Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.02.2012 03:01 - Международна конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 13245 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 08.02.2012 03:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageНа 17 февруари, ден преди “Луковмарш – 2012”, от 18:30 часа в сградата на Научно-техническите съюзи (НТС) в град София, намираща се на ул. “Г.С. Раковски” 108, ще се проведе международна конференция, с участието на националисти от няколко европейски държави, които по традиция идват в България за шествието в памет на ген. Христо Луков. Конференцията ще премине под мотото „Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите“ и ще е посветена на съвременните проблеми пред нашия континент и алтернативата, която предлагат националистите в Европа.
От чуждестранните лектори особено се отличава професор Пиер Виал. Той е дългогодишен преподавател по история в Лионския университет и председател на организацията „Народ и земя“. Близък приятел на професор Пиер Кребс, заедно с който са ученици и последователи на Ален дьо Беноа – идеолог и създател на “Новите десни”, човека, който възроди национализма в Европа след Втората световна война. Заедно с проф. Виал ще присъстват и още около 10 френски гости, членове на неговата организация.
Друг лектор от чужбина ще бъде белгиеца Жан – Люк Гаске. Учител и дългогодишен национален активист в Белгия, борец срещу безконтролната афро-азиатска имиграция, която залива континента ни.
Германският представител ще бъде Михаел Щолер. Дългогодишен активист на националната съпротива в Западна Германия и организатор на редица големи националистически мероприятия в тази част на страната.
От българска страна ще говорят Симеон Костадинов и Пламен Димитров.
По време на конференцията ще има и специален щанд, на който ще се предлага патриотична литература и други пропагандни материали.
Входът е свободен и всички, които желаят да присъстват могат да се чувстват поканени.

lukovmarsh.info



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. demonwind - Хората не спят...
08.02.2012 13:36
Само дето германците си пъхат сънародници като Михаел Луникоф в панделата и обявяват групи като Landser извън закона...

Поздрави!
цитирай
2. tomcat2 - Хубава идея, ама малко на нацита ...
08.02.2012 15:13
Хубава идея ,ама малко на нацита блъскат тия луковици а, има ли една такава работа?
цитирай
3. pegas08 - Jes!
08.02.2012 22:52
Мили братя,
Отдавайки днес, последна почит на жертвите на Терора на Безхаберието в нашата Родина,
Вярвайки единствено в Бога на Разума и защитника на робите,
Вярвайки, че той е налице при нас, колкото има живот извън нас,
И Вярвайки Безусловно на моята баба, че Луд Почивка няма,

Обявявам началото на

Национално Движение за Съкращение 2012!
-----------------------------------------------------------------

Изхождайки от неумолимата статистика ,
че в името на Демократичния преход загубихме -милион и половина емигранти,
което се равнява единствено на някои геноциди, да не разлайвам псетата,
както и на мирновременното напускане на жителите от Ирландия през 1844 година, поради болест по картофите,
намирам за справедливо и разумно Предложението да се намали броят на депутатите в Народното събрание от 240 на 100 броя!

Това е и единствената точка в моите, евентуално , в нашите искания.
И тъй като вярвам, че никой няма да ни послуша,
предлагам да участваме в предстоящите избори.

Ако сме свястни- ще успеем!
Ако сме мърша- няма проблем!

ВАШ ИСТИНСКИ ЛЮБЯЩ ВАС И НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО

ПЕГАС 08!
Бог с нас!
цитирай
4. demonwind - 2. tomcat2
09.02.2012 09:08
Скоро Европа ще осъзнае, че Хитлер всъщност се е опитал да спаси континента от ботуша на Сталин и донякъде е успял, въпреки, че е знаел, че е обречен. А тук вече не става въпрос за нацизъм и за "чиста раса", а за тенденциозно нашествие на мързеливи престъпни черни хлебарки, които не се интегрират, а се консолидират в техни общества, без дори да учат и местните езици. Полека-лека вземат позиции във властта и както е казал едно време Фюрера (само че е сбъркал с поне 250 години), "с тази колониална политика (на Франция), след 300 години на мястото на Франция ще бъде създадена първата африканска държава в Европа (разбирай и мюсюлманска)". А мерси от резани, достатъчни са ми комшиите от югоизток...
цитирай
5. samvoin - Хубава идея, ама малко на нацита ...
09.02.2012 18:13
tomcat2 написа:
Хубава идея ,ама малко на нацита блъскат тия луковици а, има ли една такава работа?

1. Какво разбираш под "нацита"? Конкретизирай...
2. За кои точно "луковци" говориш?
3. Луковците са друга тема, тук става дума за конкретна инициатива, която отдавна трябваше да се поведе, но по - скоро у нас трябваше да има обществена дискусия.
Дали от наша страна ще са най - подходящите хора, не знам. Ще видим...
Дано нещо излезе.
4. Не симпатизирам на легионерите от преди 1944-а година, а по - скоро симпатиите ми са към РНБ и до някъде - към "Отец Паисии", но оценявам Луков повече като военачалник и Министър на войната - възстановил армията ни.
5. Сега не е момента, да концентрираме вниманието си, върху моето мнение за организаторите на "Луковмарш" и какви точно са те, а темата е друга - по - важна.
Аз и комунист не съм, а комунисти присъстваха и бяха съорганизатори на протеста срещу Хилъри Клинтън и война с Иран, но аз чрез моя блог го подкрепих, защото се концентрирах върху целта и идеята, която е от общонационално значение, а не върху това кои са организатори и какви различия имаме с тях...
цитирай
6. feldmarschall - Долу ЕС
10.02.2012 23:53
Долу Еврейския съветски съюз - ЕС. България трябва да излезе от тази заробваща еврейска структура, унищожаваща националните икономики! По-добре да сме като Беларус, отколкото умираща нация в ЕС!
цитирай
7. samvoin - Долу Еврейския съветски съюз - ЕС. ...
11.02.2012 09:06
feldmarschall написа:
Долу Еврейския съветски съюз - ЕС. България трябва да излезе от тази заробваща еврейска структура, унищожаваща националните икономики! По-добре да сме като Беларус, отколкото умираща нация в ЕС!
Да, ако погледнем улиците на Минск и големите градове в Беларус, то те наподобяват много на улиците в Третия Райх от 1939 година, както и фабриките, цеховете, заводите, комбинатите и прочие, а също къщите които строи "диктатора" Лукашенко за безимотната част от своя народ.
Там не могат да се видят пустеещи земи и села, не могат да се видят разбити и ограбени къщи, изкъртени пейки, стени надраскани със спрей, наркоманизирана младеж, проститутки по магистралите или гей - паради.
Не можем да видим и просяци или хора спящи по улиците.
Александър Лукашенко е обещал среден доход от 500 долара на месец, тази година, а не е зле да отбележим, че безработица няма, а горивата и градския транспорт са им наши стотинки, по - ниски отколкото у нас преди 1989-а година, когато все пак бяхме във васална зависимост от СССР, но извличахме при "правешкия хитрец" и някакви дивиденти.
Там е и единствената страна от някога окупираните от Германия през ВСВ, в която няма "Музей на холокоста над евреите през ВСВ".
Няма еврейско облъчване по медиите и ционистка пропаганда, аборти, противозачатъчни и презервативи, а това също е единствената бяла европейска страна, която е най - расово и етнически съхранена и с най - положителен демографски ръст на основното население.
Не можем също там да видим порнография и прочие извращения - дошли от Запад.
Колкото и да е парадоксално, нещо повече - това е най - малко германофобската страна днес, между окупираните някога от Хитлер и масово воювалите срещу него, като там има значителен процент германски инвестиции, желание за добри отношения с Германия и историческо помирение с народа и, връзки с германски експерти и концерни, въпреки добрите отношения на тази страна и с Русия и факта, че тя е и рускоезична, а също е и единствената нерусофобска от страните в бившия СССР.
Днес обаче, колониалната администрация на Германия, върви срещу интересите на нацията и страната си и страни от естествените си съюзници и партньори.
цитирай
8. samvoin - Да не забравяме, че Беларус е стр...
11.02.2012 09:43
Да не забравяме, че Беларус е страната която даде политическо убежище на преследвания в своята страна учен и холокост - ревизионист от шведски произход - Юрген Граф, втората приютила го страна след Иран, а също така и даде политическо убежище и на заклеймения като "фашист" в Русия - с присъда и забранена организация там ("Руско национално единство" - носеща символ свастика.) - генерал Баркашов, а организацията му в Беларус е разрешена.
Това е "диктатурата" на Лукашенко и "демокрацията" на нападащите властта му, прочие - показал съм кои.
За мен Лукашенко си остава един обединител на нацията си, в съвременните предизвикателства и реалности, а също разрушител на порочния парламентаризъм и престъпния и унищожителен псевдодемократичен либерализъм.
Да не забравяме, че в "недемократичната" Беларус, са проведени поне пет общонационални референдума, няколко от които за Конституция и промени в нея.
Да, Лукашенко е "лош" и "диктатор" за чуждата пета колона, глобалистките пораженци и безродници и за стипендиантите на Сорос, които най - сетне натика където им е мястото!
Да, факт е, че ние и Беларус през последната голяма война в Европа, по някакви причини бяхме от различни страни, но никога не сме влизали специално с тях в пряк сблъсък, макар че те се бяха утъждествили към СССР и е страна с която нямаме спорове и исторически разногласия.
Ние бяхме съюзник на Хитлер, a те се сражаваха с германците и бяха под тяхна окупация.
Днес обаче, ние имаме общ и един единствен враг и се радвам, че народа там го е осъзнал, поне в масовата си част, с изключение на шепа платени със западна валута и дрънкулки провокатори и продажници, разгулници и извратеняци и с изключение на подведените по "западния блясък" млади души и по зомбиращата пропаганда, колко хубаво било на Запад и при капитализъм и либерализъм - мит който отрови и нашата младеж, по времето на "Желязната завеса"...

цитирай
9. samvoin - Сега вече и Унгария поведе пак първа ...
11.02.2012 09:54
Сега вече и Унгария поведе пак първа борба за своята свобода и правда, а ние пак оставаме "на опашката".
Исландия пък вече почти я постигна.
Виждаме и едни гърци с измислена и открадната история и историческо наследство, как се съпротивляват за своите жизнени права и имат напомпано от фалшификации национално самочувствие, както и сърбите да кажем - повече от нас.
Едни украинци, латвийци, литовци, грузинци ако щем...
Всички народи и нации от бившия СССР.
В Шотландия, национализма също проби.
Само България остава назад...
Видяхме как обществата на Полша и Чехия, се противопоставиха на интернет - терора и правителствата им го отхвърлиха, дошъл прочие именно от "световния жандарм и блюстител за демокрация, свобода и човешки права" - САЩ, които използваха срещу неудобните им власти интернета като оръжие по света, но сега "техните камъни са по техната глава" и вече съпротивителното движение срещу системата в САЩ, набира скорост именно в интернет.
Даже и мамалигите и жабарите, свалиха своите продажни правителства предсрочно!
Къде сме ние?!
До кога ще търпим националния позор и червено - западно - спросовското недоразумение, неставащо и за кравар - Боко Тиквата, отявления ционистки шпионин, застъпни по-модерному "лобист" - Николай Младенов, наместника на световните терористи - изритан от Грузия - Симеон Дянков или Симеонка Дянкова?!
До кога ще търпим продажници като Яне Янев или Янка Янева и няма да ги изметем от там - продали за дрънкулки и още един нов мезунет в Сандански своя електорат?
До кога ще търпим пишман - патриоти, отвличащи ни вниманието от истинските врагове, заплахи и предизвикателства като тамплиерите от СКАТ, еврейските защитници от позора за истинското ВМРО - "ВМРО", като разпадащата се "семейна партийка", а няма да дадем път на истински патриоти, искащи на първо място суверенна България, със свой - национален път?!
Пак ли ще ги оставим "Гоце" и Боко, да си играят игрите 4 години и да си прехвърлят топката, след тях, когато няма да има съвсем пътища пред нас?!
Защо не се учим от унгарците - един по - малък и млад, но показал високи достойнства и характер народ, през близкото минало и днес?
Нима там нямаше комунизъм, нашествия, окупации?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10065207
Постинги: 7927
Коментари: 3562
Гласове: 6353
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци