Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
24.08.2009 01:30 - Берлускони трябвало да се лекува от секс
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
0



Берлускони трябвало да иде в клиника заради пристрастеността му към секса

23.08.2009
10:57

Разкритието прави не кой да е, а втората му съпруга Вероника Ларио в биографична книга, която ще излезе на книжния пазар в страната в сряда



размер на шрифта:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2386771#http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2386771#http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2386771#





image




Хора от антуража на италианския премиер Силвио Берлускони го приканвали да постъпи за лечение в клиника заради пристрастеността си към секса.

Разкритието прави не кой да е, а втората съпруга на Берлускони в биографична книга, която ще излезе на книжния пазар в страната в сряда, пише британският седмичник "Сънди таймс".

Авторът на творбата е Мария Латела, която е интервюирала цели 19 години Вероника Ларио, която преди известно време най-после поиска развод от съпруга си.

В едно от интервютата Ларио признава, че хора от кръга на премиера са я приканили да се сдобри с него, за да му "помогне да намери себе си".

Същите тези лица повдигнали въпроса и за постъпването на Берлускони в специализирана клиника за лечение на сексуалната му пристрастеност. Това станало малко преди министър-председателят да председателства срещата на върха на Г-8 в италианския град Акуила през юли.

В клиниката Берлускони щял да остане едва или две седмици.
още по темата
image Сексуалният живот на Силвио, или Защо италианците не ги е грижа
image
0

|
image
6345



Силвио Берлускони: Обожавам жените
image
7

|
image
7270



Берлускони организирал само "симпатични тържества"
image
0

|
image
2723



Вероника не се съгласила на тези предложения, защото смятала, че най-реалистичният край на брака й със Силвио трябва да бъде развод по взаимно съгласие. Това щяло да й позволи да се премести от Милано в Швейцария, където в момента тя си строи нова къща.

В интервютата Ларио твърди още, че не може да разговаря с Берлускони за кризата в брака им, защото той щял да й сервира само поредната лъжа. По думите й в миналото тя е била бавачка на премиера, но сега вече не иска да играе тази роля, да се грижи прекалено за него и да му пречи да изглежда смешен в очите на хората.

Като пример как е била лъгана от съпруга си, Вероника посочва лъжата на премиера за гостуването му на партито поповод рождения ден на 18-годишната неаполитанка Ноеми Летиция.

През април, след обяд в семейната вила Макерио край Милано, Берлускони казал, че трябва да замине спешно за Неапол заради среща във връзка с кризата с боклука. На следващия ден Ларио научила къде точно е бил съпругът й. От тогава двамата не са си разменили и думичка.

В книгата Вероника признава, че е била принудена от поведението на съпруга си да поиска развод от него. Тя разказва, че след като оповестила намеренията си, италиански вестници, изразяващи позициите на премиера, са започнали кампания срещу нея. Това разгневило страшно много дъщеря й Барбара, родена от брака й с Берлускони.

По телефона Барбара потърсила обяснения от баща си и двамата почти развалили отношенията си. Същата вечер премиерът пропуснал да уважи тържество на дъщеря си в галерия в Милано, която била нейна собственост. После Барбара все пак се сдобрила с него.

В биографията бившата половинката на премиера показва, че изобщо не е забравила за горчивината си от краха на своя брак.

"Толкова е жалко, че мъж като Силвио се злепостави до такава степен. Той е направил толкова много, постигнал е толкова неща, но днес хората говорят само за онова, което кара всеки да забрави кой е той в действителност", съжалява Вероника Ларио.










Източник: VESTI.bg



Снимки:
ЕПА/БГНЕС
,


Тагове:   Берлускони,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10059469
Постинги: 7923
Коментари: 3558
Гласове: 6352
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци