Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9595205
Постинги: 7763
Коментари: 3334
Гласове: 6247
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Сайт на партия БТР (България на труда и разума)
4. Десислава Иванчева
5. Интервюта с представители на партия БТР
6. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
7. Планът за съсипването на България
8. Протоколи на ционските мъдреци
9. Български исторически календар
10. Забравеният д-р Ганчо Ценов
11. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
12. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
13. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
14. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
15. Забравеният д-р Янко Янев
16. Православието
17. Планът "Еврия"
18. Сайт с български бойни знамена
19. Исторически видеоблог
20. "Изгубената България" - исторически сайт
21. Българският национализъм (1919 - 1944)
22. Владо Черноземски
23. ANONYMOUS BULGARIA
24. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
25. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
26. Самиздател Григор Симов
27. Военное обозрение
28. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
29. Отворено писмо на Манфред Рьодер
Постинг
16.10.2020 18:33 - Тайна програма на ООН за периода 2021 - 2030 година. Текст, извадка от видео. Напоследък в света се създава много опасна ситуация, създаваща впечатление, че наз
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 17.10.2020 19:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageНа ЛС от Григор Симов:

Тайна програма на ООН за периода 2021 - 2030 година. Текст, извадка от видео.
Напоследък в света се създава много опасна ситуация, създаваща впечатление, че назрява някякъв световен заговор. По този повод има интересно видео... Нека го чуем! 


(Следва извадка - превод, от въпросното видео. Говори равинът Амон Ицках) 


"Пред мен е документ на ООН, със заглавие: 


"Създаване на Нов Световен Ред". 

Документът се отнася за периода 2021 - 2030 година. За този период е предвидено изпълнението на следните цели:

"Установяване на единно световно правителство; безналична, единна световна валута; една световна банка; една световна армия; отмяна на националните суверенитети; отмяна на частната собственост; премахване на институцията семейство; (драстично) намаляване населението на планетата; контрол над приръста и плътността на населението; задължителна многократна ваксинация; (еднакъв) универсален базов доход; премахване на заплатите; имплантиране на микрочипове в телата на хората, с които да могат да пазаруват и да си плащат пътуванята, и да се контролира придвижването на хората; въвеждане на "социален рейтинг" като в Китай".


- Безброй електронни устройства ще бъдат включени в системата 5G; световното правителство ще поеме възпитанието на децата; частните училища, университетите и рдугите учебни заведения, ще станат държавни; премахване на частния автотранспорт (леките коли и камиони); премахване на всички частни предприятия; пътуванята с пътнически самолети ще бъдат ограничени до минимум; съсредоточаване на населението в специални зони - предградия (крайградски ферми за гои, вкл -евреи! Г.С.); премахване системата за "рашения" (думата не ми е ясна. бел. прев.); премахване на частните предприятия в аграрния (селскостопанския)сектор, вкл. забрана за притежаване на животни; отмяна на частните жилища; ограничаване ползването на земята; забрана на всички (естествени) натурални, несинтетични лечения; забрана на всички не медицински начини на лечение; забрана на всички изкопаеми горива. 


Ето такова е съдържанието на документа! Който има уши, да чуе! Даже египетският фараон е бил по-милостив, от тази сатанинска система! Не вярвам на очите си, на написаното в този документ. Въпреки това, поемете дълбоко въздух и не се отчайвайте, защото всичките лостове за управление са в ръцете Божии. (Това бяха думи на равина Амон Ицхак) Ето това е информацията от документа, прочетен от равина.
Според вас, може ли да съществува такъв документ на ООН, и доколко достоверна ви изглежда тази информация?


- За да разберем дали документът е достоверен, трябва да погледнем на всичко, което се случва, както в света, така и в любимата ни Родина. Ако вземем данните, с които разполагаме, възниква въпроса, какво се случва в страната ни за последните неколко седмици. Сблъскваме се с това, че вече задействат втората вълна на коронавируса. Но за това би трябвало да има някакви основания. Не може току така, некой да си поискам нещо, и да решава... 


Ето документ и от сайта на Световната Банка... Там се заявява, че банката ще засили мерките си, поради ситуацията с коронавируса... И че, за следващите 15 месеца банката ще предостави до 160 милиарда долара. Забележете, че става дума за 15 месеца, което занчи, че втората вълна ще продължи (минимум) 15 месеца. Просто така, банката няма да заделя 160 милиарда! 


Но каква помощ ще предоставя Световната Банка, когaтo си има национални правителства и всяко от тях би трябвало да взема съотвентинте мерки. Дали става дума за закупуване на съответно оборудване, или просто тези страни трябва да показват съответни показатели (Т.е. да отчитат фалшиви статистики за все по-голям брой фиктивни болни от коронавирус, и за всичките тези усилия на държавници, болници и лекари, които поставят или добавят фиктивни диагнози за уж болни от коронавирус, Световната Банка щедро ще отпуска на държавите, пари на заем, които те ще раздават на болниците в които някой или неколко лекари, поставят фалшиви диагнози, и така да получават финансиране, и болниците, и лекарите поставящи такива диагнози, и общините, в които има такива болници. Ето с такива, и с толкова много пари, се създава, поддържа и преекспонира цялата тази короновирусна измама, която, напълно уместно, ние православните наричаме "вирусобесие". Този коментар в скоби е от мен Григор Симов) 

Хайде сега да поговорим за положението с "пандемията" у нас в Русия. Но за да се приеме че това е пандемия (според медицинските норми), би трябвало поне 5% от населението на земята (или поне на отделни страни) да е заболяло. А какво имаме сега, според официалната статистика? Населението на земята е 7,7 милиарда; заразени са 33 милиона, което значи 0,4%, което е 12 пъти по малко от прага 5%. Но това не им пречи, да заявяват, че има пандемия! От къде, на къде? 

Но и у нас също подхващат този вариант и заявяват, че у нас режимът "на повишена готовност" ще остане да действа до безкрай. 

Добре, нека видим какво става в Русия. В Русия сме 144 милиона, а заболелите са 1 милион и 165 хиляди човека. А това са 0,8% !? Нека видим и смъртността. А тя е 1,76%... Останалото чуйте сами в клипа, на руски, със субтитри на немски и английски, - на адрес: 
http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_22814/

Предаването на Михалков е добавено от мен.
В Русия има стратегия от 2013-а за "ново образование" до 2030-а...


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. samvoin - https://www. youtube/watch?v...
17.10.2020 19:45
https://www.youtube/watch?v=xTE9bqGJ_2M&t=953s
цитирай
Търсене