Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.08.2010 21:29 - Разкриха и осъдиха най-големия престъпник в БГ - Баба Дилка
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
3



Тази сутрин гледах репортажа от Врачанското селце - Синьо Бърдо. Немощна, 90-годишна старица, живееща в скотска мизерия е осъдена от "българския" съд, да заплати 430 лв. "НЕ-правомерно" взета енергийна помощ !!! По-точно помощта която е получила през 2008 г. е само 280 лв. Останалите 150 лв. са лихвите за 2 години назад !

К"ви са тия лихви бе мръсници - то се пада по 27% лихва на година. Вие минахте и ония лихвопийци от Уолстрийт ! В тоя спорт далеч зад вас останаха хазарите-банкери. Даже номерата на фанелките ви не могат да прочетат.

Бабата УЖ била декларирала невярно ... че живеела сама. А тя действително живее в една паянтова къщица, където е преминал живота и, където и ще завърши. Но вижте сега - щом в двора има и друга къща като в случая, то по закон всички в двете къщи са едно цяло и се греят заедно !!!  Не те не се греят заедно реално, разбирате ли - по документи се греят заедно ...

Иначе при циганите няма никакви проверки и никакви проблеми. В един цигански двор живеят понякога десетки души, но енергийните помощи са почти за всеки от тях поотделно !!!

Проверката е извършена по донос от съседи. Как беше - единствено на българския казан в Ада, няма пазачи. Щом някой се опита да се измъкне, другите българи го дръпнат обратно.

Социалните "работници" - паразити дето нищо не са работили в живота си, проявили Матросовска само-пожертвувателност. Те влезли с риск за безценния си животец, вътре в паянтовата къщурка, която всеки момент може да се срути, и открили ... внука и. Който в този момент за тяхно щастие бил там. Ааааааа ето че бабата все пак лъже. Подали на невиждащата вече бабка да подпише някакво дюкументче, че уж са извършили проверката. А в действителност я измамили, да си признае че е излъгала в декларацията. Майстори, Юнаци, Бабаити, Кьопаалар ... както би написал Щастливеца.

Сега щели да и удържат от голямата пенсия - 160 лв. Ама те били хора и ще и влезат в положението. Вместо цялата пенсия, щели да и удържат разсрочено, казва Шефката на социалните "работници" от Враца. Колкото по-разсрочено, толкова повече лихви - нали разбирате.

В същото време мургави и бели собственици на скъпи лимузини, получават редовно не само енергийни, но и социални помощи. Как тъй, ще попитате ?!! Ами еййй тъй, ще ви отговоря ! В закона за социални помощи е ПРОПУСНАТ този критерий - наличието в "социално-слабия" на сухопътно, въздушно и морско превозно средство. Еййй тъй, разсеяли са се гадовете и пропуснали да го запишат.


Нали майката на най-богатия човек на Балканите, милиардера Доган (с двете яхти) получава социални помощи !!! Важното е майката на Доган да получава помощи, а баба Дилка да плаща. Само това е важното в тая циганска държава.

image
В това палатче, живее "социално-слабата" Демирие Доган - кримска татарка и майка на милиардера Доган. Тя "правомерно" си получава помощите

ББ - гледай именно баба Дилка да не ти изяде главата на следващите избори ...

lambo.blog.bg



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10057894
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци