Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Постинг
04.01 06:13 - Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕР
Автор: samvoin Категория: Други   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отворено писмо

 

 

МАНФРЕД РЬОДЕР

 

 

Haus Richberg  (Дом Рихберг)

D-34639 Schwarzenborn / Knьll  (Шварценборн / Кнюл)

DEUTSCHLAND

Тел. 0049 (0)5686 – 536

Факс: 0049 (0)5686 – 1724

 

 

До всички членове на Бундестага и федералното правителство!

 

 

В името на германския народ аз Ви обвинявам в най-голямата несправедливост:

 

 

          Вие работите целенасочено за ликвидирането на собствения си народ. Такива действия и процеси не са се случвали в цялата история на човечеството.

          Инициативата за премахване на надписа върху Райхстага (“Dem Deutschen Volke” – “На германския народ”; бел. прев.) е последното доказателство за Вашите враждебни спрямо народа възгледи. С германския народ Вие не желаете да имате нищо общо. Вие се чувствате Вашата обязаност като към някакво недефинируемо “население”.

 

          • Та от кого бяхте избрани?

          • От германския народ!

          • Кой ви плаща царски?

          • Германският данъкоплатец!

          • Кому дължите спазване на дадената клетва?

          • На германския народ!

 

          А Вие какво правите?

 

          Вие правите всичко, което вреди на германския народ и което прави окончателната му гибел неизбежна.

 

          Ето една извадка от Вашите машинации, които умът не побира:

 

          • Вие не само отстъпихте исконна немска заселническа земя на Изток, но и приветствахте нейната загуба с ръкопляскания. Вие съзнателно отричате обстоятелството, че Германия никога досега не е можела да изхрани собственото си население и винаги е била страна на изселници.

 

          • Вместо това, чрез една безпочвена политика за даване на политическо убежище, Вие докарвате милиони чужденци в тази твърде малка страна и така вършите убийство на собствения си народ, срещу Вашата собствена плът и кръв. Смесването на нашия народ с азиатци и африканци от десетилетия целенасочено се пропагандира и поощрява от Вас (виж служебен правителствен документ от месец август 1991 г.: “Нищо не може да стане без едно добро (народо-) омесване.”).

 

          • Задлъжнялостта на държавата надхвърля всяка способност да си я представим. Всеки три секунди държавният дълг се увеличава с 10 000 марки. Държавата обслужва годишно 150 милиарда марки дългове. Натрупаната сума на дълга наближава 3 билиона. За изплащане не може и да се мисли. За такива действия всяко частно лице или стопански деятел биха отишли зад решетките за години. (Херберт Кремп във “Welt am Sonntag” от края на 1997 г.)

 

          • Вие ликвидирате германската марка – най-твърдата валута на света, знаейки, че това вреди на собствения народ, както Хелмут Кол открито призна.

 

          • Вие знаете, че французите (според вестник “Фигаро”) наричат нашето подчиняване на решенията в Маастрихт “Версай без война”. Това е третата капитулация на Германия пред Франция за по-малко от столетие.

 

          • Вие знаете, че обединението на Германия не беше желано от никой германски политик и най-малко от господин Кол. Той по-скоро беше настойчиво подтикван към това от американския президент, тъй като американската икономика трябваше да бъде оздравена чрез поемането на народното имущество на Германската Демократична Република. И така 95 процента от държавните предприятия на ГДР бяха подарени на еврейско-американски фирми и дори получиха стимулиращи финансови инжекции.

 

          • Рооведдер (Rohwedder), който искаше да възпрепятства тези действия, беше убит от агенти на тайните служби и заменен с послушната ятачка Бройел (Breuel).

 

          • Вие узаконихте сталинистките експроприации в ГДР и с това обявихте несправедливостта за правда.

 

          • Вие притискате германски фирми да плащат все по-абсурдни искания на чуждестранни изнудвачи за така наречените работници, извършвали принудителен труд, без обаче изобщо да споменавате престъпленията спрямо Германия или да ги приспадате от нашите насрещни искания. Половината свят ни дължи репарации, а не ние на другите.

 

          • Вие постоянно позорите всичко немско и отдавате предпочитания на всичко чуждо. Предупрежденията за враждебност спрямо чужденците (това, както изглежда, е главната Ви грижа) не са нищо друго, освен открита враждебност спрямо германците и всичко немско.

 

          • Вие поощрявате всички мислими исторически лъжи срещу Германия. Венецът на всичко беше Вашата благословия за подлата подстрекателска изложба срещу Германския Вермахт, въпреки че всички  историци знаеха, че ставаше дума изключително за сталинистка пропаганда на ужасите. Предполагаемата вина на Германия като единствен виновник за войната беше издигната от Вас в догма и трябва да се преподава във всички училища противно на по-доброто знание за нещата. Единствено чуждестранни историци смеят да възразяват срещу тази историческа стъкмистика. Отдавна вече у нас няма никаква свобода на изследванията и науката.

 

          • Вашата основна грижа обаче, е разпространяването и насаждането на комплекс за вина, за демонизиране на собствения народ. Чрез все по-строги закони всяко политически нежелано изявление се подлага на наказание. Свободата на мисълта е останала само на хартия. На дневен ред са домашните обиски за недолюбвани писания и позиви. И почти всеки съдия е готов да участва в тези най-отвратителни държавно-полицейски действия срещу инакомислещи, без да ги подлага на каквато и да e проверка.

 

          • Вашето любимо оръжие е “сопата Освиенцим”. С незачитащия правото и човеконенавистен § 130 от Наказателния кодекс (Volksverhetzung – подстрекателство сред народа; бел. прев.) Вие не пазите собствения си народ от подстрекатели, а поощрявате омразата към Германия и подлагате всеки на наказание, който се брани срещу нея. Стотици са вече осъдените за това.

 

          • Над всичко обаче, стои привилегироването на евреите. Те са се превърнали в най-интимната грижа на тази република. Евреите се ползват с извънредни права и шутовска волност. Евреи от цял свят, и особено от бившия Съветски съюз, биват призовавани от Вас да дойдат във Федералната Република Германия и да гледат на нея като на своя “обетована земя”, където за тях текат мляко и мед, принасяни им даром от германския данъкоплатец.

 

          • Вие провеждате юдеизация на нашия народ. Вие смилате на талаш 2000 години западноевропейска култура, като в Яд Вашем си слагате еврейски шапчици и повдигате обвинения срещу собствения си народ. И отричате факта, че високата европейска култура можа да възникне само на основата на преодоляването на юдейщината, когато фарисеите и книжниците бяха разпознати като “змии и рожби ехиднини” (Евангелие от Матея 23:33).

 

          • С Вашите ритуали за изразяване на стъписване и покруса, наподобяващи тибетски молитвени мелнички, Вие докарахте много немци до самоомраза, която се излива в просташки и вулгарни изрази, като: “Проклета Германия”, “Никога повече Германия” или “Германия да пукне”. За това сте виновни единствено Вие!

 

          • Постоянното повтаряне за някаква опасност от “дясно” е съзнателно отричане на действителната опасност от “ляво”, която ежедневно вилнее по всички медии и прераства в кърваво насилие по улиците, подкрепяно и финансирано от безотечествени профсъюзи и получаващо благословията на безродни и враждебни спрямо народа теолози.

 

          • Не само господин Кол, но и всички Вие направихте от Федералната Република една Фекална Република, една продажна свинска кочина, над която като най-важно нещо стои Вашето верую: Никога повече не трябва да съществува една самоуверена, горда, действително суверенна германска държава. Ами че Вие твърде услужливо и свръхусърдно се подчинявате на френски, американски, но преди всичко на еврейски желания и заповеди.

 

          • С това Вие привеждате в изпълнение най-ужасната политика на омраза, която нашите смъртни врагове – преди всичко Рузвелт и Чърчил – съчиниха през войната: да унищожат Германия; да й откажат международно право и мирен договор.

 

          • Безусловната военна капитулация през 1945 г. трябва да бъде повтаряна политически от всяко федерално правителство. Никога отново на Земята не трябва да има и един квадратен метър, с който германците да се разпореждат сами; никога не трябва да има дори един единствен германски войник под германско командване, който би могъл да се бие за германски интереси. Така и изпълняващият длъжността канцлер и неговият външен министър още преди да положат клетва бяха призовани във Вашингтон, за да се подчинят на империалистическата американска политика. Веднага след това те се хвърлиха в престъпната нападателна война в Косово и пропагандираха обратното на това, което преди беше тяхно верую.

 

          Списъкът може да бъде продължен според желанията:

 

          • Вие вече разрушихте нашето селско стопанство.

 

          • Сега ликвидирате работни места чрез глобализация, която е от полза само за големите международни концерни, но никога за немските хора.

 

          • Вие отменихте нашите горди възпоменателни празници (като 17 юни) и на тяхно място постоянно измисляте нови за наш срам (като един така наречен Ден за възпоменание на холокоста).

 

          Издигането на паметници и устройването на места за възпоменание на холокоста за Вас се превърна направо в обсебваща мания. Изграждането на един паметник на холокоста насред правителствения квартал на столицата на Райха, върху най-скъпия парцел на Германия, не е нищо друго, освен обявяване на война на германския народ. Както признават изтъкнати евреи, това чудовище изобщо не служи за почитане на паметта на някакви невинни жертви, а това е “шапката на Геслер” (от драмата “Вилхелм Тел” на Фридрих Шилер; бел. прев.), пред която нашият народ трябва да се покланя във вечна покорност, за да не се изправи никога повече и да защитава собствени интереси. С това “особеният престъпен характер” на нашия народ трябва да бъде излят в бетон.

          Вие вярвате, че с това отговаряте на желанията на евреите, но явно не сте си изяснили, че така установявате една вечна вражда между германци и евреи. Това чудовище ни разделя завинаги на извършители и жертви. С това помирението е изключено завинаги. Но то, естествено, изобщо не е желано, както постоянно подчертават именити евреи. Желано е безусловното подчинение на еврейски интереси.

          Никой враг не би могъл да вилнее по-лошо над нас, както Вие го правите. Да, Вие сте като една вражеска окупационна сила, тъй като служите само на чужди интереси и изпълнявате чужди заповеди. С това Вие се превърнахте в най-голямата опасност за нашия народ. Вие постоянно решавате и вършите това, което подкопава ленното право на германския народ.

          За Вас има три категории хора и следователно – три вида право: Това са веднъж евреите и американците, които са добри по принцип; те стоят над закона и на тях им е позволено всичко. След това е масата на “нормалното” население, което плава по течението; за него важат “нормалните” закони. Третата и последна категория, това са онези, които плуват срещу течението и духа на времето, които се противопоставят на лъжите и двойния морал. Именно от тях Вие чувствате господство си застрашено и постоянно изобретявате нови закони и мерки за тяхното потискане. Те биват обявявани за останали във вчерашния ден и вечно теглещи към миналото; или за десни екстремисти – и биват изолирани.

 

          Къде е коренът на злото?

 

          Аз съм достатъчно възрастен, за да знам, че в Германия не винаги е било така. Правителствата и народните представители бяха съвсем други. Те се чувстваха германци и обичаха народа. Вие обаче, изглежда нямате нищо друго в съзнанието си, освен да ликвидирате Германия и германския народ колкото се може по-бързо. Вашата болестна омраза към надписа върху Райхстага е достатъчно доказателство за Вашето патологично отношение към Германия.

 

          На какво се дължи това?

 

          Какво Ви отличава от предишни политици?

 

          Аз ще Ви кажа:

 

          • На Вашите действия липсва правна основа, а на Вашите желания липсва обвързващ задължителен нравствен закон и културна традиция.

 

          • Вие живеете в една необвързваща мултитултурална илюзорна полуда и не знаете нищо за решаващите събития в нашата най-нова история. Вие не познавате (или не искате да знаете) дори правната основа на Федералната Република.

 

          В присъдата си от 31.07.1973 г. Федералният конституционен съд установи:

 

          • “Основният закон (Grundgesetz – GG), а не само една теза на международното право и на науката и теорията за държавата, изхожда от това, че Германският Райх е надживял рухването през 1945 г. и не е загинал нито с капитулацията, нито чрез упражняването на чужда държавна власт от съюзените окупационни сили, нито по-късно; това произтича от преамбюла, от чл. 16, чл. 23, чл. 116 и чл. 146 на Основния закон.

 

          • “С основаването на Федералната Република не трябва да се смята, че се образува нова западногерманска държава.”

 

          Забележете, моля!

          Тук става дума за Райха, за рухване и капитулация, не за освобождение; за чужда държавна власт и съюзени окупационни сили, не за наши съюзници или дори приятели.

 

          И съвсем недвусмислено и ясно се казва:

 

          Федералната Република Германия не е държава!

 

          В преамбюла се казва, че Основният закон трябва да важи “само за един преходен период”. А чл. 146 постановява:

 

          “Този Основен закон губи своята валидност в деня, в който влезе в сила конституция, която е била приета от германския народ чрез свободно решение.”

 

          Това означава: Основният закон не е конституция и не е бил приет от германския народ чрез свободно решение, тоест не може никога да стане конституция или дори основа на една суверенна държава.

          Ако Германският Райх не е загинал и Основният закон не е никаква конституция, защо Вие още не сте свикали конституционно събрание на Райха, което да му даде такава? Кога най-сетне ще пожелаете да приключите “преходния период”, за който говори преамбюлът? Или Германия трябва во веки веков да остане нещо временно?

          Всички водили войната държави, също и съюзниците на Германия, имат мирни договори. Ние защо нямаме никакъв? Вие знаете ли? Аз ще Ви кажа:

          Защото Рузвелт и Чърчил малко преди края на войната решиха да не дават на Германия мирен договор, да не я третират изобщо като субект на международното право, а само като обект, с който победителите могат да разполагат сами.

          Другата причина е:

          Законното, признатото от целия свят правителство беше качено на бесилката, а последният му представител – велик адмирал Дьониц, беше затворен в продължение на десет години. Той сам или неговият приемник биха били компетентни и оправомощени да сключат мирен договор, тъй като, в края на краищата, войната е водил Германският Райх, а не Федералната Република Германия.

 

          Основният закон представлява окупационно право.

 

          Всички условия и разрешения идваха от победителите, чиято цел беше унищожението на Германия.

          Защо Вие никога не напомнихте за приключването на “преходния период”, на следвоенния период? Ние нямаме дори примирие за прекратяване на военните действия, та какво остава за мир.

          Най-късно при разпадането на Германската Демократична Република – източният временен продукт на окупацията, трябваше да бъде разпуснат и временният окупационен продукт Федерална Република Германия и да бъде съживен отново Райхът. Защо не го направихте? Толкова ли Ви е легнал на сърцето този временен продукт на окупационно право?

          След войната в Персийския залив отправих запитване до генералния секретар на ООН защо цари такова голямо вълнение заради анексирането на едно малко, корумпирано шейхство, но никога никой не се е занимавал с гигантското престъпление – заграбването на източните германски области.

          Пристигнаха два много показателни отговора.

          Първият отговор дойде от генералния секретар от Ню Йорк.

 

          Германският въпрос никога не е бил поставян на дневен ред от бонските политици.

 

          (Поради това) “Няма налице правни експертизи на Обединените нации за правното положение на Германския Райх”.

 

          Вторият отговор дойде от пресговорителя на ООН от Виена. ООН не е световно правителство и никакъв международен съд, а организация на силите победителки за сломяване на Германия и затова тя никога няма да обърне резултатите от Втората световна война.

 

          Следователно, ООН е една антигерманска коалиция!

 

          Която преследва същите цели, както през войната: потискането и разрушаването на Германия. С встъпването на Федералната Република в ООН трябваше неизбежно да се постави въпросът дали сега Федералната Република се числи към вражеските сили, чиято единствена цел е била и е сломяването на Германия.

          От изложеното поведение на федералното правителство и Бундестага трябва да се заключи:

 

          • Вие сте заклетите врагове на един суверенен, могъщ Германски Райх.

 

          • Вие сте също заклетите врагове на един достоен германски народ.

 

          ГДР и ФРГ не бяха никакви законни германски държави, а окупационни образувания за един преходен период. Според Федералния конституционен съд Германският Райх никога не е загивал, а е продължавал да съществува; липсвали са му само изпълнителните органи. Следователно, задължение на федералното правителство трябваше да бъде да разпусне през 1990 г. също и временния продукт на окупацията – ФРГ, и да свика конституционно събрание с цел да даде отново на Райха конституция и дееспособни органи. Това федералното правителство не само пропусна, но и не го пожела. Вместо това то издигна Основния закон – един продукт на произвола на вражеските сили – в ранг на почти-конституция, обяви временния продукт на окупацията – ФРГ, за единствената душеспасителна държавна форма и от тогава насам преследва с неумолима омраза всеки немец, който ангажира международното право в полза и на нашата страна.

 

          Райхът трябва отново да бъде извикан на живот!

 

          ФРГ принадлежи към най-тъжния и най-бездостойния период от нашата немска история и трябва възможно най-бързо да й бъде сложен край и да се замени с Райха.

 

          Райхът трябва да пребъде!

 

 

                   Манфред Рьодер

 

 

          Адрес за контакти: Vereinigte Rechte (“Обединени десни” – имат се предвид десни политически сили; бел. прев.)

 

                                         Mario Meurer

 

                                          Wildseestr. 12

                                           70329 Stuttgart

                                           Tel. 07 11 / 3 04 00 96

 

 

Превод от немски: Ради Панайотов

гр. Шумен

20 – 21.03.2004 г.

 

 

Offener Brief

 

 

MANFRED ROEDER

 

Haus Richberg

D-34639 Schwarzenborn / Knьll

Тел. 0049 (0)5686 – 536

Факс: 0049 (0)5686 – 1724

 

 

 

 

An alle Mitglieder des Bundestages und der Bundesregierung!

 

 

Im Namen des Deutschen Volkes bezichtige ich Sie des grцЯten Unrechts:

 

 

Sie arbeiten zielstrebig an der Abschaffung des eigenen Volkes. Einen solchen Vorgang hat es in der ganzen Menschheitsgeschichte noch nicht gegeben.

 

Die Initiative zur Beseitigung der Reichstagsinschrift ist der Beweis Ihrer volksfeindlichen Gesinnung. Mit „Dem Deutschen Volke“ wollen Sie nichts mehr zu tun haben. Sie fьhlen sich einer undefinierbaren „Bevцlkerung“ verpflichtet.

 

          • Von wem wurden Sie denn gewдhlt?

 

          • Vom deutschen Volke!

 

          • Von wem werden Sie kцniglich bezahlt?

 

          • Vom deutschen Steuerzahler!

 

          • Wem haben Sie Ihren Eid geschworen?

 

          • Dem deutschen Volke!

 

Was aber tun Sie?

 

Sie tun alles, was dem deutschen Volke schadet und seinen endgьltigen Untergang unausweichlich macht.

 

Hier ist eine Auswahl Ihrer unfaЯlichen Machenschaften:

 

          • Urdeutsches Siedlungsland im Osten haben Sie nicht nur abgetreten, sondern seinen Verlust auch noch beklatscht. Sie leugnen bewuЯt die Tatsache, daЯ Deutschland noch nie seine eigene Bevцlkerung ernдhren konnte und immer Auswanderungsland war.

 

          • Statt dessen holen Sie durch eine bodenlose Asylpolitik Millionen Fremde in dieses viel zu kleine Land und betreiben so Vцlkermord gegen Ihr eigen Fleisch und Blut. Die Vermischung unseres Volkes mit Asiaten und Afrikanern wird seit Jahrzehnten von Ihnen zielstrebig propagiert und gefцrdert (siehe regierungsamtliche PZ der Bundeszentrale vom August 1991: „Nichts geht ьber eine gute (Vцlker-) Mischung“).

 

          • Die Staatsverschuldung ьbertrifft jedes Vorstellungsvermцgen. Alle drei Sekunden nehmen die Staatsschulden um 10.000 Mark zu. Der jдhrliche Schuldendienst betrдgt 150 Milliarden Mark. Die kumulierte Schuldensumme nдhert sich den 3 Billionen. An Rьckzahlung ist nicht zu denken. Jeder Privat- oder Geschдftsmann kдme fьr solch Vorgehen Jahre hinter Gitter. (Herbert Kremp in „Welt am Sonntag“ vom Jahresende 1997)

 

          • Sie schaffen die D-Mark ab, die hдrteste Wдhrung der Welt, und wissen, daЯ es dem eigenen Volk schadet, wie Kohl offen zugegeben hat.

 

          • Sie wissen, daЯ die Franzosen (laut „Figaro“) unsere Unterwerfung unter die Maastrichtbeschlьsse als ein „Versailles ohne Krieg“ bezeichnen. Es ist die dritte Kapitulation Deutschlands vor Frankreich in weniger als einem Jahrhundert.

 

          • Sie wissen, daЯ die Wiedervereinigung von keinem deutschen Politiker gewollt wurde, am wenigsten von Herrn Kohl. Er wurde vielmehr vom amerikanischen Prдsidenten dazu gedrдngt, weil die US-Wirtschaft durch die Ьbernahme von DDR-Volksvermцgen saniert werden sollte. Und so wurden 95 Prozent der DDR-Staatsbetriebe an jьdisch-amerikanische Firmen verschenkt und noch mit „AnstoЯfinanzierungen garniert“.

 

          • Rohwedder, der dieses Treiben verhindern wollte, wurde von Geheimdienstlern ermordet und durch die willige Helferin Breuel ersetzt.

 

          • Sie haben die stalinistischen Enteignungen in der DDR sanktioniert und damit Unrecht zu Recht erklдrt.

 

          • Sie drдngen deutsche Firmen zu Zahlungen fьr immer absurdere Forderungen auslдndischer Erpresser fьr sogenannte Zwangsarbeiter, ohne jemals die Verbrechen an Deutschland zu erwдhnen oder mit unseren Gegenforderungen aufzurechnen. Die halbe Welt schuldet uns Wiedergutmachung, aber nicht wir den andern!

 

          • Sie betreiben die stдndige Verteufelung alles Deutschen und die Bevorzugung alles Fremden. Warnungen vor Fremdfeindlichkeit – anscheinend Ihre Hauptsorge – sind nichts anderes als offene Deutschfeindlichkeit.

 

          • Sie fцrdern alle nur erdenklichen Geschichtslьgen gegen Deutschland. Die Krцnung war die Absegnung der infamen Hetzausstellung gegen die Deutsche Wehrmacht, obwohl alle Historiker wuЯten, daЯ es sich dabei ausschlieЯlich um stalinistische Greuelpropaganda handelte. Deutschlands angebliche Alleinschuld am Kriege wurde von Ihnen zum Dogma erhoben und muЯ an allen Schulen wider besseres Wissen gelehrt werden. Nur auslдndische Historiker wagen es, dieser Geschichtsklitterung zu widersprechen. Es gibt bei uns schon lange keine Freiheit der Forschung und der Lehre mehr.

 

          • Zentrales Anliegen aber ist die Propagierung eines Schuldkomplexes zur Dдmonisierung des eigenen Volkes. Durch immer schдrfere Gesetze wird jede politisch unerwьnschte ДuЯerung unter Strafe gestellt. Meinungsfreiheit steht nur noch auf dem Papier. Hausdurchsuchungen nach miЯliebigen Schriften und Flugblдttern sind an der Tagesordnung. Und fast jeder Amtsrichter ist bereit, dieses ьbelste polizeistaatliche Gebaren gegen Andersdenkende ohne jede Prьfung mitzumachen.

 

          • Ihre Lieblingswaffe ist die Auschwitz-Keule. Mit dem rechts- und menschenverachtenden § 130 Strafgesetzbuch (Volksverhetzung) schьtzen Sie nicht etwa das eigene Volk vor Hetzern, sondern Sie fцrdern den HaЯ auf Deutschland und lassen jeden bestrafen, der sich dagegen wehrt. Hunderte sind deswegen verurteilt worden.

 

          • Ьber allem aber steht die Bevorzugung von Juden. Sie ist zum innersten Anliegen dieser Republik geworden. Juden genieЯen Sonderrechte und Narrenfreiheit. Juden aus aller Welt, besonders aus der ehemaligen Sowjetunion, werden von Ihnen aufgefordert, in die Bundesrepublik zu kommen und sie als ihr „gelobtes Land“ anzusehen, wo fьr sie Milch und Honig flieЯen, vom deutschen Steuerzahler dargebracht.

 

          • Sie betreiben die Judaisierung unseres Volkes. Sie machen 2000 Jahre abendlдndische Geschichte zu Schrott, indem Sie sich in Yad Vashem ein Judenkдppi aufsetzen und Anklagen gegen das eigene Volk erheben. Und Sie leugnen die Tatsache, daЯ die europдische Hochkultur nur auf der Ьberwindung des Judentums entstehen konnte, als man die Pharisдer und Schriftgelehrten als Schlangen und Otterngezьcht erkannt hatte (Matthдus 23,33).

 

          • Mit Ihren gebetsmьhlenartigen Betroffenheitsritualen haben Sie viele Deutsche in einen SelbsthaЯ getrieben, der sich in pцbelartigen ДuЯerungen wie „ScheiЯ Deutschland“, „Nie wieder Deutschland“ oder „Deutschland verrecke“ Luft macht. Dafьr sind Sie alleine verantwortlich!

          • Das stдndige Wiederholen von einer Gefahr von „rechts“ ist das bewuЯte Leugnen der wirklichen Gefahr von „links“, die sich tдglich in allen Medien und in blutiger Gewalt auf den StraЯen austobt, unterstьtzt und finanziert von vaterlandslosen Gewerkschaften und abgesegnet von wurzellosen, volksfeindlichen Theologen.

 

          • Nicht nur Herr Kohl, sondern Sie alle haben aus der Bundes- eine Bimbesrepublik gemacht, einen kдuflichen Saustall, ьber dem als Wichtigstes Ihr Glaubensbekenntnis steht: Es darf nie wieder einen selbstbewuЯten, wirklich souverдnen deutschen Staat geben. Nur allzu willig und ьbereifrig unterwerfen Sie sich franzцsischen, amerikanischen, vor allem aber jьdischen Wьnschen oder Befehlen.

 

          • Damit vollstrecken Sie die fьrchterlichste HaЯpolitik, die sich unsere Todfeinde – allen voran Roosevelt und Churchill – im Krieg ausgedacht haben: Deutschland zu vernichten; ihm Vцlkerrecht und Friedensvertrag zu versagen.

 

          • Die bedingungslose militдrische Kapitulation von 1945 muЯ von jeder Bundesregierung politisch wiederholt werden. Es soll nie wieder einen einzigen Quadratmeter auf der Erde geben, ьber den Deutsche allein zu befinden haben; es soll nie wieder einen einzigen deutschen Soldaten unter deutschem Befehl geben, der fьr deutsche Interessen kдmpfen kцnnte. So wurden auch der amtierende Kanzler und sein AuЯenminister nach Washington zitiert, um sich dort der imperialistischen amerikanischen Politik zu unterwerfen. Gleich danach stьrzten sie sich in den verbrecherischen Angriffskrieg im Kosovo und propagierten das Gegenteil von dem, was vorher ihr Glaubensbekenntnis war.

 

Das lieЯe sich beliebig fortsetzen:

 

          • Unsere Landwirtschaft haben Sie bereits zerstцrt.

 

          • Jetzt zerstцren Sie Arbeitsplдtze durch Globalisierung, die nur den internationalen GroЯkonzernen nutzt, aber niemals den deutschen Menschen.

 

          • Sie haben unsere stolzen Gedenktage abgeschafft (wie den 17. Juni) und erfinden dafьr immer neue zu unserer Schande (wie einen sogenannten Holocaust-Gedenktag).

 

Die Errichtung von Holocaust-Denkmдlern und Gedenkstдtten ist fьr Sie geradezu zur Besessenheit geworden. Der Bau eines Holocaust-Denkmals mitten im Regierungsviertel der Reichshauptstadt auf dem teuersten Grundstьck Deutschlands ist nichts anderes als eine Kriegserklдrung an das deutsche Volk. Wie prominente Juden zugeben, dient dieses Monstrum ьberhaupt nicht der Erinnerung an irgendwelche unschuldigen Opfer, sondern es ist der GeЯlerhut, vor dem unser Volk sich in ewiger Unterwьrfigkeit beugen soll, um nie wieder aufzustehen und eigene Interessen zu vertreten. Der „besondere verbrecherische Charakter“ unseres Volkes soll damit in Beton gegossen werden.

 

Sie glauben, damit jьdischen Wьnschen entgegenzukommen, haben sich aber anscheinend nicht klargemacht, daЯ Sie damit eine ewige Feindschaft zwischen Deutschen und Juden festlegen. Dieses Monstrum teilt uns fьr immer in Tдter und Opfer. Versцhnung ist damit fьr immer ausgeschlossen. Sie ist natьrlich auch gar nicht gewollt, wie prominente Juden immer wieder betonen. Gewollt ist die bedingungslose Unterwerfung unter jьdische Interessen.

 

Kein Feind kцnnte schlimmer gegen uns wьten, als Sie es tun. Ja, Sie sind wie eine feindliche Besatzungsmacht, denn Sie dienen nur noch fremden Interessen und fьhren fremde Befehle aus. Sie sind damit zur grцЯten Gefahr fьr unser Volk geworden. Sie beschlieЯen und tun stдndig das, was das Lehnsrecht des deutschen Volkes untergrдbt.

 

Fьr Sie gibt es drei Kategorien von Menschen und folglich dreierlei Recht: Da sind einmal die Juden und die Amerikaner, die grundsдtzlich gut sind; sie stehen ьber dem Gesetz und dьrfen alles. Dann gibt es die Masse der „normalen“ Bevцlkerung, die mit dem Strom schwimmt; fьr sie gelten „normale“ Gesetze. Die dritte und letzte Kategorie, das sind diejenigen, die gegen den Strom und den Zeitgeist schwimmen, die sich den Lьgen und der Doppelmoral widersetzen. Durch die fьhlen Sie sich in Ihrer Herrschaft bedroht und erfinden immer neue Gesetze und MaЯnahmen zu ihrer Unterdrьckung. Man erklдrt sie zu Ewig-Gestrigen oder zu Rechtsextremisten und grenzt sie aus.

 

Wo ist die Wurzel des Ьbels?

 

Ich bin alt genug, um zu wissen, daЯ es nicht immer so war in Deutschland. Regierungen und Abgeordnete frьherer Perioden waren vцllig anders. Sie fьhlten noch deutsch und liebten ihr Volk. Sie aber scheinen nichts anderes im Sinn zu haben, als Deutschland und das deutsche Volk so schnell wie mцglich abzuschaffen. Ihr krankhafter HaЯ gegen die Reichstagsinschrift ist Beweis genug fьr Ihr gestцrtes Verhдltnis zu Deutschland.

 

Woran liegt es?

 

Was unterscheidet Sie von frьheren Politikern?

 

Ich werde es Ihnen sagen:

 

          • Ihrem Tun fehlt die rechtliche Grundlage und Ihrem Wollen fehlt ein verbindliches Sittengesetz und eine kulturelle Tradition.

 

          • Sie leben in einem unverbindlichen Multi-Kulti-Wahn und Sie wissen nichts von den entscheidenden Ereignissen unserer jьngsten Geschichte. Sie kennen nicht einmal (oder wollen sie nicht kennen) die rechtliche Grundlage der Bundesrepublik.

 

Das Bundesverfassungsgericht stellte in seinem Urteil vom 31. Juli 1973 u.a. fest:

 

          • „Das Grundgesetz – nicht nur eine These des Vцlkerrechts und der Staatslehre – geht davon aus, daЯ das Deutsche Reich den Zusammenbruch 1945 ьberdauert hat und weder mit der Kapitulation noch durch Ausьbung fremder Staatsgewalt durch die alliierten Okkupationsmдchte noch spдter untergegangen ist; das ergibt sich aus der Prдambel, aus Art. 16, Art. 23, Art. 116 und Art. 146 GG.

 

          • „Mit der Grьndung der Bundesrepublik sollte kein neuer westdeutscher Staat gegrьndet werden.“

 

Merken Sie wohl!

 

Da ist vom Reich die Rede, von Zusammenbruch und Kapitulation, nie von Befreiung; von fremder Staatsgewalt und alliierten Okkupationsmдchten, nicht von Bьndnispartnern oder gar Freunden.

 

Und klipp und klar heiЯt es:

 

Die Bundesrepublik ist kein Staat!

 

In der Prдambel heiЯt es, daЯ das Grundgesetz nur „fьr eine Ьbergangszeit“ gelten soll. Und Art. 146 bestimmt:

 

„Dieses Grundgesetz verliert seine Gьltigkeit an dem Tage, an dem eine Verfassung in Kraft tritt, die von dem deutschen Volke in freier Entscheidung beschlossen worden ist.“

 

D.h. das Grundgesetz ist keine Verfassung und wurde nicht in freier Entscheidung vom deutschen Volke beschlossen, kann also auch niemals eine Verfassung oder gar die Grundlage eines souverдnen Staates werden.

 

Wenn das Deutsche Reich nicht untergegangen und das Grundgesetz keine Verfassung ist, warum haben Sie noch keine verfassunggebende Reichsversammlung einberufen? Wann wollen Sie eindlich die „Ьbergangszeit“ beenden, von der die Prдambel spricht? Oder soll Deutschland ewig ein Provisorium bleiben?

 

Alle kriegfьhrenden Staaten, auch alle Verbьndeten Deutschlands, haben einen Friedensvertrag. Warum haben wir keinen? Wissen Sie es? Ich werde es Ihnen sagen:

 

Weil Roosevelt und Churchill kurz vor Kriegsende beschlossen, Deutschland keinen Friedensvertrag zu geben, es ьberhaupt nicht als Vцlkerrechtssubjekt zu behandeln, sondern nur als Objekt, ьber das die Sieger allein verfьgen kцnnen.

 

Der andere Grund ist:

 

Man hat die legale, von der ganzen Welt anerkannte Reichsregierung aufgehдngt und ihren letzten Reprдsentanten, GroЯadmiral Dцmitz, zehn Jahre lang eingesperrt. Er allein oder sein Nachfolger wдren befugt gewesen, einen Friedensvertrag zu schlieЯen, denn schlieЯlich hat das Deutsche Reich und nicht die Bundesrepublik Krieg gefьhrt.

 

Das Grundgesetz ist Besatzungsrecht.

 

Alle Vorgaben und Genehmigungen kamen von den Siegern, deren Ziel die Zerstцrung Deutschlands war.

 

Warum haben Sie niemals die Beendigung der „Ьbergangszeit“, der Nachkriegszeit angemahnt? Wir haben nicht einmal einen Waffenstillstand und erst recht keinen Frieden.

 

Spдtestens beim Zerfall der DDR, dem цstlichen Besatzungsprovisorium, hдtte auch das Besatzungsprovisorium Bundesrepublik aufgelцst und das Reich wiederbelebt werden mьssen. Warum haben Sie es nicht getan? Ist Ihnen das Provisorium nach Besatzungsrecht so ans Herz gewachsen?

 

Nach dem Golfkrieg habe ich beim Generalsekretдr der UNO angefragt, warum man sich so ьber die Annexion eines kleinen, korrupten Scheichtums Kuwait aufregt, sich mit dem gigantischen Verbrechen ьber den Raub der deutschen Ostgebiete aber noch nie beschдftigt hat.

 

Es kamen zwei sehr aufschluЯreiche Antworten.

 

Die erste Antwort kam vom Generalsekretдr aus New York.

 

Die deutsche Frage ist noch nie von Bonner Politikern auf die Tagesordnung gesetzt worden.

 

„Reichsgutachten der Vereinten Nationen zur Rechtslage des Deutschen Reiches liegen (deshalb) nicht vor.“

 

Die zweite Antwort kam vom Pressesprecher der UNO aus Wien. Die UNO ist keine Weltregierung und kein Vцlkerrechtsgerichtshof, sondern eine Organisation der Siegermдchte zur Niederschlagung Deutschlands, und sie wird deshalb niemals die Ergebnisse des Zweiten Weltkrieges wieder umkehren.

 

Die UNO ist also eine antideutsche Kriegsorganisation!

 

Die immer noch dieselben Ziele wie im Kriege verfolgt:

 

Die Niederhaltung und Zerstцrung Deutschlands. Mit dem Beitritt der Bundesrepublik zur UNO hдtte sich zwangslдufig die Frage stellen mьssen, ob die Bundesrepubli, jetzt zu den Feindmдchten gehцrt, deren einziges Ziel die Niederschlagung Deutschlands war und ist. Aus dem dargelegten Verhalten von Bundesregierung und Bundestag muЯ man folgern:

 

          • Sie sind die erklдrten Feinde eines souverдnen mдchtigen Deutschen Reiches.

 

          • Sie sind auch die erklдrten Feinde eines selbstbewuЯten deutschen Volkes.

 

DDR und BRD waren keine rechtmдЯigen Staaten, sondern Besatzungsgebilde fьr eine Ьbergangszeit. Das Deutsche Reich war laut Bundesverfassungsgericht niemals untergegangen, sondern bestand fort, ihm fehlten nur die ausfьhrenden Organe. Folglich wдre es die Pflicht der Bundesregierung gewesen, 1990 auch das Besatzungsprovisorium BRD aufzulцsen und eine verfassunggebende Versammlung einzuberufen mit dem Ziel, dem Reich wieder eine Verfassung und handlungsfдhige Organe zu geben. Das hat die Bundesregierung nicht nur verpaЯt, sondern nicht gewollt. Statt dessen hat sie das Grundgesetz, ein Willkьrprodukt der Feindmдchte, zur Quasi-Verfassung erhoben, hat das Besatzungsprovisorium BRD zur alleinseligmachenden Staatsform erklдrt und verfolgt seitdem mit unerbittlichem HaЯ jeden Deutschen, der auch fьr unser Land das Vцlkerrecht in Anspruch nimmt.

 

Das Reich muЯ her!

 

Die BRD gehцrt zum traurigsten und wьrdelosesten Abschnitt unserer deutschen Geschichte und muЯ so schnell wie mцglich beendet und durch das Reich ersetzt werden.

 

Das Reich muЯ uns doch bleiben!

 

 

Manfred Roeder

 

 

Kontaktadresse:     Vereinigte Rechte

                             Mario Meurer

 

                             Wildseestr. 12

                             70329 Stuttgart

                             Tel.: 07 11 / 3 04 00 96


http://www.kamaraden.narod.ru/Roeder4.htm
Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 10282361
Постинги: 8018
Коментари: 3761
Гласове: 6434
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Фердинанд Грал - "ВОЙНИТЕ НА АНГЛИЯ. История на британските войни в пет континента" (Алтернативен линк с книгата: https://emirsaba.org/vojnite-na-angliya.html )
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
25. Един дигитален гражданин няма да се впише в книгата на живота!!!
26. Библиотека "Струмски"
27. Яна Язова