Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
06.11.2023 12:48 - Настана време всеки да узнае за Света Русия, че се сбъднаха много пророчества за последните времена!
Автор: samvoin Категория: Други   
Прочетен: 1028 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  автор: grigorsimov  Христос Възкресе, братя и сестри! Извърши се голяма Милост Божия! В центъра на земята Руска, в затънтена местност (както е и предсказано), Господ въздигна «рог за спасението наше» и Миропомаза за Царство своя избранник от Дома на Романовите, любимия Си отрок схимитрополит Зосима (според предсказанието, че Царят ще е монах). Това събитие стана на 17 юли 2022г. По Промисъла Божий, Царят-отец стана и Патриарх на цяла Русия (по предсказанието, че Царят ще е и Патриарх, и ще храни духовно цяла Русия). 

По Държавната воля на Господаря-Патриарх Зосима, с благословение на Архиерейския Събор на Руската Православна Църква на Царската Империя, бяха свикани два Поместни Събора, на които бе възстановена Поместната Руска Православна Църква на Царската Империя; и като изсъхнала клонка беше отсечена затъналата в калта на екуменизма Московска Патриаршия (предсказано е, че Господ ще съхрани своята Църква, но тя ще се нарича другояче); беше проклет духът на антихриста, действащ чрез глобализацията и ерестта на екуменизма. Бяха решени също и много други насъщни църковни въпроси. 

А 2023 г. от 18 до 21 юни, по стария календар, бе проведен и Царски Земски Събор в който участваха представители от всички народни съсловия, от Триединна Русия. И със Съборно постановление, в условията на заплаха за окончателна духовна и физическа гибел на нашия народ, бе прието решение от Царския Земски Събор на Триединна Русия, Помазаникът Божий да е законният и върховен орган на властта. Съборът призна също, че абсолютната Монархия е единственият законен държавен строй в Царската Империя. 

После Господ разкри великото пророчество, описано в Откровението на Йоан Богослов: «И ще дам на двамата Мои свидетели, и те, облечени във вретище, ще пророкуват хиляда двеста и шейсет дена. Това са двете маслинени дървета и двата светилника, що стоят пред Бога, Господа на земята…» (Откр. Гл.11 ст.3,4). 

Господ откри, че Помазаникът Зосима е и първият свидетел - Пророк Илия, понеже Зосима, преведено, значи ЖИВ. А вторият свидетел е Великият Княз, Високопреосвещеннейшият Митрополит на цяла Русия, Енох. Те са двете маслини, пророчестващи, обличаващи и призоваващи за последно СВЕТОВНО ПОКАЯНИЕ: «ПОКАЙТЕ СЕ! ПОНЕЖЕ СЕ ПРИБЛИЖИ ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО»

По пророчеството на преп. Серафим Саровски «настана време, когато под предлог за църковен и християнски прогрес, за да угодят на настояванята на този свят, ще изменят и ще извращават догматите (ученията) и уставите на Светата Църква (гледайте ИЗОБЛИЧИТЕЛНАТА ПРОПОВЕД на рабите на Живия Бог - ИЛИЯ и ЕНОХ. Ето линк към преводта на проповедтта): https://grigorsimov.blog.bg/politika/2023/10/15/izoblichitelna-propoved-protiv-ekumenicheskata-еres.1885438) , а ще забравят, че те имат началото си, от Самия Господ Иисус Христос, Който ги е научил,  е дал указания на Своите ученици, Светите Апостоли, за създаване на Църквата Христова и за нейните правила, и им е заповядал: «Идете и научете всички народи, какво Аз съм ви заповядал». Затова, всякое желание за внасяне на изменения в правилата и ученията на Светата Църква, са ЕРЕС… и хула срещу ДУХА СВЕТИ, която няма да се прости во веки. По този път ще тръгнат архиереите на Руската земя и духовенството, но гневът Божий ще ги порази…»

«На мен, недъгавия Серафим, Господ откри, че в земята Руска ще има големи бедствия. Православната вяра ще бъде подгазена, архиереите на Църквата Божия и другите духовни лица, ще отстъпят от чистотата на Православието, и затова Господ тежко ще ги накаже…»

Времето буквално лети и остана много малко, да се изпълни още едно пророчество на преп. Серафим Саровски, за неговото възкресение. И всички чада на РПЦ на Царската Империя молят Господа, за тази велика МИЛОСТ БОЖИЯ! 


Източник: РПЦ 
Царская Империя 2-й канал.

https://t.me/httpstmeP8DQifTu8TI2Nzcy 

https://www.youtube.com/watch?v=JJZ7lBtvg0c



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10069986
Постинги: 7927
Коментари: 3562
Гласове: 6354
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци