Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
05.11.2012 03:00 - ЦРУ УСПЯХА!!! ИЗВРАТИХА НИ, ПОКВАРИХА НИ, СМАЗАХА НИ!!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1277 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: nikidichev

Всичко което се случва днес в България, цялата тази пошлост, простотия, деградация  и затъпяване е в резултат на добре планирано и стиркно изпълнявано гнусно поръчение!!! Убедете се сами!






Гласувай:
0


Вълнообразно


1. socialismus - От http://www.bas-bg.org/new/plan_dales.html оспорват достоверността
05.11.2012 07:31
Разпространяваният текст практически дословно съвпада с думите на един от героите на публикувания през 1971 – 1976 г. роман на Анатолий Иванов «Вечният зов», т.2. (На български език романът е издаден през 1979 г. в обем 725 стр.)

Възражения против авторството, съдържанието и съществуването на Планът Дълес:

Първоизточникът на този документ практически не може да се намери;
Текстът е много кратък и некоректен за план за информационна война, а стилът е далече от официалния.
Разсъждения:

Кой е написал Плана, не е важно. Съществуването на План за студена война е безспорно.
Сходството на приведения текст с този от романа «Вечния зов», не може да бъде причина за твърдение, че авторът не е директорът на ЦРУ. (Интригуващи са въпросите: Дълес чел ли е Иванов? Иванов общувал ли е с Дълес? Двамата общували ли са с някой трети?)
В някои отношения лингвинистичният анализ също може да се оспорва.
Заключение:
Да се очаква, че това е детайлна разработка на шефа на ЦРУ е нецелесъобразно (макар и да не изключено), общите постановки е могъл да даде и той, но известният ни текст, по всяка вероятност, не е негов.
цитирай
2. samvoin - На сайта на БАС, които ги тресе ог...
05.11.2012 12:03
На сайта на БАС, които ги тресе огромна шизофрения и "раздвоение на личността" като цяло и бивши техни членове и поддръжници го потвърждават, не може никак, ама никак да се вярва.
Те един път са ужким "срещу фашизма", а подкрепят великосръбски фашисти и повтарят ционо - фашистките лъжи и небивалици, подкрепяйки репресиите срещу ревизионистите - историци в Европа и затворите срещу тях (Сред които ревизионисти, сме установили вече, че "пионера" е човек сражавал се срещу Хитлер, с Орден на Френската съпротива Първа степен и бивш френски ляв социалист, прочие заболял от тежка форма на тиф в хитлеров лагер и загубил изцяло зрението си, в края на своя живот. Също така и че сред тях има и равини, а и други - светски евреи, по потекло - оспорващи мита за "газовите камери" и шестте милиона, макар и считащи повечето естествено, политиката на Хитлер срещу евреите за Геноцид...), пък ужким са срещу държавата Израел и нейния Геноцид над палестинците, а крепят основния неин мит - чрез който този Геноцид и етническа чистка днес се толерира.
Да не говорим, че за тях всеки националист и антиционист, всеки истински антиглобалист (А ужким са срещу Новия световен ред и глобализацията.), всеки реален враг на ЕС и капитализма, бива наричан "фашист, нацист и антисемит" и се иска жестоки рестрикции срещу него...
Да не говорим за лансирането на ционистко - рекетьорски и българофобски лъжи на този сайт срещу България, за периода на ВСВ.
А Велко Вълканов - подкрепящия великосръбски неофашисти в Хага, се наричаше "патриот".
Как сега няма да отричат очевидното за Дълес, като ВСВ техните дедовци и бащи, са получавали помощ, оръжия и взривове от него, а днес ужким САЩ за тех е "фашистка", ама недоносчетата им все там "напират" да следват и живеят и да изнасят парите ни, а не в Китай, Русия, Куба, Виетнам или Северна Корея.
Как си обяснявате това, а?
Ужким казват, че БСП не са "автентично - леви" и социалисти, ама "под сурдинка" и в частни разговори и ужким флиртуват с "автентични комунисти" и
цитирай
3. samvoin - "антифашисти" и с разни ...
05.11.2012 12:09
"антифашисти" и с разни "нови левици" и прочие, пак на червени - новоизлюпени капиталисти и феодали, а "огледал се Илия - пак в тия", остават си една казионна организация на БСП и червените милионери и грабители и казионни техни поддръжници, по един подъл и двуличен начин и спрямо "блажените вярващи" в така нареченото "ляво" и "марксистко ляво" - все още...
Да не говорим, че на тези някога "борци срещу фашизма и капитализма", борбата срещу второто - след Луканов, някак изчезна, а спрямо първото стана някак подборна, като за "фашизъм" минава само българският и германският най - много национализъм, а останалите са допустими и "нефашистки", като например съседните нам или македонисткия фашизъм и титовия, макар нашия за разлика от тях, никога да не е бил шовинистичен и асимилаторски или колониално - грабителски и искащ чуждото, а и никога да не е имал установени масови симпатии и уклони към фашизма на Мусолини, за разлика от великосръбския - макар и превъртял се по - късно, нито пък Мусолини е имал особени симпатии към нас и нашия национализъм и естествени претенции за НАШЕТО във ВСВ, прочие безспорно удовлетворени в немалка степен от Хитлер, както през 1878-а година от император Александър Втори.
Мисля, че на организация с толкова вътрешни противоречия на същността и, непостоянства, "душевни разстройства", огромна доза лицемерие и демагогия и на нейния сайт, някак не може много също да се вярва, като на "последна инстанция на истината", ако и на руски сайтове и медии, не винаги може (Прочие, ужким техни любими?!)...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10056626
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци