Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.06.2012 13:09 - Необолшевишкият - безбожен терор в ЕС и Брюксел, е на път да активизира верски екстремизъм. Мюсюлмани - готови да се борят на живот и смърт срещу терора на ЕС -
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1353 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2012 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"възродителния процес"

image

image



Код оранжев заради терористи в Брюксел
Новинар 15:35, 11 юни 2012 267 2 коментарa   Европа image Камерите по улиците на Русия вече онлайн преди 36 мин. image Десетки хиляди протестираха срещу Путин 16:34, 12 юни image Албания най-накрая си избра президент 15:33, 12 юни image Кризата отхапа 20% от нобеловите премии 15:23, 12 юни image Карел де Гухт "забравил" да декларира 1,2 млн. евро 14:18, 12 юни всички новини от Европа image Най-коментираните
74 Калин Руменов Да носят ли жените гащи?! 36 Три години условно за Калина с фалшивата диплома (обновена) 36 Премиер и председател на парламента със 7000 заплата 26 Учебник вкара България в пределите на Турция 21 Петко Бочаров Накъде отива двукракият земен бозайник image Мярката се въвежда за неопределено време

Белгийската столица Брюксел и целият район около нея са поставени под оранжев код - трета и предпоследна степен на готовност за реакция. Това се наложи заради заплахи от действия на екстремисти в резултат на заключенията на службите за анализ и координация на реакцията при заплахи. От звеното уточниха, че степента на готовност засега е въведена за неопределено време.

След размириците в имигрантския квартал Моленбек в Брюксел на 31 май и 1 юни, предизвикани от нарушение на закона за забрана на бурката на обществени места, белгийските служби са засекли представители на международното радикално ислямистко движение "Шериат за" от Испания, Холандия, Великобритания, Франция.
Установено е, че тези групировки поддържат връзка в интернет, където се разпространяват призиви за насилствена съпротива на законите, унижаващи исляма, както и за въвеждането на шериата в Европа.

Повод за размириците в Моленбек бе арестуването на млада жена, която носела никаб - воал, покриващ лицето й. В Белгия носенето на бурка е забранено със закон. За нарушаването му се предвижда глоба от 137 евро или 7 дни затвор. Жената оказала съпротива при ареста и разбила носа на полицайка.

Допълнителен повод за повишаването на бдителността на властите е случаят от края на миналата седмица, когато френски екстремист пристигна от Париж с еднопосочен билет и наръга двама полицаи в опит да отмъсти за отношението на белгийските власти към мюсюлманите.

Нападателят бе задържан и му бяха повдигнати обвинения в опит за предумишлено убийство с терористични подбуди, за което може да получи доживотен затвор. Самият той се определя като муджахидин, който води свещена война и се бори за изтеглянето на "неверниците" от Афганистан.


В България, "възродителният процес" над туркоезичните - в периода 1986-1989-а година, беше признат спомняме си за едва ли не "геноцид и етническо прочистване" от парламента.
Какво обаче сега е това, дето се случва в ЕС с мюсюлманите, а често и с нашата религия и къде намирате разликата?!
Защо ли някак, се смята за "нормално" към днешна дата, когато се случва в "безпогрешния и по дефиниция демократичен и правов" Запад, а не в "грешните" по дефиниция пак - България и Източна Европа?
Още един двоен стандарт.
Борците за правата си в Западна Европа, за правото си на вероизповедание и свободата си на избор на облекло и външен вид, което ужким се гарантираше с "падането на Желязната завеса" и за това беше борбата, освен "всеки да живее, учи и работи, където пожелае - без ограничения" и да изповядва свободно вярата си - също право на свободен избор, са наречени "терористи", а убийците на деца на гара Буново и на пътници в гара Пловдив у нас, бяха чествани от 8 години съуправляваща партия - като "борци за човешки права" и действията им бяха оправдани с "нечовешката смяна на имената" и действително погазване на идентичността.
Къде обаче тук е разликата и защо говорим за "терористи", а не за "борци за правата си"?
Още един двеон стандарт, както на "демократичните" ни медии, така и на "безпогрешния" Запад и необолшевишкия - нов СССР - ЕС (Буковски е много точен, в своята преценка и характеристика за него. Интервютата му са поместени в този блог.)...


Автора на Независим националистически блог





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10056747
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци