Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
30.09.2011 00:54 - Да докажем, че сме достойни хора!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 927 Коментари: 0 Гласове:
1



Автор: boristodorov56

Да подкрепим исканията!  

Списък с искания  на общонационалния протест от 1 октомври 2011!


1. Оставка на Правителството в седемдневен срок - до 7 октомври, заради неизпълнение на неговите основни конституционни задължения, явната некадърност, очебийната обвързаност с криминалната престъпност, чужди икономически интереси и обвързване с антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО).  

   В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС (Автора на Независим националистически блог тук е категорично НЕСЪГЛАСЕН - с отбелязаното в кафяв шрифт, тъй като знаете, че смята, че България незабавно трябва да анулира договора за присъединяване към неосъветския ЕС! Всички знаете защо. И смята, че най - малкото, което трябва да се появи като редакция на това и сред приоритетите е: "Референдум с въпрос: Да остане ли България член на ЕС?", тъй като българският народ беше натикан там, БЕЗ ДА БЪДЕ ПИТАН! Що за "демокрация" е "демокрацията" - върл душманин на общонародните допитвания или наречени по модерному - "референдуми", когато тази дума означава буквално "народно управление"?!) съставено от приемливи за цялото общество личности, които са  експерти необвързани с досегашните политически партии, комунистическата номенклатура и тайни служби.  

    Насрочване на парламентарни избори за Велико народно събрание в срок до 6 м. след президентските от 23.Х.2 011 г..

2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.

3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).

4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.

5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

   Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.

6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.

7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.

8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.

9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

    Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.

10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.

11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система, което да се осъществи чрез Нова Конституция на България.
    В нея да бъде  регламентирана  опростена процедура за провеждане на референдуми  по  въпроси касаещи национални интереси  по искане на 5% от населението.

 





               ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!





    
Моля, тиражирайте и разпространете този текст!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10056118
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци