Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 15:51 - Ефективно ли е решението ProExtender?
Автор: sixties Категория: Тя и той   
Прочетен: 148 Коментари: 0 Гласове:
0



В световен мащаб постоянно се разработват различни средства за уголемяване на пениса – от билкови таблетки и кремове, до различни като вид и принцип на действие механични устройства. Това показва, че търсенето е огромно. Броят на хирургичните интервенции за уголемяване на мъжкия полов атрибут също говори за желанието на голям брой мъже да увеличат размера на пениса си.

Защо размерът е от такова значение за мъжете?

Размерът на пениса винаги е имал огромно значение за мъжете. Макар, да няма медицински индикации, които да показват, че малкият пенис не може да осигури сексуално удовлетворение у партньора, качеството на секса е пряко зависимо от дължината и диаметъра на члена. Основна причина е вероятно психическата настройка – мъжете с малък пенис често са комплексирани дотолкова, че или избягват напълно полов контакт или са толкова фрустрирани, че не могат да постигнат ерекция.

Ако трябва да посочим една единствена причина за важността на размера на мъжкото достойнство, то това е образът, наложен от филмите за възрастни в последните 10-20 години. В тях трудно ще открием пенис със среден размер, а какво остава за такъв с още по-малък калибър. Мъжете, а също така и жените остават с впечатление, че единствено големият пенис е способен да достави мечтаното сексуално удоволствие. Липсата на внушителни размери се превръща в проблем, нуждаещ се от бързо и ефективно решение.

Защо ProExtender наистина работи?

В продължение на години мъжете с размер под средния търсят постоянно ефективно решение на своя проблем. Вложените средства, изтърпяната болка и постоянството, обаче не винаги гарантират пълен успех. Дори хирургичните интервенции не могат да гарантират на 100% постигане на желаните резултати, тъй като поставените в пениса импланти често биват отхвърляни от човешкия организъм. Високата цена и страхът от скалпела възпират повечето мъже да направят стъпка в посока оперативно уголемяване на члена.

Системи за уголемяване на пениса, като ProExtender притежават редица предимства. На първо място, резултатът се постига по напълно естествен начин, Чрез упражняване на известно механично въздействие се предизвиква делене на тъканните клетки в конкретната зона, т.е. стимулира се тъканният растеж в ствола на пениса, което води до увеличаване както на дължината, така и на неговия диаметър. Допълнителна способност на ProExtender е свойството му да коригира проблеми като изкривяване на пенилния ствол.

ProExtender е система, изобретена и разработена от лекар, което е и най-голямото ѝ предимство. Датският пенилен хирург Йорн Еге Сиана създава механизъм, с помощта на който се получава един добър отговор от страна на тялото или казано по-просто – с механични средства се постига напълно естествен ефект, а именно пенисът увеличава своя обем и дължина, благодарение на тъканния растеж, което гарантира не само пълен успех, но запазване на постигнатите резултати.




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sixties
Категория: Тя и той
Прочетен: 7848
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930