Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
02.03 02:39 - Цялата истина за Църквата, за Кирил Гундяев, Путин и юдеите! А за тукашната, колаборирала също с червения антихрист, а сега с масонство и тамплиерство и изменил
Автор: samvoin Категория: Други   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
0



 автор: grigorsimov 
Намериха се хора, които въпреки всичко разобличават крадците, убийците, педофилите, безбожниците и извращенците, заграбили властта. 

Но да се върнем към Руската Православна Църква Царска Империя, при обикновените хора, живеещеи в Уляновска Област, които са подложени на гонения от страна на Путин, патриарх Кирил и целия московски патриархат, които наричат Царската Империя, секта. Но според църковните канони, няма никакви факти, че РПЦ Царска Империя е секта.

Но защо се обръща толкова внимание на божиите хора, - заплахи и бандитдки безпредел? Защото именно те се опитват да отворят очите на хората за истината, като изобличават целия московски патриархат (и цялата РФ! Г.С.). 

"Ам израел хай" в лицето на патриарха Кирил Гундяев и неговия Патриархат, който е филиал на Кремълската Синагога, от 1990 г. ("Вот загадка для детей, кто из них, тут юдей?") - Кирил Гундяев приема златна ябълка от нюйоркския равин. Патриарх Кирил започна патриаршеството си 2009 г. и на този пост го поставиха евреите! 

Винаги са се намирали хора, които ходят на църква, не заради Иисуса, а заради парчето хляб! Още докато работел в отдела за външни връзки към Московския Патриархат, се уредили добри връзки на Кирил с юдеите. 2005 г. в Светоданииловия манастир се провела съвместна конференция на ръководството на московския Патриархат и Федерацията на еврейските общини в Русия на Берл Лазар. 

В изказването си Гундяев изразил пълното взаимно разбирателство на Църквата с христомразците и призовал за създаване на "общи работни групи за развитие на толерантността в обществото, възпитаване на подрастващото поклонение , за насаждане в тях морала на юдеския бог сатана. 

Мислая, че сами добре виждате плодовете от това влияние, за възпитаване на младежтта: похот, разврат, наркотици, алкохол, педофилия, проституция, - практикуващи се и в Московския патриархат. Жестокост, призиви към война, корупция, - това идва от Московската Патриархия, която преднамерено отблъсна хората, от вярата в Бога и Църквата. Само по една причина - страх.

И само обединението на хората, само вярата, преди всичко "в себе си" и в доброто, може да им противостои (това не е съвсем православно, а и самата крайно добронамерена жена, която говори, явно не е православна, но дай Боже повече такива жени! Г.С.).

Публикацията за обединяването на РПЦ и евреите бе публикувана в "Еврейско слово" номер 11, 2005 г. и се нарича "ФЕОР и РПЦ вървящи заедно"!   Но вестникът на Берл Лазар искаше от православните "дълбоко и искрено покаяние на християните, за всичкото зло, което те са причинили на евреите, за 2000 години"!! (Еврейството винаги е вършело и върши зло, но винаги обвинява жертвите си - гоите, които еврейството през цялото време е грабело, заробвало и унищожавало!!! Г.С.). Той искал въвеждане в ежедневната молитва на християните, "покайна молитва в памет на невинните жертви сред еврейсйкия народ и почитане светите места на юдаизма".

Основната социална концепция на РПЦ, за която отговарял Кирил, била, да се нарече евресйкият народ "богоизбран". И естествено, еврейската върхушка не изпуснала от вниманието си такъв шанс и предприела всички мерки, да постави Кирил на патриаршеския пост. 

Неговият "почитаем брат" Берл Лазар поздравил новоизбрания Патриарх - "скъпия приятел и брат"... Но, интересно, какви допирни точки може да има между разпналите Христа и тези които го обичат? Никакви!

След първото печатно издание на Талмуда 1520 г. във Венеция, станало невъзможно скриването на истинската същност на юдейската религия, морал, живот и политика. В Талмуда са написани множество злини против Христа Богородица и Църквата! 

Всичко което е нужно на евреите е, да заваемат всичките клонове на властта, и да отмъщават, използвайки глупавите и готови да се продадат извращенци и сатанисти (а те са едно цяло с юдеите! Г.С.), като патриарха Кирил или педофила Путин, обичащ да целува на децата пъпа. 

Напомням защо убиха Литвиненко. Той имал преки доказателства за педофилията на Путин. Но какво да говорим, нека си спомним ярките заглавия за изнасилваня на деца от монаси в Църквата. Всичко това е дело на патриарх Кирил и на юдеите, превърнали вярата ни в нищо. 

За целия свят, евреите са изразители ня вярата в Стария Завет, но той не е реалната същност на евресйкото вероучение! Има неколко клона на еврейската религия: ортодоксалнен, либерален, консервативен, ционистки, - но всички те използват Талмуда в синагогите си, също както различните клонове на християнството използват Библията. И всеки от тях живее по "свода" от еврейските закони, както в отношенията със своите, така и в отношенията им, към неевреите (гоите). Талмудът твърди, че само евреите са пълноценни хора, а останалите са гои, т.е. добичета или зверове. 

Патриарх Кирил не е Църквата, не е вярата, и в Бога той никога не е вярвал. А в бизнеса, парите, ракоша, разврата. Затова, от РПЦ останаха само "рогата и копитата", в прекия смисъл на думите.

РПЦ на Гундяев не трябва да асоциираме с Православна Църква! Тя е ФСБ-шна банда под евреско ръководство, призоваваща хората да умират в името на Путин, в името на антихриста, в името не този, който разруши всичко, което беше възможно и превърна страната в сметиште, а хората в роби! Той превърна младежите в наркомани и ги лиши от бъдеще! 

Именно за тези неща, разказва цялата истина, РПЦ Царска Империя, която сега е под техния прицел. Тях ги преследват, бият, режат им дървените кръстове (в обителта Боголюбово), обвиняват ги в тероризъм и ги вкарват в затвора. 

Затова, не е важно вярваш ли в Бога или не, но трябва да подкрепяме тези, които не се уплашиха, които водят борба против целия (сатанински) свят! Ако не искате революция има още един вариант, - истинско обединение на хората около Руската Православна Църква (Царска Империя! Г.С.)!


https://www.youtube.com/watch?v=tXCYpanKI-8


Превод, Григор Симов


Господи благослови!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10062470
Постинги: 7927
Коментари: 3562
Гласове: 6353
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци