Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988861
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
07.02.2013 03:55 - Няколко преведени важни материала от брат Натанаел Капнер - бивш юдеин, сега православен християнин - монах
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.02.2013 03:57


Автор: grigorsimov

Защо евреите мразят Исус Христос?

Целият свят разбира, че Исус Христос е еврейският Месия. Но евреите, в тяхната заслепеност, ще ви кажат: "Исус Христос е бил измамник."
Израстнах като евреин. И двамата ми родители са евреи. Още като малко дете започнах да уча в училище, на Иврит. Беше ни забранено да четем Новия завет.

 

Спомням си в 10 клас, как в училище, по време на урок по "Сравнителни религии", г-жа Шектър каза: "Християнството е изобретено от маниакалния депресант, на име Саул (Савел- Павел) от Тарсус. Затова дори не си губим времето да учим християнство. Сега ще преминем към изучаване на Будизма."

image

WHY THE JEWS HATE JESUS CHRIST
By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2007-2011

image


Бях разочарован. Аз исках, най-малкото, да знам нещо за религията, в която ние не трябваше да вярваме. По принцип ни беше казано в нашите еврейски кръгове, че "Исус Христос е за езичниците, а не са за нас евреите."

 

 

Така беше, докато 1968 г. не започнах да уча в колежа, когато можах да си купя Новия Завет и да прочета за Исус Христос. Бях изумен от този "еврейски" Нов Завет.

 

И аз просто се влюбих в личността на Исус Христос - как излиза сред хората, говори им с притчи, лекува ги и върши невероятни чудеса.

 

Най-вече, аз чувствах дълбоко в себе си, че Той е един от нас - самите, и че Той, не е само за езичниците, но и за нас - евреите. Даже, първо, за нас евреите. Всъщност, аз исках Той да бъде, първо, за мен.

Скоро след обръщането ми, аз се присъединих към "Еврейското движение за Исус" и кръстосвах улиците с брошури, като "Исус ме направи неверник" и "Само Ако Знаеха Равините, Колко Грешат." Повечето от евреите на улиците, не бяха способни дори да се замислят върху посланията на Исус Христос...

 

И ако някои признаваха, че нещо от това, което им казваме е вярно, в следващата минута го отричаха.


Мисля, че свети Павел е бил прав, когато е казал за евреите: "Вие сте намерени за недостойни, за Царството Небесно, и от сега нататък, аз ще ида при езичниците!" Той каза за тях, също и че, "Те са в противоречие с всички хора." Някои от вас не са ли се убеждавали сами, в това?

 

 

Сега вече намерих себе си. 38 години след обръщането ми към Християнството, осъзнавам, че въпросът за еврейското Неверие, е нещо, много повече от неверие - то е нещо много по-дълбоко, нещо, доста зловещо.

 

 

И, не е ли неверието им това, което ги прави виновни? Където те са принудени да отговорят: "Тази твоя вяра в Исус Христос, не е нещо, за което можем да се подпишем"

 

С други думи, това е отбранителна позиция, позиция, в която евреите не обичат да изпадат. Евреите имат мания за власт - те обичат, нещо повече, те трябва да командват.

 

И така, ние виждаме евреите да преминават, от отрицание на Исус Христос, към откровена война срещу него.

 

Сега властта е тяхна и те вече не са обвинявани за неверието си, а воюват за налагане на волята си над всички около тях. И това се потвърждава от свети Павел, който казва: "Те са враговете на Кръста." (Филипяни 3).

 

Не виждаме ли, че тази вражда е, направо, война срещу Исус Христос, навсякъде около нас? От времето, когато евреите слезли от лодката на остров Елис (пред Ню Йорк), те започнали война срещу Исус Христос, и забраниха молитвата и четенето на Библията в държавните училища, в Америка.

Защо евреите мразят толкова много Исус Христос? Този, който е извършил толкова много чудеса за тях, изцеление на болните им, слепите им, парализираните, и след това, дори съживявал мъртвите им? Защо евреите мразят Исус Христос толкова много, че си запушват ушите, да не чуят за Него, и сега запушват ушите и на всички останали? Ще ви кажа:

Евреите мразят Исус Христос, защото те не обичат да са в "слаба" позиция. За да дойде някой при Исус Христос, той трябва да признае, че той е съгрешил и се нуждае от Спасител, и следователно, трябва да се покае и да коригира поведението си.

Евреите намират това, за абсолютно отвратително. Евреите не искат Спасител. Те не вярват, че някога може да са съгрешили. Те не виждат никаква нужда да се покаят за нещо. Евреите просто ги отвращава идеята за падане на колене.

 


Онези измежду тях тях, равините и техните почитатели, които търсят "месия", искат той да е завоевател на народите и да им даде световната власт.

 

 

Няма такова нещо, като - покаяние, в техните "месиански надежди". И тази равинска, "месианска надежда" за покоряване на Гоите, се прелива и в евреите атеисти, които мълчаливо се подчиняват на равините.

 

Исус Христос е бил разпнат от евреите. Това е исторически факт. Защото еврейските лидери зкарали Исус Христос при Пилат Понтийски, с изфабрикувани обвинения за подривни учения срещу римляните - дори и след като го чули да казва, "Отдавайте кесаревото, Кесарю" (Дайте цезаровото, на Цезар).

 

Исторически факт е, че Пилат е искал да освободи Исус Христос, но евреите настоявали: "Разпни Го! Разпни Го! Нека кръвта Му да бъде върху нас и нашите деца!"

 

Всъщност всеки евреин, който продължава с омразата си към Исус Христос, и по-специално "новите врагове" на Кръста: Евреите от ACLU (Отечествената Сигурност на САЩ); евреите на Неоконсервативното движение; евреите, управляващи медиите и Медисън авеню; евреите, които управляват Холивуд с техните мръсотии, подлото насърчаване на блудството, хомосексуализма и лесбийството.
И - евреите, които управляват Федералния резерв, които убиха Джон Ф. Кенеди, заради подписания от него закон, гласуван от Конгреса, САЩ да използват конституционното си право да печата парите си, без лихва, и така нататък и така нататък, до безкрайност - кръвта на Исус Христос ще е върху главите им, и върху главите на разглезените им, и надменни деца.

И сега, понеже евреите са решили, че те "въздават на Цезар ​​(на Кесаря) неща, които са на евреите, затова сега ще трябва Бог да им въздаде нещата, които са Божии. А какво ще е това? Това е Неговото свято Възмездие, което вече е пред вратите ...

............................................................

За повече, вижте и:

Защо оставих юдаизма?
“Why I Left Judaism” Click Here

Евреите и вината за Богоубийството
And:
“Jews & The Guilt Of Deicide” Click Here

Изповеданията на един бивш евреин
And:
“Confessions Of A Former Jew” Click Here

Евреите не са "Избраният народ"
And:
“Jews Are NOT The Chosen People” Click Here

image
CLICK: Brother Nathanael! Street Evangelist!

Превод от адрес:
http://www.realjewnews.com/?p=34

 

Холокостът - удобната анти-история

БЕЗБРОЙНИТЕ ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА СЪЮЗНИЦИТЕ са били прикрити зад така наречения Холокост, който се твърди, че бил извършен от Национал-социалистическата партия на Германия.

В глобалната задача да бъде спасено европейското еврейство, повече от половин милион германски цивилни са били убити в съюзническите бомбардировки на германските градове, в които, най-малко 200 000 цивилни буквално са "холокостирани" в пламъците на огнените бури, в Дрезден.

 

image

The Holocaust
As Convenient UnHistory

By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2011

 

(Дирижираният от ционистите "съд на историята", в създадената от евреите Федерална Република Германия (Bundesrepublik Deutschland), фиксира цивилните жертви в Дрезден, на 25 000 души. А онези, които си позволяват да оспорват броя, определен от "еврейския исторически съд", са изправени пред заплахата от затвор и огромни глоби.)

 

Освен това, в резултат на умишлената съюзническа политика, най-малко девет милиона германци са починали в Германия след Втората световна война, от глад, както и вследствие експулсирането от бившите (отнетите от Германия) германски територии.

 

И 1,7 милиона германски военнопленници умират от изтезания и бруталности в лагерите на смъртта на Айзенхауер. Вижте за Съюзническите Военни престъпления: And 1.7 million German prisoners of war died of torture and brutality in Eisenhower’s Death Camps. View Allied War Crimes Here & Here.


image

 

Архитектите на влизането на Рузвелт във Втората Световна Война – Американското еврейство, под ръководството на евреина, Хенри Моргентау-младши, формулираха и прокараха идеята за "колективно наказание" срещу германските цивилни и техните лидери. Преглед на цялата история: View Entire Story Here & Here.

image

 

Джеймс Форестал, бившия заместник държавен секретар по отбраната, който в дневника си, 27 декември 1945 г., отбелязал, че по време на игра на голф, Джоузеф Кенеди, посланик на Рузвелт във Великобритания, казал, че британският министър председател Невил Чембърлейн заявявил, че "световното еврейство принудило Англия д се включи във войната". Преглед на цялата история: Here & Here.

 

Самото Еврейство си признава, защо Америка влезе във Втората световна война.

 

Вестник "Американското Еврейство" (The American Hebrew on July 24, 1942) обявява, че "... причината момчтата на Мак"Картър да отидат на смърт е, че Хитлеровото антисемитско движение успя в Германия".

Виж цялата история: Here & Here.

 

image

Convenient UnHistory

 

Удобната НеИстория

 

Когато съюзниците "освободиха" Национал-социалистическите лагери, възникна цяла нова арена за пропагандата, която световното еврейство превзе и използва в пресата.

 

Еврейската пропагандна машина се завъртя в пълни обороти, когато еврейският Ню Йорк Таймс, публикува на 6 май 1945г. снимката, "Препълнените нарове в лагера Бухенвалд".

Привидното намерение беше да се предизвика съчувствие към евреите, но без никакво съчувствие, към милионите германски цивилни, загубили живота си в резултат на съюзническите военни престъпления.

 


Всъщност, Ню Йорк Таймс, положи основите на пропагандния дневния ред,на еврейство, когато пет месеца преди публикуването на снимката от Бухенвалд, те се пуснаха историята, озаглавена: "6 милиона евреи мъртви в Европа" И това се появи много преди някой да е могъл да знае бройката.

 

Световното Еврейство вече имаше оръжието, с което да напредва и да защитава своята изфабрикувана история: контролът им, над средствата за масова информация, и най-новата, най-контролиращата мисълта медия - телевизията.

 

image

 

 

От този момент нататък, западния свят бе затрупан с филми за Холокоста, Холокост Музеи, Холокост Книги и Холокост Курсове.

 

Целта беше? Забрана на ефективната критика срещу еврейството и Израел, и закриване на съюзническите военни престъпления, извършени срещу милиони германски цивилни.

 

Но може би "Холокост умората" причинена на германската младеж ще създаде жажда за онова, което наистина се е случило по време на Втората световна война и обективна оценка на техния собствен, фактически обоснован, Холокост. (по време и, особено, след войната).

 

И това, по ирония на съдбата, ще бъде много неудобен урок по история за Световното Еврейство.




За повече, вижте (на английски):

For More See:
The Holocaust Denial Debate
Click Here

And: Is Elie Wiesel A Fraud? Click Here

And: How The Jews Prompted A German Backlash Click Here

And: All Holocaust Hype Articles Click Here

image
CLICK: Brother Nathanael! Street Evangelist!



превод от:
http://www.realjewnews.com/?p=665





Защо оставих юдаизма?


Израстването ми като евреин, е тъжен факт за мен. Моите родители, и двамата евреи, ме записаха в училището Sabbath, когато бях на 6 години. Когато бях на 7, те ме записаха в училище по Иврит, което посещавах всяка сряда следобед.

image

image

WHY I LEFT JUDAISM
By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2008-2010

 

Програмата на Съботното училище, която продължи от 1 до 10 клас, беше съсредоточена върху изучаването на целия Стар Завет, части от Талмуда и еврейската история. Това също така включваше и присъстване на службите Sabbath, които започваха от петък вечер, до събота сутрин. В учебната програма сме учили и "Сравнителни религии." Но не ни беше позволено да изучаваме християнството. Повече за това по-късно.

Спомням си родителите ми ме заведоха на Бар Мицва, на братовчед ми, в по-отдалечена част на град Питсбърг, където съм израснал. Влязохме в една стара, миришеща на мухъл синагога, където еврейската звезда на Давид беше навсякъде.

Само след 10 минути, вътре, започна да ми се повдига и ми се повръщаше. Синагогата сякаш имаше мъртвешки покров над нея. И аз не можех да понасям, да гледам навсякъде, само еврейската звезда. Късно научих, че звездата на Давид е окултен символ, който е популяризиран от кабалистите през 13-ти век в Европа. Именно тогава на 8 годишна възраст, благодарение на опита ми в онази стара, миришеща на мухъл синагога, разбрах, че юдаизмът е религия на смъртта.

 

image

 

Квартала, където израснах, бе населен от евреи, католици и протестанти. Всяка година по време на Коледа през 1950 г., всички наши нееврейски съседи, пресъздаваха Рождественски сцени на техните зелени поляни. Аз обичах просто да гледам Рождественските сцени! И исках да знам повече за Исус Христос. Но ни беше забранено дори да споменаваме името на Исус Христос, ако не го споменавахме в проклятие.

 

Мой приятел от детството, на име Рики Раго, беше Римокатолик. Един следобед, след като играхме бейзбол, Рики Раго ме покани у дома си и отидохме в спалнята му, да играем "Монополи".

image

 

Навсякъде по стените му имаше картини на 12-те "спирки" на кръста. Бях на 10 години по това време и тези снимки на Христовите страдания ми направиха дълбоко впечатление. Аз си обещах, че един ден ще науча смисъла на тези страдания на Исус Христос.


Обещах да ви кажа как не ни беше позволено да изучаваме християнството в нашия Бар Мицва клас. Учителката (никога няма да забравя тази сцена, докато съм жив), г-жа Шектър, с вид на булдог, застана в пред класа и каза:

– Сега, деца, ще изучаваме Будизма, Хиндуизма и Исляма. Но няма да учим Християнството. Вижте деца, Християнството е създадено от маниакалния депресант, на име Саул, от Тарсус, който обвинявал еврейския народ за разпъването на престъпника, на име Исус Христос. А Саул от Тартус, трябва да го знаете, е мразещ самия себе си, евреин. Той толкова много мразел да е евреин, че сменил името си, на "Павел"!

 

Така се случило, мили деца, че 500 години след като Исус Христос е бил разпнат, Римокатолическата църква взела налудничавите писанията на Савел от Тарс и направила от тях религия. Те наричат ​​тази религия "Християнство". Затова ние няма да се занимавам с изучаването на тази фалшива и подстрекаваща към омразна, религията".

Бях много разочарован и си казах: "Как може толкова много хора, повече от 1700 години да основават живота си на добродетелно поведение, (както го и виждах), на "побъркани писания, на човек"?

 

Като се прибрах вкъщи, попитах баща ми какво мисли за Савел от Тарсус. Баща ми отговори: "Савел от Тарсус се опитал да убеди евреите да станат християни. Но ние сме родени евреи и трябва да умре като евреи. "

image

Накрая, 1968 г. напуснах дома си и синагогата, за да ида в колеж в Лос Анджелис. Но бях забравил за обещанието си. Така беше до 1970 г., когато един от особеняците на Исус, които бяха много популярни по това време, ми даде Новия Завет. Отворих го и започва да чете Евангелието на Св. Матей. Бях поразен от "еврейството" на писането. И скоро бях запленен от личността на Исус Христос!

 

 

Той беше човек, който ходеше между обикновените хора. Той беше човек, който поучаваше народа от всекидневния житейски опит. И това, което ми хареса най-много от всичко, беше, когато Той каза на религиозните водачи ,"блудниците и митарите (митничарите) ще отидат в небесното царство пред вас." Аз, все едно Го виждах, че казва това на г-жа Шектър, която го нарече "престъпник". Аз вече просто бях влюбен в Исус Христос!

 

Попивах целия Нов завет от корица до корица и не можех да го оставя. Четох за страданията на Исус Христос и плаках. Четох и "откачените писанията" на Св. Павел и разбирах, че изобщо не е "луд", но думите му бяха, думи на надежда и цел. И си казах: "Юдаизмът е несъстоятелен. Но християнското послание е пълно с обещания и живот".

 

Когато на възраст 21 години, дочетох последната глава от Книгата на Откровенията, паднах на колене, плачех и молех Исус Христос да прости всичките ми грехове, и да бъде мой Спасител.

 

Скоро след това срещнах една стара благочестива жена, на събиране на Църквата, която дойде при мен и каза: "Бог има толкова много за вас, и има толкова много да направи за вас." Като загадъчен оракул, очакващ дълго влизането ми, и ето сега, 37 години по-късно, започвам да виждам, как това пророчество се сбъдва (Like a cryptic oracle, long awaiting its coming, I am just beginning, 37 years later, to see this prophecy come true.).

 


For More See: “Christians NOT Jews Are God’s Chosen People” Click Here

And: “Jews Are NOT The Chosen People” Click Here

And: “State Of Israel: Not Biblical Prophecy!” Click Here

image

CLICK: Brother Nathanael! Street Evangelist!

 


Превод от: http://www.realjewnews.com/?p=180



Защо евреите искат да ви вземат оръжията?



image
Разоръжаването на гоите, не е по-различно от принуждаването на пътниците във въздушния транспорт да си свалят обувките и коланите в TSA летищата.

 

Jewish Agenda Articles

image

Why The Jews Want Your Guns
By Brother Nathanael Kapner Copyright 2013

image

 

Под прикритието "защита" на американците, по време на ТSА скрининг процеса се, убива мъжествеността у мъжете, чрез принудителното събуване на обувките, сваляне на коланите (асоцииращо се с обезоръжаване), принудителното "капитулиране" пред "порно" скенерите на (върховния Шеф на спец-службите на САЩ) евреина Чортоф (Дяволов!), както и задължителното опипване на пениса и задниче части, от служители - мъже.


image

 

Подсъзнателното послание е ясно:

 

 

Унижаване, пренебрегване и отслабване личността, и по-важното – намаляване чувствителността на американските граждани към тоталитарното управление, в което евреите държат всичките политически (и икономически) лостове за контрол.

 

Еврейската програма за тоталитарното им управление е подробно описани в протоколите на мъдреците от Цион, които са проект за световна еврейската хегемония, написани от еврейските финансисти и активисти, през 19-ти век.

(В протоколите подробно се описват начините за осъществяване заветните цели на Израил. Те са четени на тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел, 1897г.)

 

imageВ протокол 5 е записано:

Ние ще създадем крайна централизация на управлението, за да вземем по този начин в ръцете си всички обществени сили. Чрез нови закони механически ще уредим всички прояви на политическия живот на нашите поданици. Тези закони ще унищожат, едно след друго, всички допуснати от гоите права и свободи. Нашето царство ще се отличава с такъв величествен деспотизъм , който ще е в състояние, във всяко време и на всяко място, да задуши противодействащите и недоволни гои. (Вижте цялата история: Here & Here. )

"Един по един", ще започнат и да забраняват, първо - полуавтиматичното оръжие, после, под различни предлози (под фалшиви знамена), ще започнат да отнемат разрешителните за оръжие, и накрая ще конфискуват всички видове оръжия за самозащита.
 

image

PREPARE FOR CONFISCATION

 

Подготовка за конфискация

image

Като израснал в юдаизма, станах свидетел на присъщата враждебност на евреите към "бялата християнска култура", на върха, на която са гойските пистолети.

Еврейство би искало да унищожи "бяла култура" чрез ликвидиране силите за самозащитана тена тази култура: огнестрелните оръжия от всички размери, форми и способности.

Имена като Файнстийн, Блументал, Дершовиц, Фоксман, Либерман, Чортоф, Шумер, Боксер, Блумбърг, и безброй още еврейски организации, се мъчат да лишат гоите от пистолетите им. Преглед на цялата история Here, Here, Here, Here, & Here.

 

След Санди Хук, множество еврейски организации, като Лигата Anti-Defamation на Абе Фоксман, използвайки удобно (умишлено) създадената ситуация, се присъедини към анти-пистолет кампанията, изразявайки "шок, недоверие и ужас" от предполагаемите убийци на невинни деца.

Но, въпреки че Фоксман и приятели проляха крокодилски сълзи по децата от Санду Хук, (Фоксман е така ужасен!), никога няма да чуете от тези "ужасени" еврейски лицемери, да осъждат хладнокръвните убийства на палестински деца в Газа!

 

Но направо на въпроса

С нарастващото осъзнаване на несъразмерния превес на еврейската власт в Америка, поразително несъразмерна с 1.8% от населението на САЩ, американското еврейство се страхува, че скоро "гоите" ще "загреят", за самонадеяното им (свърх)влияние и ще се вдигнат на борба.

Но борба срещу евреите няма да може да се проведе, ако гоите бъдат лишени от пистолетите им ... също, както те вече са разголени на летищата на "Чортовите" TSA .

За еврейството е належащ приоритет, от ден на ден да печелят позиции, като засилват централизацията на политическата власт и изземват оръжията на гоите, които са последните им средства за самозащита срещу еврейския тоталитаризъм.

Какво по-подходящо време, от сега, не само да купуваме оръжия, но и да се подготвим да ги използваме?

За повече, вижте:
For More See: Jews Lead Gun Control Charge Click Here

And: Gun Confiscation & FEMA Camps Click Here

And: Creeping Steps Of ‘Jewish’ Gun Control Click Here

And: Jewry’s ‘Total’ Control Of America Click Here

image

 

www.realjewnews.com/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене