Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.10.2011 11:25 - Янките заплашват да подпалят света...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 687 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: vencivaleri1951

Една тетка от Капитолия за кой ли път размаха пръст на персите. Това си чичо Сам знае, това си бае...Има ли проблем във Вашингтон /пък и бил комичен като свирката на г-ца Люински/ отнася го някоя държава. Този път проблемът е сериозен и янките се канят на сериозна държава. Службите били установили , че Иран "неприлично" напреднал в ядрената си програма и подготвял покушение на някакъв суадитец. Питам тетката-същите служби ли усатановиха "прегрешенията" на "аятоласите" които установиха и химическото оръжие в цукалото на покойния Садам. Същите ли служби които ни забъркаха нас -българите в атентата срещу папата и отблъснаха католичиския свят от нас за години. Години през които загубихме милиарди и влезнахме в спиралата на дълговата криза през 80те. Ако са тези позволете ми да остана със съмнение към думите на войнствената тетка.
Във Вашингтон обичат Маркс-четат го и гледат да не го опровергаят. Тоест проблемите си ги решават с войни. Голям проблем с голяма война. Никой не бива да се съмнява, че война с Иран ще подпали света и ,че ще бъдемпоставен под угрозата на ядрена заплаха.
За нас българите трябва да е ясно, че този път войната ще се води в съседство и територията на страната ни ще приюти войска и оръжие на янките. Тоест ще бъдем воюваща страна с всички произтичащи от това обстоятелства.Всички трябва да бъдем наясно, че ще сме на страната на несправедливите и тази война не може да бъде спечелена-справка Ирак и Афганистан в момента и Виетнам, Корея  в миналото. Тази война е единствено поради обстоятелството, че янките не искат и не могат да понесат да не са първи. На фона на финансовата безисходица в която се намират Вашингтон, стара  и не толкова стара Европа, Китай,, а отчасти Русия и Бразилия предлагат спасителен пояс за европейците . Готови са да налеят стотици милиарди. Китай вече е най големия икономически партньоор на Европа от месец, два.Задържи ли се тази тенденция идва и нова световна валута , идва опасност за долара дя си остане зад океана или поне да бъдее на заден план. Янките това не могат да си позволят. Загърбен долар е загърбване на човешките права за тях- тоест правото на Вашингтон да диктува дневния ред. За това СНН ще ни облъчва катадневно, за мними ядрени заплахи, за нарушаване на човешките права...Много интересен е начинът как янките защитават човешките права хората от Персийския залив-изтребват ги. Въпросът е ще позволи ли светът да бъде въвлечен наново в  безумна война-този път с непредвидими последствия.Ще продължимли ние европейците да сме задокеански марионетки или ще кажем :-Стига , това не е нашата война!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10058815
Постинги: 7923
Коментари: 3558
Гласове: 6352
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци