Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.04.2016 17:40 - “КЪРТ КОБЕЙН Е БИЛ УБИТ ОТ ЦРУ“, КАЗВА БИВШАТА СЪПРУГА КЪРТНИ ЛАВ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 592 Коментари: 1 Гласове:
1



 автор: varg1    В ексклузивно интервю за „Hollywood Inquirer“, бившата съпруга на Кърт Кобейн, Къртни Лав, заяви, че фронтменът на Nirvana не се е самоубил, а е бил убит от ЦРУ заради неговите „анти-американски политически възгледи“.

В интервю за престижния калифорнийски таблоид, добре познатата актриса и музикант направи някои изненадващи коментари по отношение на смъртта на бившия си съпруг.  Къртни Лав обяснява, че тя винаги е знаела, че съпругът й е бил подслушван и следен от ЦРУ. Тя добавя, че стреса причинен от постояният тормоз на тайните службиот това в продължение на много години е основната причина да се самоубие.

„Когато албумът „Nevermind“ излезе, Kърт бързо беше обявен от обществото като“ говорителят на едно ново поколение “ и той придоби огромно влияние“, каза тя. „Той беше почти веднага сезиран от масоните и други тайни общества, както от ЦРУ и други агенции, тъй като всички те искаха да го вербуват. Съпругът ми не искаше да има нищо общо с нито един от тях, като им отговаряше кратко и ясно: „Вървете в ада“. Това е причината, за да започне един необясним тормоз от тяхна страна към Кърт. Те го следваха навсякъде, звъняха по телефона и го заплашваха в средата на ноща. … Това направи Кърт много нервен, и той започна да носи оръжие и да използва все повече и повече лекарства, за да се справи със стреса. Винаги съм смятала, че той е достигнал точка, в която вече не е бил в състояние да се спарви и е решил да се самоубие. “

Някои нови доказателства, които се появиха през последните няколко месеца, най-накрая успяха да я убедят, че не е се е самоубил, по начина който се тиражира в медиите пред обществото, а всъщност е бил убит от американското правителство.

imageКЪРТНИ ЛАВ Е ЗАЩИТАВАЛА, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МНОГО ГОДИНИ, ЗАКЛЮЧЕНИЯТА НА ПЪРВОНАЧАЛНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИЦИЯТА, НО СЕГА Е УБЕДЕНА, ЧЕ СЪПРУГЪТ Й Е УБИТ.

„След като полицията пусна някои нови снимки на местопрестъплението през април, започнах да получавам много писма, имейли и телефонни обаждания от фенове на Кърт,“ цитира Къртни Лав списанието. „Сред повечето писма, получих и някои секретни файлове, издадени от ЦРУ. Аз не знам кой ги е изпратил, но знам, че те са законни и на първо място достоверни. Всъщност те ясно доказват, че Кърт е бил шпиониран и са го определили в докладите като цитирам: „цел за премахване“. Знам, че те го убиха, и Аз ще го докажа! “

На 8 април, 1994 г., Кобейн е бил намерен мъртъв в дома си в Сиатъл. Подробности не бяха съобщени, но се обяви официално часове след смъртта му, че се касае за самоубийство, което пък беше официално отхвърлено седмица след това, поради „съмнителни обстоятелства на местопрестъплението“. Обстоятелствата около смъртта му на 27 годишния тогава Кърт Кобейн , са станали трайна тема от обществен интерес и дебати. С течение на годините, са възникнали няколко теории, представящи различни алтернативни обяснения за смъртта му, но това е първият път, когато самата Къртни Лав, показва подкрепа за всяка една от тези теории. Според нея, ЦРУ вече се е било опитвало няколко пъти да премахне Кобейн. Според нейните показания ЦРУ са наели професионален убиец, който да застреля Кобейн и да прикрие престъплението като самоубийство.

„От ЦРУ вече са се опитвали да отровят Кърт през март 1994, докато той е бил в Италия,“ заяви тя. „В пресата беше съобщено, че той страда от свръхдоза индуцирана кома, но той всъщност е бил жертва на отравяне със стрихнин, нещо, което беше умело прикрито от медийната империя на запад. Кърт отказа да оповестява информацията, защото го беше страх за мен и Франсис. Документите, които аз получих, доказват, че ЦРУ стои зад отравянето. Правителството се е опитвало да го убие в продължение на месеци, и мисля, че те най-накрая успяха. Кърт е бил убит, и ЦРУ стои зад убийството му! “
http://bultimes.com/kart-kobejn-e-bil-ubit-ot-tsru-kazva-bivshata-sapruga-kartni-lav/




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. kvg55 - Нищо чудно - характерно за САЩ.
14.04.2016 18:23
Нищо чудно - характерно за САЩ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10036552
Постинги: 7892
Коментари: 3516
Гласове: 6340
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци