?

- Това е въпрос, който касае дейността на царя. Аз не съм човек, който говори без документи. Има много факти, които показват, че отношението на царя с бившите съветски служби не са били чак толкова незначителни.

Не мога да потвърдя масовото твърдение, че царят е бил агент на съветските служби. Но мога да кажа следното – царят никак не е живял зле в изгнание. Невероятно звучи един човек, който е символ на една институция, каквато е монархията, да бъде оставен извън полезрението на бившите съветски служби. Това не е нормално, нали?! Такива хора (като царя) са необходими на всяка уважаваща себе си разузнавателна служба. Защото в него е инвестиран страхотен ресурс. Забележете – този цар, цялото царско семейство напускат държавата с уважение. Позволяват им дори да изнесат доста неща. Нещо повече – към тях е зачислен офицер от ДС, който пътува с тях до Египет. Нещо повече – самото царско семейство – майката, лелята, а и самият цар, са възпитавани в социалдемократическите ценности. Нещо повече – известна е някогашната историческа забележка на Сталин: „Не закачайте царчето!”. Много е интересно какво е станало със завещанието на цар Борис – той е завещал неколкостотин хиляди швейцарски франка, които Симеон е трябвало да получи, когато навърши пълнолетие. Мисля, че ставаше дума за 500 000 франка – една доста сериозна сума. Това е завещал Борис на Симеон, когато се е родил. Въпросът е тази сума получена ли е, кой е осъществил  контакт с тогавашния станал вече пълнолетен Симеон. Когато се върна в България, Симеон направи призив за помирение. Той иска помирение. Както е редно, когато той стана министър-председател, нашата комисия беше поканена в неговия кабинет в Министерския съвет. Там разговаряхме, а член на комисията му подари архивна снимка, на която Симеон е с леля си.

При срещата възникна, да не казвам спор, но се отвори диалог между мен и царя. Той каза: „Добре, г-н Андреев, вие смятате ли, че истината, която е в архивите, е полезна?” Казах: Г-н премиер, истината винаги е полезна. „Да де, ама това не е цялата истина. На мен ми казаха, че има много унищожени архиви”, отвърна той. Казах: Г-н премиер, абсолютната истина е философско понятие. Като такова то е обект на изследване на много философски школи. Ние не сме философи, ние разполагаме с това, което го има в архива. За всичко останало си има изследователи, които могат да направят заключение за това, което го няма. Знам, че Симеон лично е разпоредил законът и комисията да бъдат ликвидирани. За целта дори е подготвена специална група от юристи и хора от няколко министерства.

Това го знам от Владимир Дончев. Наредено било от най-високото място – Симеон Сакскобургготски.

- Случайно ли е, че точно бившите депутати (юпитата) в НДСВ са предимно деца на родители, работили за службите, за ДС?


- Изобщо не е случайно. Групата на народните представители от НДСВ в предишния парламент бе съставена главно от представители на изтъкнати комунистически фамилии или на семейства, свързани с бившите специални служби. Там имаше една друга немалка прослойка – хора, свързани с най-новото масонство. Те не могат да бъдат назовани поименно, нали това е тайна! На тях им е забранено да казват, че са такива.
Да, разбира се, че много имена се спрягат за масони. Но който и от големите и известни политици или бизнесмени да кажете, че е масон, ще улучите на 99,9 процента. Проблемът е, че самият Симеон Сакскобургготски, доколкото знам, принадлежи към Розенкройцерите. По принцип няма нищо лошо в масонството. Проблемът е, че българското масонство все повече придобива параметрите на масонството от италиански тип. Спомняте си ложата ПИ 2 на Личо Джели?! Помнете как под шапката на благотворителност и масонство тези хора защитаваха лични интереси. Правиха го по не най-законосъобразния начин. Там бяха свързани с кръгове от мафията. Стана голям скандал.

- Какви са признаците, че българското масонство се мафиотизира?

- Погледнете един голям областен град! Там виждате връзки между върховните органи на прокуратурата, шефовете на местния съд, шефовете на местното РДВР и хората с много пари. Защо им е на тези хора тази близост? Нали те по принцип са абсолютно независими?! Прокуратурата трябва да преследва всяко едно престъпление, съдът трябва да осъжда въз основа на събраните доказателства, полицията трябва да проследява тези доказателства, бизнесът трябва да се развива самостоятелно. Тези хора обаче са обвързани. Защо? Моделът на тяхната обвързаност е вреден за държавата. Той е криворазбрано прилагане на масонството. Ако забелязвате, в основата на всички български ложи стоят хора, които са свързани с бившите специални служби.

- Български феномен ли е обвързването на масонството и специалните ни служби?

- Масоните канят при себе си успели хора. Но как така в България хора от ДС първи станаха масони? Този въпрос е изключително важен.

- Каква е тази икономическа обвързаност между Милен Велчев и ген. Любен Гоцев, за която намеквате в едно интервю?

- Аз нямам данни за такава връзка между тях. Не знам да има обвързаност между Милен Велчев и ген. Любен Гоцев. Но не бива да забравяме, че ген. Любен Гоцев е един от първите, който е осъществил контакт със Симеон Сакскобургготски. Дори ако си спомняте, Любен Гоцев беше един от официално признатите съветници на царя и той много често ходеше във Врана. Това е факт. Никой не криеше, че Любен Гоцев и царят, освен официалните срещи, имаха и неофициални. Казвате Милен Велчев бил обвързан финансово с ген. Любен Гоцев? Велчев е много чувствителен на тема „икономическия просперитет” на брат си. Аз ще ви кажа това, което знам.

Бащата на Милен Велчев беше шеф в БГА „Балкан”. Доколко знам, по времето на управлението на Софиянски той е бил докаран в България с цел да бъде разследвана някаква негова дейност в БГА „Балкан”. (Бащата на Велчев беше уличен в престъпление – б. а.). Това нещо не се оповестява, но то е така. Никой до този момент не си задава въпроса: Къде са родителите на Милен Велчев? Те са живи и здрави, живеят в Южна Африка. Въпросът е следният – с какви средства тази фамилия си позволява стандарта, който поддържа. Да си спомним приватизацията, когато семейството на Милен Велчев закупува хотел „Велико Търново” на Златни пясъци. Тогава още не се говореше за инвазия на Българско Черноморие. По-късно там се изляха над 200 млн. евро в хотели и какво стана с онзи прословут военен имот, който дето уж трябваше Георги Велчев да го направи на общежитие, а нищо не направи? Разбирате сега защо тези хора драпат с нокти и зъби да бъдат пък във властта. Защото властта дава имунитет, за съжаление.

- И в момента се подхвърля темата, че Милен Велчев е продал неизгодно външния дълг на България?

- Това е сложна материя. Аз не я разбирам, не съм икономист по образование. Но когато разговарям с икономисти за външния дълг, те ми казват: Тук има далавера! И ето виждате, този същият Орешарски стана министър и каза: „Повече въпроса с външния дълг няма да го коментирам!” Дали доцентът Орешарски отстъпи пред политика Орешарски? Преди това той беше категоричен, че сделката на Милен Велчев за външния дълг е изключително неизгодна за България.

- Защо вече 20 години говорим за досиета, все ги унищожават, но някои остават, други – не. Въобще в България много се проточи сагата с агентите на ДС...

- Така поискаха тези, които режисираха българския преход. Тези, които след 10 ноември раздаваха куфарчетата с пари – кликата около Андрей Луканов с активното съдействие на генералитета на бившата Държавна сигурност. Затова сега няма беден генерал от комунистическите тайни служби.
Тези, които се изживяват за кръстници на българския преход от кръга „Монтерей”, тези „обикновени” пенсионери имат навик да обядват всеки вторник в едно от най-скъпите заведения на София. Да пушат пури, едната от които струва 100 лв. Поне това около тях е публично известно…
Тагове:   масони,   масонство,   методие,


Гласувай:
1
01. zabylgarite - Браво приятелю
12.07.2009 16:22
за публикацията.Браво и на г-н Андреев за смелостта.
цитирай
2. maranatha - Конспиративните теории са елементарно обяснение за света
25.09.2009 22:59
При конспиративните теории винаги имаме две категории хора - ние, добрите, и те - лошите, които заговорничат и съзаклятничат и кроят пъклени козни за унищожението на...... тук следва съответната теория в зависимост от възгледите на автора. Те, лошите, искат да унищожат нашата държава или нашия град, или нашия език, или нашата религия, или нашата обществена прослойка, или екологията, или икономиката, или световния мир. Според конспиративните теории разните масонски ложи съществуват от времето на цар Соломон, но все още няма обяснение защо след като са толкова могъщи и добре организирани вече 3000 години не успяват да постигнат целта си - световното господство и новия световен ред.
цитирай
3. lambo - Тук в Карлово масоните от "Ротари клуб" държат кмета и града
12.07.2010 21:08
Червеният кмет Найден Найденов през деня е в кметството, а вечерта е на сбирките на масоните

После ... Кмета НАРОЧНО не обжалва и загуби едно дело от двамата масони Ковачев и Гидиков срещу Общината. Така сега за два парцела в края на града, общо 3,8 дка Общината е осъдена да заплати над 500 000 лева.

Между другото масонът Гидиков е убиецът на депутата Чернев от СДС, който се опита да разследва Енергийната мафия навремето.
цитирай
Търсене