Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.10.2010 01:38 - Срам и позор в София !
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.10.2010 01:38


 Срам и позор в София !   image

На 04.10.2010г. за 3-ти път след 9-ти Септември 1944г., България беше унизена. След построяването на паметниците на червената армия окупатор и след построяването на паметника на Сръбския княз Михайло Обренович (Ненавиждащ България и Българите) в Южния парк, изграждането на паметник на американските пилоти (бомбандирали София), беше поредният позорен и срамен акт, подкрепен с пълно мнозинство, само преди няколко дни (без 2-ма души) от Българофобския общински съвет на София . Дами и господа общински съветници, искаме да предоставим на вашето внимание, едно от най - отвратителните неща, които извършиха по време на бомбандировките над София „демократите” от америка, на които вие единодушно решихте да построите паметник в София, това са - БОМБИTE СКРИТИ в ДЕТСКИ ИГРАЧКИ!!! Ето ви и думите на един английски „демократ” - Уинстън Чърчил по повод бомбандировките над София - Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини, да се засеят картофи?!
За тези „топли думи” на Чърчил няма ли да гласувате единодушно и на него да му вдигнете едно паметниче, в центъра на София?! Искаме да ви попитаме, защо нямахте достойството и мъжеството да кажете на тези, които ви наложиха да приемете това решение, че когато те, американците построят паметник на Японските пилоти (и камикадзета) бомбандирали Пърл Харбър, тогава и ние Българите ще построим паметник, на американските пилоти, бомбандирали и разрушили София! Ние, милионите фенове на Левски сме озадачени, как само за няколко дни, тихомълком, без да се допитате до Софийската общественост, общинският съвет на София (като някаква тайна организация) прие и постави този срамен и унизителен за всеки софиянец паметник на американските пилоти бомбандирали и избили 2 477 софиянци, ранили над 5 000 софиянци и разрушили над 12 000 сгради, в родният ни град София?!
Много ни озадачи и как само за няколко дни, след гласуването решение на общинският съвет, паметника беше изработен,оформен, надписан и изграден (в градинаката пред американското посолство), това беше някакъв своеобразен световен рекорд, за изработване и монтиране на паметник, Не само в България, но и в световен мащаб! Явно паметника си е бил замислен и изработен много - отдавна, само е трябвало вие безродниците от „Софийска община” да приемете единодушно още едно ваше Антибългарско решение, за построяването му, което според нас е грозно и цинично, като се има предвид, на какви хора се изгражда паметник и то точно в София. Ние феновете на Левски искаме да попитаме вас - антибългарите от столична община, защо Софийска община все още не е приела със скоростта на светлината (както мълниеносно гласува и изгради американският паметник) и все още не е изградила паметник на хилядите жертви (от цивилното Софийско население) загинали от американските бомбандировки над София, по време на 2-рата световна война? Освен това искаме да попитаме вас общинските съветници на София, защо в София все още няма паметник на Българският Кан Крум, който превзема София и така тя става част от България, защо няма паметник на Българският Кан Аспарух, защо няма паметник на Българският Кан Кубрат, и защо паметниците на великите българи в цяла София са в окаяно състояние, без букви, мръсни, олющени, порутени, осквренени и забравени от вас - „Българската” Софийска община. Дами и господа общински съветници, Българските герои и велики мъже на България, НЕ заслужават ли също вашите грижи и внимание? 
  www.sector-b.com


Тагове:   срам,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10056442
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци