Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.06.2012 23:36 - Видеорепортаж на ТВ7 за Ал Кайда в Сирия
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове:
2



Автор: bgzemia

линк към Видео репортажа на ТV7
коментар на Гражданска инициатива "България против война срещу Сирия и Иран":
Много добре,че българска медия прати репортер и се излъчи един далеч по-реален репортаж от колкото долните манипулативни лъжи до сега и цялото медийно затъмнение около събитията там. Има обаче още много неща,които се премълчават. Едно такова нещо е ,че Ал кайда е основен играч за тези безредици и убийства на мирни граждани. Трябва да е ясно на всички журналисти,че Ал Кайда не е основния играч,а ОСНОВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ. Не е никаква тайна ,че ал кайда е подразделение на цру и в случая сащ и израел са основните играчи и се прикриват зад Ал Кайда,зад Саудитска арабия,Катар и др. Другото нещо е,че в Сирия няма гражданска война,но това постоянно се натрапва на света с всеки репортаж,което също е вид манипулация. Там има завоевателна война в която се ползват наемни убийци за да убиват мирни граждани. До скоро приписваха тези убийства на президента на Сирия,но както винаги става ИСТИНАТА не може да бъде скрита и рано или късно излиза на яве. Радваме се,че и българските медии с този репортаж се включиха в разобличаването на съставените лъжи от сащ и израел. Има и заблудени сирийци,разбира се,както и нас тук ни заблуждават много пъти с различни партии и лица и след време разбираме,че отново са ни излъгали...СДС заблуди целия български народ,че ще прави демокрация,след тях НДСВ,после БСП,сега ГЕРБ....и така цели 23 години. И чак сега проглеждат българите,че това са просто едни изпълнители на щатите и Израел. Просто Сирия не се съгласява да бъде корумпирана по етажите на властта и за това им прилагат тези гигантски военни сценарии. При положение,че Кирай,Русия и Иран не се намесват така наречените "приятели на Сирия" отдавна щяха да влязат и с войски и със самолети за да бомбандират цяла Сирия,както направиха това в Либия. Либия вече я разделят на 2 държави за да не може да се съвземе. А за Сирия е предвидено да я разделят на 3 отделни държави и да се бият помежду си. Българското правителство не се вслуша в многократните сигнали за истината в Сирия и застана на страната на злото като се включи в групата на така наречени "приятели на Сирия". Петното на срама от целия български народ и държава трябва да бъде изтрито като се върне незабавно сирийският посланик в България и се възстановят истинските приятелски дипломатически отношения между Сирия и България.
image

Обръщение  към всички БЪЛГАРСКИ медии с огромна молба

 

      Изпращаме тези материали за онези, които все още по някаква случайност не са достигнали до Истината, такава каквато е. Искаме да ви напомним,че премълчаването на истините и още повече, умишленото тиражиране на лъжовна информация  е съучастие в убийството на стотици невинни жертви в Сирия и милиони от Ирак, Афганистан, Сърбия, Египет, Либия. Правителството на България подкрепи една сатанинска кауза и с това стана съучастник в същите тези убийства, подкрепи убийци, които най-нагло издигат лозунги „приятели на Сирия”, лозунги за мир, за справедливост, за демокрация. С това си действие "българското" правителство и парламент лепнаха поредното петно на срама върху цялата държава. Но, както казахме по-горе те не са истинското лице на България и ние като Истински България, носещи Истинския Българския ген, генът на Аспарух и Симеон Велики, на  Левски  и  Ботев отказваме да поддържаме тази гнусна завоевателна политика, налагана от сащ, израел и англия, която сее смърт и разруха, която завладява и колонизира територии на други държави и лишава населението им от правото им на достойно съществуване на тази земя. Бог е дал на всеки равни права, а в 21 век, когато човечеството би трябвало да е на високо еволюционно ниво на развитие на своето съзнание, се оказва, че тези държави са с имперски претенции и  извършват  масови убийства с гигантски размери поради алчност и властолюбие. В това ли се състои напредналостта на нашата цивилизация? Нима искате да сте съпричастни в това? Нима ще премълчавате още Истини? Защо?! …страх!….пари!….страх!….много пари!...

 

      Бъдете свободни! Призоваваме ви да вдигнете изцяло медийната завеса от събитията около Сирия и Иран и да започнете  усилено да отразявате истинските причини за събитията, за да може справедливостта да възтържествува. Нека лъжците и поддръжниците на това насилие и несправедливост останат малцина. Не се страхувайте, а бъдете достойни потомци на своя род. Силата не е в „силния на деня” и в неговите пари. Силата е вътре в нас и се проявява само, когато живеем разумно и достойно, като уважаваме живота даден на всяко едно Божие творение на Земята.

 

      Мили Хора, нека бъдем смели, нека бъдем разумни, нека бъдем достойни потомци на Великия Български род!

 

 

Ние вѣрваме,че изключително силният Български Дух,оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега!

 

.
Виж още и:


1. bgzemia - Добре,че не всички са алчни властолюбци и служители на злото:
10:18
Русия обвини САЩ, че доставят оръжие на сирийските бунтовници - www.dariknews.bg/view_article.php







Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10069649
Постинги: 7927
Коментари: 3562
Гласове: 6354
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци