Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990733
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
12.07.2009 16:21 - Свещеник пише до Максим: Махнете хомосексуалистите от Светата ни Църква
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1377 Коментари: 1 Гласове:
0



Ваше Светейшество,
Обръщам се към вас с голяма болка в сърцето наблюдавайки как се позори и петни името на Българската Православна Църква.
Прочетох от българските вестници за случаят с Ректорът на Софийската семенария Епископ Сионий и за незаконото съжителство на главния секретатр Епископ Наум с друг мъж в неговият апартамент в Светият Синод. Ваше Светейшество аз ви познавам като един истински и морален служител на Светата ни Църква. Вие трябва да вземете незабавни мерки за очистване името на Светата ни църква от духовници, които със своите действия и постъпки позорат името на Православнта църква в България.
В правилата на светите апостоли 25 правило много ясно казва как трябва да се постъпи с духовници, които се занимават с блудство. А правилото гласи: ” Епископ, презвитер или дякон, който бъде изобличен в блюдство, в клетвопрестъпление или в кражба нека бъде низвергнат от свещен чин, но без да бъде отлъчен от църковно общение…” А също апостол Павел в посланието си до ЕФЕСЯНИ глава 5-а казва: ” А блюдство и всяка ничистота или користолюбие дори и да не се споменуват между вас, както прилича на светии…Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив изобличавйте ги.”

Ваше Светейшество, ако Вие и Светият Синод не вземете незабавно мерки и не отстраните тези служители от техните позиции това показва че и вие сте покварени както тези служители.
Светият Синод трябва да направи проучване сред всички монаси в България И ОНИЯ КОИТО СЕ УСТАНОВИ ЧЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ СВЕТАТА НИ ЦЪРКВА ЗАЩОТО ПЕТНЯТ НЕЙНОТО ИМЕ.
НИКОГА В СВОЕТО ИСТОРИЧЕСКО МИНАЛО БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА НЕ Е ИМАЛА ТАКОВА ПОКВАРЕНО ВИСШЕ ДУХОВЕНСТВО КАКТО ДНЕС. И ВИЕ СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА. КАК МОЖЕ ДА РЪКОПОЛАГАТЕ ДУХОВНИЦИ ЗА ЕПИСКОПИ ИЛИ МИТРОПОЛИТИ ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

Аз искрено вярвам в Бога и милея за името и авторитета на Българската Православна Църква, но ако видя че Светият Синод отново не прави нищо и като винаги се спотяйва аз ще започна осилена акция чрез българскате вестници и телевизия и ще настоявам за отстраняване на всички покварени духовници.
Как е възможно Епископ Наум да живвее в апартамент на Светият Синод със своят любовник и никой да не вижда или да не знае това. За какво имате тази охрана, Те не знаят ли кой има право да живее в Синодалната палата и да не позаволяват на външни лица да живеят там.

Но те може би са се страхували да не бъдат уволнени от главният секртар на Синода Епископ Наум. Как той може да служи в Александър Невски и да дава благословение, когато той целият е потънал в грехове и няма над себе си Божията благодат.
Знаете ли че заради скандала с Епископ Сионий тази година в Софийската семенария има подадени само осем молби за първи клас в семенарията. Ето такива духовници като Епископ Сионий и Епископ Наум ще накарат българите да се откажат от Православната църква и да потърсят църкви с истинско морално духовенество.
Моля Бога дано ви даде достатъчно разум за да изкорените злото от светата ни Църква.

Целувам светата Ви десница и оставам Ваше во Христа чадо,

Свещеник Стефан Михайлов
Вашингтон, САЩ





Гласувай:
0



1. maranatha - Има и по-страшни неща
24.07.2009 08:58
http://ide.li/article264.html
Бивш монах разказва за разврата и пороците в Атон. Какво можем да очакваме, когато на едно място се съберат много мъже? Цялата институция на манастирите трябва да бъде премахната, защото развращава хората и води до неестествени пороци.
цитирай
Търсене