Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 8738034
Постинги: 7763
Коментари: 3333
Гласове: 6087
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Сайт на партия БТР (България на труда и разума)
4. Десислава Иванчева
5. Интервюта с представители на партия БТР
6. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
7. Планът за съсипването на България
8. Протоколи на ционските мъдреци
9. Български исторически календар
10. Забравеният д-р Ганчо Ценов
11. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
12. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
13. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
14. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
15. Забравеният д-р Янко Янев
16. Православието
17. Планът "Еврия"
18. Сайт с български бойни знамена
19. Исторически видеоблог
20. "Изгубената България" - исторически сайт
21. Българският национализъм (1919 - 1944)
22. Владо Черноземски
23. ANONYMOUS BULGARIA
24. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
25. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
26. Самиздател Григор Симов
27. Военное обозрение
28. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
29. Отворено писмо на Манфред Рьодер
Постинг
05.05.2016 18:00 - НАШАТА ВЯРА И ЛИЧНИТЕ КАРТИ! Непоклатими Становища на Църквата на Истинските Гръцки Православни Християни
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 921 Коментари: 0 Гласове:
0 автор: grigorsimov 
Верни чада на Православната Църква, 
Преди почти хиляда и деветстотин години Богословът Евангелист Йоан, в неговото Откровение /единствената пророческа книга в Новия Завет/ описва възцаряването на Беззаконника Антихрист, в последните дни, когато ще започне - гонение на Православието, отстъпничество от вярата, зверства срещу хората и накрая, Антихристово владичество над целия свят.

Тогава мерзостта на запустението ще бъде поставена на святото място (Мат.24,15), което не е нищо друго, а е упадъкът на православието, вследствие появата на ересите (поради подмолната антихристова и античовешка активност на юдомасонското сатанинско еврейство! Г.С.). Тогава Антихрист ще подпечатва последователите си със своя печат, който ще е 666, с което ще заличава Христовия печат /светото Кръщение и светото Миропомазване/ на правослваните. Тогава, които откажат да им поставят печата на звяра на дясната им ръка или на челото, няма да могат, нито да купуват, нито да продават, освен ония, които имат печата с името на звяра или числото му. (Откр.13,19) И както е казал Господ: Защото през онези дни ще има такава скръб, каквато досега не е имало от начало на създанието, що е създал Бог, и няма да бъде.

И наистина, Нашето време е времето на Антихриста. Няма значение, че той все още не се е появил. Това е епохата на Антихриста, защото времето в което живеем, е под абсолютната власт на неговия дух, и води към отстъпничество от Бога, към озверяване и към постепенно завземане на световната власт. При това се надига и гонение против Православието и неговите истински чада.

Между другото, божественият апостол Павел, обръщайки се към Солуняните, казал: Тайната на беззаконието вече действува, само че няма да бъде извършена, докато се не отдърпне оня, който я задържа сега (2,Сол.2,7), т.е. още преди телесно да се появи в света Антихрист, той вече върши делата си, чрез своите слуги, които подготвят идването му. Затова Богословът Евангелист Йоан предупреждава: Деца, последният час е.

Но и Господ, говорейки на учениците си, предупреждава, че: ще се появят много лъжливи христоси (месии) и лъжливи пророци, и ще покажат големи знамения и чудеса, за да измамят, ако могат, и избраните (Мат.24,24). И вече гореспоменатите откровения на Господа и на Апостола започнаха да се сбъдват. Остава само да се изпълнят до край.

От това е сигурно, че Антихрист ще се появи и никой от нас хората, не ще може да спре идването му, защото това е по Божие допущение. Но е възможно всеки по отделно да може да се предпази от властта му над себе си, отказвайки печата на звяра и запазвайки печата на Кръщението и светото миропомазване.

 

Възлюбени в Господа, чада,

Последните години много се говори за заплашителното подпечатване на хората с числото на звяра – 666. Това число ще го има в новите лични карти, които държавата има намерение да въведе в употреба. Но още преди това Църквата се е изразила така: „Ние сме верни на апостолската заповед, че трябва да се покоряваме повече на Бога, отколкото на хора, затова, като православни гърци заявяваме, че няма да приемаме документи с тайно нанесеното антихристово число 666, или поставянето му в каквато и да е друга скрита форма, в новите видове лични карти, независимо от последствията от нашия отказ, - ако съдържат:

1.- електромагнитна лента със скрито или непознато съдържание, с каквито се отличават общоприетите електронни документи на гражданите;

2 - съмнителни тайни символи

3.- и не се упоменава верското самоопределение

 

Вече се сбъдват опасенията на нас Епископите от обединената Йерархия на Истинската Православна Христова Църква. Известно е, че скоро държавата ще принуди гръцките граждани да приемат новите документи, които ще имат електромагнитна лента или микрочип, в които ще бъдат записани всичките данни за собственика, верни или лъжливи, които той няма да може да провери, като числото 666 и други тайни символи на Антихриста.

Единният Граждански Номер (ЕГН) ще е число, с което само силите на мрака ще могат да дешифрират данните за собственика. При това, в тези документи, няма да бъде записано, че собственикът е православен християнин.

Светият Синод още веднъж осъжда и отхвърля тези нови електронни документи, които са против Бога и против стадото, за което Синодът е отговорен. Още от сега Синодът бащински съветва членовете на Христовата Църква, на всяка цена да отказват приемането им. Дойде часът, всеки от нас да покаже силата на вярата си в Христа и в Православието.

Както Господ дава на своите истински чеда уверение, че никой няма да бъде изгубен, така и ние искаме никой да не се обезхрабри, докато всички не приемем вечния венец на славата. И преди всичко, никой да не се подведе по онова, което ще направят новаторите новокалендарци, и останалите т.н. християни (католици и протестанти), които са извън Църквата.

Бъдете будни и се молете, за да не паднете в изкушение. (Мат. 26.41)

Благодатта на Господа нашего Иисуса Христа и любовта на Бога, Отца и Сетаго Духа да е със всички вас. Амин.

СВЕТИЯТ СИНОД 

Атински и на цяла Гърция ХИЗОСТОМ, предстоятел

Солунски и Димитриядски МАКСИМ

Ахейски и на целия Пелопонес КАЛИНИК

Хиоски СТЕФАН

Еврипски и Еврийски ЮСТИН

Американски ПАВЕЛ

Пирейски и Саламински ГЕРОНТИЙ

Атички и Беотийски ХРИЗОСТОМ

Християнополски ГРИГОРИЙ

Маратонски ФОТИЙ

Врестенски ТЕОДОСИЙ

 

*В личните гръцки документи се посочва верската самоопределеност, и затова ревностните гръцки православни виждат предателство на вярата в опитите да се премахне посочването на вероизповеданието. А за другите православни народи това вече няма особено значение, защото в техните лични документи, графата за вероизповедание е премахната още по времето на комунизма!

 

Превод от сръбски, Григор Симов
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене