Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
04.11.2012 04:44 - Плевенски селяни пердашили френски Джеймс Бондовци. На войска и ДАНС не можем да разчитаме! На селяните- можем
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: kostas

image

Френският в. "Льо Поан" най-сетне издаде, че битите преди две седмици от жители на плевенското с. Коиловци петима французи не били точно туристи, както първоначално ни разясняваха. И независимо от откровенията, че виждате ли, точно тези французите практикували екстремни спортове, в. "Льо Поан" издаде напердашените като военнослужещи от френската Генерална дирекция за външна сигурност, които били на обучение в България.

В колата на френските Джеймс Бондовци били открити компютри, парашут, професионален фотоапарат и неопренов водолазен костюм. Тъй като им изглеждали повече като крадци отколкото като екстремни туристи, местните жители набързо пристъпили към "обучението им" по български, като за целта не се подвоумили да проверят и огнестрелната подготовка на 007-ците.

В резултат на обучението, двама от французите били ранени в краката, един е със счупен нос, а останалите са успели да избягат от по-нататъшно обучение.

. За тях вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че са екстремни туристи, пристигнали откъм Румъния.

Странен инцидент, за който официалната информация е изключително оскъдна, но МВР работи активно по него, е станал край с. Коиловци в нощта на понеделник срещу вторник тази седмица. В Районната прокуратура - Плевен вече има образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е "причинил телесни повреди на чужди граждани". Двама братя от селото наминали след полунощ край ливадата си с окосена люцерна, за да я нагледат и да не бъде задигната от циганите от съседно село. Придружавал ги техен приятел, който носел и пистолет.

По непотвърдена информация, оръжието е законно и вероятно приятелят им е полицай. Когато наближили мястото, тримата забелязали черен джип. Помислили, че са крадци и се втурнали към него. От колата обаче изскочили петима мургави мъже и екшънът започнал.

Тогава приятелят на братята стрелял във въздуха, за да предотврати сбиването, но без резултат. Наложило се произведе втори изстрел, този път в краката на мъжете, за да спрат да си разменят удари.

В суматохата двама от непознатите успели да избягат, двама били с леки наранявания по крайниците след изстрела, а петият бил ударен в главата и със счупен нос. След сигнал на тел.112 на мястото пристигнали полицаи и линейка, а пострадалите били откарани в болница.

На предварителните разпити те твърдяли, че са френски граждани и показали документи. При оглед на джипа, с който са пътували обаче се установило, че той е пълен с доста странни вещи.

Освен трите лаптопа, имало и професионален фотоапарат, подробни карти на България и Румъния, а на 200 метра от возилото били намерени три водонепроницаеми сака. В тях се намирали използван парашут за двама и два неопренови костюма за водолази.

Версията на чужденците е, че са любители на екстремните спортове, двама от тях скочили с парашут през нощта в Румъния, прелетели 40 км и се приземили край Коиловци.

Другите двама влезли в страната легално през летище София, наели джипа и отишли да чакат приятелите си край плевенското село. Френският език на пострадалите обаче не бил съвсем чист, личал диалект, който засега не е установен на какво се дължи.

Според братята обаче чужденците знаят български, защото реагирали на разменените при боя ругатни. Единствената официална реакция е от вчера – на окръжна прокуратура. Оттам заявяват, че има такъв инцидент, образувано е досъдебно производство за причинени средни телесни повреди. /БЛИЦ

В светлината на фактите, френският министър на отбраната Жан-Ив льо Дриан изглежда е предпочел да не коментира очевидното, но дал да се разбере, че ставало въпрос за незначителен инцидент.

Директорът на Генералната дирекция за външна сигурност също отказал коментар.



На войска и ДАНС не можем да разчитаме! На селяните- можем

Автор: socialismus

 Край Коиловци са шетали френски военни

 

Според списание "Мариан" в България е провеждано тайно учение. Българските селяни набили разузнавачите

 

Дума

 

2. Ноември 2012, брой 255

Тайно учение в България на френски военнослужещи е било осуетено от жители на плевенското село Коиловци, призна списание "Мариан". Френското издание твърди, че военнослужещи от отдел "Действие" на външното разузнаване в Париж са били атакувани и пребити от български селяни.
Докато властите в България продължават да отказват подробности около случая, във Франция публично се твърди, че 5 обучени военни са били бити от българи, пазещи люцерната си край плевенското село. "Мариан" публикува данни, според които двама от военните са били с огнестрелни рани в краката, а един се е отървал със счупен нос. Изданието признава, че двама от французите са проникнали в страната нелегално - мъжете са прелетели с планер през Румъния и са се приземили с парашути в България. Френската преса отчита и факта, че някои от военните са владеели български и са се представили за екстремни спортисти. Лъжливите признания обаче не са ги спасили от боя, който са им хвърлили тримата селяни. На 20 октомври войниците са върнати във Франция, пише "Мариан".
ДУМА припомня, че инцидентът дълго време бе оставен без коментар от МВР. Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви французите за любители на екстремни спортове, които скочили от Румъния, но се приземили в България. Депутатът от БСП Румен Петков и кметът на село Коиловци Красимир Иванов изпратиха писмо до Цветанов и главния прокурор Борис Велчев с искане за повече информация по случая.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10058673
Постинги: 7923
Коментари: 3558
Гласове: 6352
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци