Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 8738034
Постинги: 7763
Коментари: 3333
Гласове: 6087
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Сайт на партия БТР (България на труда и разума)
4. Десислава Иванчева
5. Интервюта с представители на партия БТР
6. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
7. Планът за съсипването на България
8. Протоколи на ционските мъдреци
9. Български исторически календар
10. Забравеният д-р Ганчо Ценов
11. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
12. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
13. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
14. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
15. Забравеният д-р Янко Янев
16. Православието
17. Планът "Еврия"
18. Сайт с български бойни знамена
19. Исторически видеоблог
20. "Изгубената България" - исторически сайт
21. Българският национализъм (1919 - 1944)
22. Владо Черноземски
23. ANONYMOUS BULGARIA
24. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
25. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
26. Самиздател Григор Симов
27. Военное обозрение
28. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
29. Отворено писмо на Манфред Рьодер
Постинг
13.11.2016 17:54 - САЩ използват HAARP, за да тероризират напълно невинни хора
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
0 Автор: 4ervenaarmia 
ХААРП е чудовищно оръжие HAARP е американска система за излъчване на насочени електромагнитни вълни. Може да работи с вълни държина от 40м и по-къси. Това значи, че работи с къси и евентуално ултракъси вълни. Мощността му достига почти 4 ГВт. HAARP може да нагрява участъци от йоносферата като така се поручава нагрята плазма. Това подобрява отразяването на радиовълните от нея. Смята се, че така може да се заслепят радарите на ядрените бойни глави и да се обърка тяхното насочване. Но не може да влияе на такива с инерционна система за насочване. 
Това което официално се знае за HAARP. Неофициално е могъщо оръжие. Тъй като радиовълните на HAARP се отразяват от йоносферата, те могат да достигнат всяка точка от земята. Това може да стане с къси вълни или с УКВ, но с мнократно отражени от йоносферата и земната повърхност. Твърди се, че HAARP може да предизвика земетресения, климатични феномени като бури и урагани, а също и че може да се използва котнрол над съзнанието но хората, ако е използват радиовълни с подходящи честоти модулирани с гласови послания. 
Възможно ли е това. Но създателят на HAARP се е увличал от идеите на Никола Тесла, който твърдял че може да порази дистанционно всека точка от земното кълбо. Тесла твърдял че може да предизвика земетресения. Знае се, че веднъж Тесла предизвикал светене на небето, нещо което HAARP прави. Дали Тесла не е създал прототипа на HAARP. 
През 60те години руснаците правят изследвания на земното кора с мощни електрически импулси от 100 МВт получени с помощта на МХД генератор. След като пускат електрическите импулси в земята се получило земетресение от около 3 по Рихтер. Ами ако ги бяха пуснали в някои разлом. Тогава може би би се осбободила голяма сеизмична енергия и би имало по-мощно земетресение. Мощните електрически импулси и имат темперетурен ефект, рязко разширение на почвата през която минава тока. Получава се нещо като гръм от мълния. Импулсите предизвикват трептения, а те предизвикват разместване на земните пластове и освобождаване на натрупана сеизмична енергия. Особено силен ефект ще има, ако има резонанс на трептенията от електрическите импулси с трептенията на собствената честота на земните пластове. 
HAARP може да излъчва мощни електромагнитни импулси. Те може да индуцират импулси високочестотни токове в земната повърхност. Това може да предизвика земетресение. 
По-всека вероятност с HAARP система не разполагат само американците. Руснаците и китайците също имат. По подобен начин на действие като HAARP може да използват радарите за засичане на изстрелваните ракети. Те работят с многократно отражение на радиовълните от йоносферата и земята. Имат изключително големи мощности на излъчване. 
На тринадесета минута от посещението на Кондолиза Райс в България имаше слабо земетресение. Тринадесет е числото на илюминатите. Вероятно заплашиха българите да не захващат и подчиняват на американските илюминати. 
През 2006 година в Китай в Тибет имаше масови бунтове срещу китайците, които с мъка се опитваха да ги потушат. Те бяха инспирирани от западните империалисти с цел да разкъсат, съсипят и завладеят Китай. Тогава стана мощно разрушително земетресение в Тибет и бунтовете спряха поради бедствието. Вероятно беше използвано земетръсно оръжие, за да потуши бунта. 
За ефекта върху климата HAARP би могъл да нагрява въздушните маси в определени участъци, ако използва подходяща честота. Казват, че така може да предизвика бури, урагани, проливни дъждове. Тези твърдения се подлагат под съмнение. Казват ,че мощността му не е достатъчна да предизвика климатични ефекти. 
Психотронен ефект. Установено е, че с микровълни може да се предават гласови събощение директно до мозъка. Това може да се обясни с нагряването или предизвикването на трептение на молекулите с микровълните. Така микровълновите импулси се превръщат в трептения, звукови, в човешката тъкан. Електрическите токове индуцирани от електромагнитни вълни също могат да предизвикат дразнение на нервната система и да се възприемат като звук, ако са с подходяща честота и модулация. Те могат да бъдат чути от човека. Ако се използва по-слаб сигнал - субзвук, подпрагово усещане, няма да се чува глас, но посланията ще стигат директно до подсъзнанието и ще се възприемат като собствени мисли. Дали с и HAARP може да се постигне подобен ефект не се знае. Но може да речем микровълни да се предават от спътник или нещо подобно. 
По време на бунтовете в Украйна на Майдана, беше забелязано нещо странно. Увеличават се рязко хората с психическите проблеми. Това говори за използване на психотронно оръжие. Опитите за контрол над съзнанието може да предизвикат психични проблеми поради грубото нарушаване на нормалните мисловни процеси в мозъка. Някои дирижираше бунтовете с антируски характер и използваше всякакви средства да манипулира хората. 

САЩ използват ХААРП, за да ни плашат. 
От сигурен източник в разузнаването знам, че някои скорошни земетресения са предизвикани от американския ХААРП. 
Последният земетръс в Румъния, Вранча. 
Последните скорошните Земетръса в Ц.Италия (Където е Рим - Ватикана), за да плашат вярващите в християнството. 
Скорошният земетръс в Сев. Гърция на 10.11.2016 година. 
САЩ тероризират напълно невинни хора, население. Тероризират съюзнически страни, които нямат нищо против Щатите. Те правят това само за да си играят с нас и да ни плашат, тероризират ни. Нямат друга - смислена цел. Това научих от сигурен в разузнаването. Няма съмнения, че това е дело на САЩ. Те са терористи и престъпници в световен мащаб.

Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене