Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
26.09.2011 01:38 - Анти-феодални въстания в България, XXI век - Катуница
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2011 01:39


Автор: raylight

Анти-феодални въстания в България, XXI век - Катуница

 

 

На 23.09.2011 избухна първото антифеодално въстание, довело до създаването на Четвъртата Българска държава.

Така някой ден ръката на историка ще изрисува с електронно перо по чувствителния на докосване екран, гравиран върху 1 мм хартия, ако въстанието успее. Ако не е злобата на футболни агитки върху имотите на цигани. Ако е борба за свобода и равноправие срещу феодалните господари на поробена България. Ако е крачка, последвана от въстания в Дупница, Правец, Варна, Разград, Монтана и навсякъде, където аристократите на ТИМ, Галеви, Златеви, Пеевски и другите елити на руската (Прочие на талмудизираните хазари - властващи и над самата Русия днес, нарекли се "евреи"...) губерния са сложили ръка на парите и властта, идваща с тях. Помешчици като Ковачки и други робовладелци също трябва да паднат. След като държавата не принадлежи на хората, те трябва да създадат своя държава от руините на старата. 


681-1944

Това пише на монетите отпреди 1989 и е вярно. Донякъде. Първата дата е 165г. Вярното е, че Третото Българско Царство загина на 9.09.1944. Оттогава България не е държава, а територия. Планини и долини, небе от коприва, реки от забрава, море от вълнение се люлее в безкрая… и всички се гордеем със страната и се срамуваме от държавата, а няма защо. Държава не съществува. Държавата, това е законът. Законът, това са общи правила, чието спазване се следи. В България спазването на общите правила не се следи, следователно няма закон. Няма закон, следователно няма държава. Има разлагащ се труп на държава – администрацията като плът и корупцията като разлагането. Разлагането поражда гнилостни процеси. Размножават се дребните престъпници. Идва моментът,  когато народът, който органически е отделен от държавата да се събуди и да създаде свой ред. Ред, в който няма феодализъм, привилегии и робство. Ще стане или това, или циклично ще избухва агресия на места, в които феодалите са особено нагли? Като в Катуница. Там полицията остави хулиганите да излеят агресията си, да се почувстват победители, за да спрат дотам и да се върнат послушно при господарите си. ГЕРБ се опитват да овладеят положението чрез бездействие, което е тяхното най – добро действие, но именно това им действие води до въстания. Катуница е първото. Кога ще е второто? И къде? Перник или Дупница? Варна? Колко време ще търпи робът преди да скъса веригите си? И какво се случи в Европа през последните 140 години, че тя да изглежда по абсолютно същия начин – безразлична, незаинтересована и егоистична под всичките маски на европейски ценности и права на човека, за които по думите ще ги познате, защото дела няма?

Историята се върти в кръг, защото хората се въртят в кръг. Лутат се и се връщат безпаметни там, откъдето са тръгнали или малко по – напред. С всеки кръг по – напред, вместо с две крачки да избягат. Мъдростта е огромно количество глупост, преляла по законите на диалектическия материализъм в познание. Опитът е това – глупост след глупост, грешка след грешка до осъзнаване и възприемане на истината. Второто отнема две трети от усилията на хората, защото променя убежденията им, следователно и личността.


ГЛАСУВАЙ В СВЕЖО


Стига обаче, бунтът да продължи и де се пренесе където и срещу когото трябва, а не срещу колибите на нямащите власт и също изнемогващите български цигани!
Да не стане така, както сега върви, че чрез тоя сега протекъл и с дадена в процес на бунта - погрешна насока на бунт, с още по - голяма сила да ни "разделят и владеят"?!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10068398
Постинги: 7927
Коментари: 3562
Гласове: 6354
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци