Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.07.2011 01:25 - Една година от нацистката депортация на наши съграждани и граждани на ЕС. Реакция - НИКАКВА! Последици - ОТНОВО ЗА БЪЛГАРИ НИКАКВИ!?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.07.2011 02:12


samvoin.blog.bg/politika/2010/07/29/zapadnata-quot-tolerantnost-quot.583655


samvoin.blog.bg/politika/2010/07/30/kym-bhk-toleranten-li-e-sarkozi-kym-bylgarskite-romi.584429


Да си припомним крачката с която шута и ционско - атлантическа маймуна Саркози, обяви на практика война на България и настрои французите срещу нас:


(Манипулация е, че са изгонени само етнически роми! Има и етнически българи, сред депортираните, указа се по - късно. Но и да беше така, това не облекчава и не смекчава провокацията срещу нашата нация и държава, която не даде адекватен отговор!)

Саркози ще гони наши роми, били (ЦЯЛ ЕТНОС!? В случая - част от определена - нашата нация, щем или не щем!) криминален проблем   Публикувана: Сряда, 28-ми Юли 2010, автор(и): 24 Часа; прочитания: 1601; коментари: 5 image

Напливът на роми от Румъния и България е довел до рязък скок на престъпността във Франция, заяви в Париж министърът по европейските въпроси Пиер Лелюш.

"Малцина от тези хора идват тук,за да се интегрират. Огромен брой малолетни сред тях се въвличат в наркомрежи",каза той в интервю за Френското радио. "Не можем да хвърляме вината за всичко върху една малка общност, но сме изправени пред реален проблем и е дошло време да се справим с него", добави министърът.

Изявленията на Лелюш предизвикаха остри критики от социалистическата опозиция и от правозащитници, които ги нарекоха скандални. Но проблемът явно е поставен на най-високо ниво, защото президентът Никола Саркози свиква днес в Елисейския дворец спешно съвещание, на което да се обсъдят нови стратегии за справяне с растящата общност от цигани, роми и местни катунари. Още миналата седмица, насрочвайки съвещанието, Саркози намекна, че на дневен ред е "експулсирането на всички нелегални лагеруващи елементи".

За повод бяха използвани събитията в малкото селце Сен Енян край Гренобъл преди 10 дни. Тогава разярени младежи скитници и роми нападнаха полицейски участък и извършиха уличен погром (Автора на блога пита, кое доказва, че въпросните цигани са румънски или български и някъде пише ли дори това? И после, кое доказва, че полицията го е застреляла правомерно? Имал ли е бойно оръжие у себе си?!), след като полицията застреля 22-годишен техен приятел, уличен в кражба от казино. (24часа)


Това долу се нарича "холокост"!
А горепосоченото?!

europe.actualno.com/news_314913.html

Според някои, също Е, както виждаме! Само че, тук, както и в лагерите на САЩ и някои други страни - за японци, германци и частично италианци се касае за "гои", а не за "богоизбрани", нали?!

И фашистите - жабари, за които "българин" е обидна дума днес, не останаха назад:

И Рим гони наши цигани Неделя, 22 Август 2010

A+

A-

    image "Изгонването на ромите е справедливо. Ние ще сме по-сурови от Саркози", заяви италианският вътрешен министър Роберто Марони по повод връщането на роми от Франция в България и Румъния.

Според Марони Рим от години използва техниката на доброволните връщания на ромите в страните им. По подобен начин е действал през 2007 г. дори тогавашният римски ляв кмет Велтрони. "Представете си някой антирасист тогава да е изкрещял, че е скандално. Италия не прави нищо друго, освен да копира Италия", допълва Марони пред в. "Кориере дела сера". Вътрешният министър смята, че е дошъл моментът да се отиде отвъд тези мерки и да се прогонват дори граждани на страни oт ЕС.

Според италианеца трябва да се въведе експулсиране, подобно на нелегалните имигранти. При дискусиите в Брюксел именно Рим е поискал вкарването в действие на тази процедура. Тогава обаче комисарят Жак Баро е отговорил отрицателно. Експулсирането трябва да бъде възможно за всички граждани на ЕС, а не само за ромите, сочи Марони.
 

прочетете още...

Франция ни връща 41 цигани frognews.bg/news_26380/I_Rim_goni_nashi_tsigani/


Безсилието на живеещия с проститутка Сарко, доведе и до физически човешки ненужни жертви:

www.dnes.bg/index/2011/03/19/sarkozi-mejdunarodnata-operaciia-zapochna.113951

www.trud.bg/Article.asp - проститутката на Сарко, цинично защитава "човешките права" на шпионите на МОСАД в Иран, в това време...

Още едно, "уважаващо" човешките права, с които запада така манипулативно спекулира решение във Франция:

europe.actualno.com/news_315005.html


Виж още по темата:

samvoin.blog.bg/politika/2011/07/24/edno-interesno-syobshtenie-koeto-poluchih-na-saita-youtube-c.789365

Позорно е България, която скачаше за далеч по - нелоялните към нея или поне в по - голямата си част, доказано лоялни към чужди страни - турци и евреи (При "възродителния процес" и "голямата екскурзия" за първите и при опита за депортация в лагерите на Хитлер, за вторите!), да не защити и потърси сега отговорност, за свои съграждани - предимно православни християни и които друга страна нямат!
СРАМ И ПОЗОР за сегашните "абонирали" се за "български националисти" - медийни шутове и ексдоносници на 6 - и отдел на ДС, които скочиха в защита на унижаващия нацията ни клоун - Сарко, който си ляга вечер с проститутка и при това, наверно е силно комплексиран, от частично циганските си корени!


www.youtube.com/watch

Има ли наследници днес Илия Минев, които да бранят правата на български граждани този път, както и на мюсюлманите от Франция, на която именно се надяваха тогава?!


„Всичките народи ще живеем в България под едни чисти и свети закони, както е дадено от Бога да живее человекът. И за турчина, и за евреина и пр. За всички еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българина.” Васил Левски - цитат от Заветите на Апостола на Свободата

По - долу виждаме, че пред "фашистка" България - съюзница на Адолф Хитлер, евреите бяха защитени от депортация.
Пред "демократична" Франция и още по - "демократичния" и "защитаващ правата на гражданите" си ЕС - ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО?!

В живкова - тоталитарна НРБ пък - васал на СССР, "срещу течението" на тоталитаризма се зароди НЗДПЧ, което защитаваше правата на "лоялните и обични" към България, както по - късно го доказаха, че и до днес продължават да го доказват турци.
В "демократична" България обаче и още по - "демократничния" (С)ЕС, подобно явление няма, защото нямало нарушение човешки права, може би?!












Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10056500
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци