Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.02.2013 17:11 - Бойко Борисов: Готвен е атентат срещу мен, поръчител е Ахмед Доган
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2013 17:13


Бойко Борисов: Готвен е атентат срещу мен, поръчител е Ахмед Доган Парламентът гласува оставката на правителството, от парламентарната трибуна бившият вече премиер заяви, че Ахмед Доган е поръчал атентат срещу него image

"Досега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента, да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил официално от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, че се подготвя атентат по мен - официален документ, не за разпространяване.

Там в този документ се казва (за мен - б.ред.) "заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност

се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган",

заяви Борисов (вж. видео в сайта на БНТ).

"Досега си мълчах, но да ми прехвърляш такава глупост, нямам жал.

още по темата image Парламентът прие оставката на правителството image 890 | image90834 21.02.2013 Борисов прикани протестиращите да си отидат по домовете image 64 | image14631 21.02.2013

Страшни са тези, които ме поръчват. И са много страшни. Никой не смееше да ги хваща и да ги екстрадира", обърна се Борисов към опозицията и персонално към Христо Бисеров и Лютви Местан.

Г-н Местан, лично вие определете една комисия, отидете и го прочетете, допълни Борисов.

В отговор Христо Бисеров поиска МВР да разсекрети папката "Лале", за да се види как един представител на подземния свят, разстрелян преди няколко години, казва:

"Бойко взе парите"

Думите му били записани със СРС и приложени в делото "Цвете" за сръбския мафиот Сретен Йосич, каза през 2009 г. Христо Бисеров, който тогава беше шеф на временната парламентарна комисия, разследваща престоя на Йосич у нас.

Навремето депутатът от ДПС изнесе тези данни също в отговор на изказване на Борисов, че две партии му готвели атентат.

Сега огласявам информацията за заплахите, защото правителството вече е в оставка, това каза пред агенция "Фокус" премиерът в оставка.

"Преди петнайсетина дни новият началник на разузнаването ме запозна с документ, който съдържа информация за заплахите, отправени към мен.

По времето, когато сигналът е получен в разузнаването, към Националната служба за охрана (НСО) е предаден сигнал, че има заплахи. На НСО обаче не е предоставена

 

втората част от информацията, където става въпрос за поръчители

Едва преди петнайсетина дни успях да се запозная с тази част на материала и сега я огласих, защото правителството вече е в оставка. Затова неслучайно предложих на Лютви Местан да отиде лично да го прочете и да се запознае със съдържанието на информацията", каза Борисов.

Народното събрание прие оставката

на кабинета "Борисов"

В пленарната зала гласуваха 215 народни представители, за - 209, против бяха петима, един се въздържа.

"ДПС е партията, която в началото на прехода към демокрация превърна, трансформира болката от Възродителния процес във воля за обща държавност.

В началото на демократичните промени анализаторите отвъд океана предвиждаха етническия конфликт, който предизвика потоци от кръв.

Протестирам срещу опита ритуално да се злепостави един политик,

който получи легитимност като архитект на българския етнически модел.

Възразявам партията, създадена от него, да се въвлече в сценарий за обслужване на тясно политически цели на все още управляващата партия ГЕРБ", заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

Ние в ДПС знаем, че последният пристан на всяко тоталитарно управление е етническият конфликт, но имаме толерантни избиратели, които няма да ви осигурят този последен пристан, посочи още той.

След гласуването на оставката Борисов и министрите излязоха пред главния вход на Парламента, където говориха пред няколкостотин протестиращи, дошли да подкрепят вече сваленото правителство.

Спокойната среда е вашият ужас, защото в нея ще загубите изборите, допълни Местан, обръщайки се към управляващата партия.

"Затова днес докарахте пред парламента държавните служители, докарахте вместо танкове, знаем онази реплика, трактори. За да нагнетите напрежение. За да предизвикате граждански конфликт", каза лидерът на ДПС.

Той добави, че сценарият няма да се случи. ГЕРБ и парламентарното мнозинство на тази партия е в политическото небитие, част от грозната политическа история на България, заключи Местан.

На излизане от пленарната зала преди това Борисов се доближи до него и Христо Бисеров, каза им нещо, потропна по банката и се прекръсти, след което се отправи към изхода.

Борисов и всички министри от неговия кабинет обиколиха и поздравиха събралите се около ограждението на Народното събрание протестиращи.

Цветан Цветанов отиде и лично поздрави полицаите, които охраняват сградата на Народното събрание.

Протестиращите продължават да стоят и да скандират "Искаме си Бойко", въпреки че премиерът ги призова да прекратят протестите и да няма провокации.

След като поздравиха множеството, Борисов и министрите влязоха отново в сградата на Народното събрание.

    Източник:БГНЕС,"Фокус",БТА Снимки:БГНЕС
http://www.vesti.bg


Разделяй и владей

Автор: krizata


Световна разузнавателна централа (сещайте се коя) услужливо "предупредила" през 2009 г. лидера на ГЕРБ, за готвен му атентат от страна на Ахмед Доган.

С този брилянтен ход, наивният Бойко Борисов влиза в капана, хващайки се на въдицата на кукловодите и гарантиращ си безсмислено хабене на енергия, за борба срещу "убиеца" Доган.

А ние си мислехме, че начело на държавата е печен агент под прикритие!







Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10040668
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци