Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989134
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
07.02.2013 02:36 - Извърши се едно от най - големите национални предателства и падения в нашата история, от което всички мислещи и некупени се опасявахме месеци наред... България
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1519 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 07.02.2013 03:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
вече официално е ИЗРАЕЛСКА КОЛОНИЯ, ПОДЛОГА И КЕНЕФ!

Оставка на правителството на Република България поради опасност за националната сигурност и въвличането на страната в световен конфликт. Вижте повече

www.facebook.com/events/531312313575933/


Светът гърми: България посочи “Хизбулла”


Европол потвърди, че ливанското екстремистко движение е извършило с усъвършенствана бомба атентата в Сарафово
Публикувано: 5 февр. 2013, 17:20 | Обновено: 5 февр. 2013, 17:20 image image image image прочитания: 4842 | коментари: 37     София, България image Още по темата image Николай Младенов: Нападение над Израел е като атака срещу България  36 2832
Весела Чернева: България не е предавала доклад за атентата в Бургас на Израел  6 473
Израелска телевизия: България е разкрила, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас  19 2014
Борисов отказа да коментира сценария "Хизбула"  9 1178
Николай Младенов за доклада "Хизбула": Пълни глупости!  20 1997
Чакат Цветанов да съобщи за Хизбула и атентата в Бургас  5 797
Австралия очаква официалното изявление от страната ни във връзка с атентата в Бургас  1 1057
Австралиец е заподозрян за атентата в България  6 2933
Първо след Консултативния съвет: Няма българска следа в атентата в Бургас  8 2303
Президентът след Консултативния съвет: Има заплаха за България от Близкия Изток  17 4306
Цветанов посочи "Хизбула"!  23 4165
Филип Рико и Брайън Джейсън стоят зад атентата в Сарафово!  20 7575
Българският вътрешен министър направи дългоочакваното изказване, че двама души, свързани с ливанската групировка „Хизбулла” са били замесени с бомбената атака, убила петима израелци, пише вестник ”Аарец”. Две лица, свързани с ливанската екстремистка организация „Хизбулла”, са замесени в бомбеното нападение срещу автобус в българския курортен град Бургас миналия юли, при което загинаха петима израелски туристи, каза българският вътрешен министър във вторник. „Установили сме, че двамата са били членове на въоръжено движение, свързано с „Хизбулла”, каза Цветан Цветанов пред репортери. В допълнение, след шестчасово заседание на Консултативния съвет при президента, българският вътрешен министър каза, че разследването е показало, че „Хизбулла” е финансирала нападението. Очаква се САЩ и Израел да направят официални изявление, след това на България, съобщава “Аарец”

Днес България посочи ливанското шиитско движение „Хизбулла” като организацията, стояща зад атентата срещу израелските туристи, който бе извършен на 18 юли 2012 година на летището в българския град Бургас, предаде френското радио „Юроп 1”.
„Имаме данни за финансиране и принадлежност към „Хизбулла” на двама от участниците, единият от които е извършителят на атентата”, заяви българският министър на вътрешните работи.

Самоубийствения атентат в България, при който загинаха петима израелски туристи и български шофьор на автобус, е дело на ливанската радикална група "Хизбулла", предаде Би Би Си. По данни на българските власти атентаторът е бил подкрепен от организация на „Хизбулла”, която е включвала двама заподозрени, които са пътували с паспорти от Австралия и Канада.
Смята се, че групата е пристигнала в Бургас месец преди бомбения атентат. Две лица, свързани с ливанската екстремистка организация „Хизбулла”, са замесени в бомбеното нападение срещу автобус в българския курортен град Бургас миналия юли, при което загинаха петима израелски туристи, каза българският вътрешен министър, предаде Ройтерс. „Установили сме, че двамата са били членове на движение, свързано с „Хизбулла”, каза Цветан Цветанов пред репортери.

Смята се, че ливанското движение „Хизбулла” е използвало усъвършенствана бомба при атентата срещу израелските туристи, който бе извършен в българския курортен град Бургас през миналото лято, съобщиха още световни медии, позовавайки се и на информация от Европол.

Двама души, свързани с „Хизбулла”, са замесени в бомбената атака срещу автобус в българския курорт Бургас, при която бяха убити петима израелски туристи. Това съобщи българският вътрешен министър Цветан Цветанов. Заключенията на българското разследване може да отворят пътя за това ЕС да се присъедини към САЩ и да признае подкрепяната от Иран ливанска групировка „Хизбулла” за терористична организация, тъй като сега има явна връзка с атака на територията на европейския блок, коментира „Айриш индипендънт”.


http://www.blitz.bg



Версията за Хизбула е съшита с бели конци! БСП, ""Атака"", ДПС и Синята коалиция скочиха срещу разкритията за атентата Мария Папазова, 6 фев 2013 11:29 460  
image Атентатът в Бургас. Снимка: Булфото Архив

Втори ден продължава спорът между опозицията и управляващите по изявлението на вътрешния министър Цветан Цветанов, че страната ни има данни, че Хизбула стои зад атентата на летище ""Сарафово"". Този път БСП, ДПС, ”Атака” и Синята коалиция се обединиха срещу позицията на правителството. На отсрещната страна остана само парламентарната група на ГЕРБ. Опозицията беше категорична, че Цветанов няма достатъчно доказателства за подобни твърдения и поставя под въпрос нацоналната сигурност на страната.

В доклада на вътрешния министър Цветан Цветанов за атентата в Бургас, представен вчера пред КСНС, нямаше нито едно пряко доказателство, че Хизбула стои зад атентата в Бургас, заяви Волен Сидеров.

Във вторник след заседание на Консултативния съвет по национална сигурност Цветанов обяви, че двама от атентаторите са идентифицирани и има данни те да са свързани с радикалната организация.

По думите на Сидеров единственото доказателство на Цветанов било, че роднини на заподозрените за атентата са се снимали с лица, свързани с ливанската групировка. Сидеров отново припомни, че нито една парламентарна група не се е съгласила със становището, че Хизбула стои зад нападението.

Никой не натискал България да посочи Хизбула 6 фев 2013 10:23 257 Борисов застрашава сигурността, скочиха БСП и "Атака" 5 фев 2013 19:03 309 България обяви официално: Хизбула стои зад атентата в Бургас 5 фев 2013 16:50 808

Веднага след приключването на КСНС и Сидеров, и лидерът на БСП Сергей Станишев се противопоставиха на тезата на Цветанов и обясниха, че това е опасно за Бъргария. Върху правителството е бил оказан силен натиск да каже съшитата с бели конци версия, че Хизбула е отговорна за атентата, заяви Сидеров. По думите на лидера на ""Атака"" това е необходимо на Израел и САЩ, за да започне война в Близкия Изток.

""Правителството вкара страната ни във война"", отсече Сидеров. Той поиска свикване на анкетна комисия, която да разгледа всички доказателства. Лидерът на ""Атака"" намеси в изказванията си и евентуална Трета световна война.

Изявлението на вицепремиера Цветанов е необходимо и закономерно и ние като членки на евроатлантическите структури трябва да вземем отношение, заяви в отговор председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев. По негови думи, ако страната ни не вземе активна позиция по темата, можем да бъдем обвинени, че подкрепяме организации като Хизбула. Велчев заяви, че доказателствата, представени от вицепремиера, са били сериозни. Той призова Сидеров да не преувеличава и да не сипе пресилени заплахи пред парламента.

След терористичния атентат правителството на България не веднъж обявяваше, че ще обяви резултати от разследването само при категорични доказателства, които могат да издържат пред съда. Тази линия обаче неочаквано претърпя промяна, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. По негови думи единственото обяснение за промяната на позицията е външен натиск. Това действие е изключително рисково, заяви лидерът на БСП.

Той беше категоричен, че в доклада, представен от Цветанов, няма категорични доказателства, а само данни за косвени връзки. Станишев припомни, че още преди заседанието на КСНС чужди медии са обявили какво ще бъде решението на съвета.

"Доказателства за извършен от Хизбула атентат на територията на ЕС може да промени начина, по който ливанската шиитска групировка се възприема в Европа, която досега отказваше да последва решението на Вашингтон движението да бъде определено като терористична организация", писа вчера "Уолстрийт джърнъл" още преди началото на заседанието на КСНС.

Станишев постави въпроса за състоянието на националната сигурност като цяло и обясни, че в последно време е имало няколко сериозни пробива в сигурността. Като пример той даде опита за покушение над Ахмед Доган на 19 януари и стрелбата по Златомир Иванов – Баретата на стълбите пред Съдебната палата преди малко повече от седмица.

Думата взе и Лютви Местан от ДПС, който също подкрепи тезата на БСП и ”Атака”.

Явно имаме различно разбиране за отговорността пред интересите на българските граждани, заяви Местан. По думите на Местан интересът на българските граждани ще бъде защитен само когато решенията на правителството по теми, засягащи сигурността на страната, се придържа към решенията на Европейския съюз. Хизбула не е призната за терористична организация от ЕС.По думите на Местан индивидуалните решения на правителството поставят под заплаха сигуронстта на страната.

Ние сме в сътояние на нови рискове за националната ни сигурност, заяви съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов. Той обясни, че за първи път дебат от КСНС се пренася в парламента и това се случва поради липсата на консенсус.

Тази дискусия показва слабост пред новите рискове. Всички излизат и казват колко са притеснени. И е нормално да го казват, заяви Костов. По думите му парламентарната група на Синята коалиция е снела доверието си от Цветан Цветанов. Този човек от тази трибуна чете и обвини невинни доктори в смъртта на мъртвородено дете, заяви Костов. По този начин той припомни случая с лекарите от Горна Оряховица, които бяха обвинени от министър Цветанов от парламентраната трибуна за смъртта на дете, но в последствие те бяха категорично оправдани от съда. Костов ирази недоумението си защо вътрешният министър е представил позицията на страната, а не президентът. Костов обвини Цветанов в неблагонадежност и обясни, че той не може да бъде източник на такава информация.

Съпредседателят на Синята коалиция поиска премиерът Бойко Борисов да дойде в парлемента, за да каже какви мерки ще предприеме срещу новите заплахи пред страната. Страховете на българските граждани трябва да бъдат успокоени, категоричен бе лидерът на ДСБ.

http://www.dnes.bg


“Хизбулла” проговори: България ни посочи под диктовката на Израел! Тези обвинения няма да променят нищо, заяви зам.-шефът на организацията Наим Касем: Публикувано: 6 февр. 2013, 18:10 | Обновено: 6 февр. 2013, 18:10 image image image image прочитания: 6309 | коментари: 44     Бейрут, Ливан image Снимки: 2 image Още по темата image ГЕРБ: Не ни чака Трета световна война  26 1639
Австралийският външен министър: Приветстваме представените доказателства за атентата  2 702
Искри в ефира: Опозиция и управляващи скочиха един срещу друг заради “Хизбулла”  26 1863
Европол постави под съмнение ръката на “Хизбулла” в Бургас  22 4130
Ген. Кирчо Киров: Атентаторите са хора на Осама  6 1388
"Хизбулла" застана зад позицията на Станишев  62 9734
Израелски вестник: Българският доклад няма да промени отношението на ЕС към „Хизбулла”  2 549
Весела Чернева: България не е предавала доклад за атентата в Бургас на Израел  6 584
Израелска телевизия: България е разкрила, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас  19 2066
Борисов отказа да коментира сценария "Хизбула"  9 1245
Николай Младенов за доклада "Хизбула": Пълни глупости!  20 2095
Чакат Цветанов да съобщи за Хизбула и атентата в Бургас  5 820
Австралия очаква официалното изявление от страната ни във връзка с атентата в Бургас  1 1113
Австралиец е заподозрян за атентата в България  6 3031
Първо след Консултативния съвет: Няма българска следа в атентата в Бургас  10 2410
Президентът след Консултативния съвет: Има заплаха за България от Близкия Изток  18 5350
Цветанов посочи "Хизбула"!  27 4787
Филип Рико и Брайън Джейсън стоят зад атентата в Сарафово!  23 10408
Светът гърми: България посочи “Хизбулла”  37 4832
Николай Младенов събра посланиците на арабските държави  17 2104
Тодор Бояджиев пред БЛИЦ: Посочването на “Хизбулла” вдига риска към страната  25 5030
Владимир Чуков: Формулировката “военното формирование на “Хизбулла” е подход на “Форин офис”  11 3025
Катрин Аштън: Терористичната атака е на територията на ЕС, ще има подходящ отговор  2 817
Станишев: Разтревожен съм за сигурността на българските граждани  27 1589
Нетаняху приветства резултатите от разследването на атентата в Бургас  10 609
Европол ни подкрепи за "Хизбулла"  19 2120
Белият дом: България показа какво е "Хизбулла" - терористична група, нападаща безогледно  32 3936
“Хизбулла”: Няма да отговорим на българските власти  39 6076
Ал Джазира: “Хизбулла” отрича връзка с атентата  22 3219
Цацаров: Следственият експеримент за атентата в Бургас най-рано през април  6 413
САЩ натискат ЕС да бъде единен и да обяви „Хизбулла” за терористична организация  4 650
Кери: САЩ ще помогнат на България да подведе под отговорност виновните за атентата  12 822
Лондон ни похвали за разкритията около атентата и поиска ЕС да реагира  3 1166
Николай Младенов: Нападение над Израел е като атака срещу България  43 3727
Депутатите се изпокараха за "Хизбулла"  9 1035
Ливанското шиитско движение "Хизбула" наруши почти денонощното си мълчание и заяви, че Израел води "международна кампания" срещу него, след като България съобщи, че то стои зад бомбения атентат през юли, при който загинаха петима израелски туристи и българският шофьор на автобуса, предаде АФП. Наим Касем, номер две в групировката, осъди "международната кампания за сплашване, предприета от Израел срещу "Хизбула" и допълни, че движението "непрекъснато подобрява техниката и ученията си" и че "тези обвинения няма да променят нищо".

Наим Касем не коментира директно да коментира обвиненията на София. 

На страницата на “Хизбулла” обаче официално опровержение все още няма качено. Там продължава да се мъдри публикацията, която може да се окачестви като своеобразно отричане за съпричастност към атентата в Сарафово. Заглавието й, както съобщи вече БЛИЦ, е: “Българската опозиция отказва да обвини “Хизбулла” за взривен автобус: Властите следват Израел”. Статията е “украсена” с лика на Сергей Станишев./
БЛИЦ


image ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ ПОД ЧУЖДА ВЛАСТ bgsviat.narod.ru НАЧАЛО КНИГА ЗА ГОСТИ За контакт:bgsviat@abv.bg талмудистка идеологияФилип Димитров и негов израелски братовчедимоти на 40 000

image Николай Младенов: Участието на "Хизбула" няма да остане без последици www.dnevnik.bg Участието на "Хизбула" в атентата в Бургас, убил петима израелски туристи и един български гражданин, "няма да остане без последствия", заяви българският външен
image Искат оставка и съд за Николай Младенов worldtodaybg.com В социалната мрежа Фейсбук набира скорост нова кауза, призоваваща активните българи да поискат оставка и съд за Министъра на

ТЪПАКА ГЪЗОЛИЗЕЦ-ПОЛУЕВРЕИН НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АМЕРИКА И ИЗРАЕЛ ЗОРЛЕМ ЩЕ НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА!!!


Автор:
chavdar01


КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ,ТОВА КОЕТО НАПИСАХ В ЕДИН ПРЕДИШЕН МОЙ ПОСТИНГ СЕ СЛУЧИ!
СЛЕД КАТО НАПРАВИ НЯКОЛКО ОБИКОЛКИ ОКОЛО СВЕТА ЗА ДА СЕ КООРДИНИРА С РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ НАЙ-НАКРАЯ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ СЕ "ИЗСРА НА МАСАТА" КАТО КАЗА ЧЕ ХИЗБУЛА Е ВИНОВЕН ЗА АТЕНТАТА В БУРГАС-САРАФОВО!!!
ИЗРАЕЛ НЕ СЕ ИЗНЕНАДАХА ИЗОБЩО,ЗАЩОТО ТЕ СА ПОРЪЧАЛИ ТАКА ДА БЪДЕ!
ЛОШОТО Е ЧЕ НИЕ МОЖЕМ В ПОСЛЕДСТВИЕ ДА СЕ ИЗНЕНАДАМЕ ОТ НЕЩО?!
С ЕДНА ДУМА "ЗАВЕРАТА" ЗАПОЧНА ДА ЗАРАБОТВА!
ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА СИ "СКУБЕМ КОСИТЕ",НО НЯКОИ НЯМА ДА СА ТУК ЗА ДА ВИДЯТ
ПЪКЛЕНИТЕ СИ ДЕЛА!
МЛАДЕНОВ НАПРАВИ ПОРЕДНИЯТ ФЕДЕРУС НА ЕВРЕИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ!
ДАНО БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,
КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ГОЛЯМА ИЗМАМА С НЕЯСЕН КРАЙ!!!

image






















НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
Раздел II
Предателство и шпионство.

Чл.98. (1) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
(2) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката.




Аз обаче, няма да се съглася този път със становището, че вече въпроса опира след станалото, само и единствено до оставка на отдавна отявления агент на Израел - Николай Младенов, но вече въпроса допира до ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ - БЕЗ НИКАКЪВ ОСТАТЪК, до предсрочни избори и създаване на истинска и жизнена опозиционна формация - срещу случващото се у нас и с нас!
Ако обществото ни не е жизнено да направи това и този път и не поиска с радикални действия, а не само в интернет тази оставка, то този блог ще преустанови своята дейност, защото излиза безсмислен, след своята няколкогодишна дейност и опит да посочи кошмармата истина и пътя за излизане от нея!
Автора на този блог, започва да обмисля в такъв случай и единствения вариант за персонално разграничаване от огромния позор и падение на колониалното формирование, незнайно на какво отгоре, още наричано "България", а именно чрез ОТКАЗ ОТ ГРАЖДАНСТВО на незаслужилото това име, подобие на "държава", макар до преди известно време, това да беше за него престъпление и пораженство и да не го е мислил никога досега.
Независим националистически блог, ще прекрати за известно време своята дейност, очаквайки реакцията на обществото и на истинските българи в него, ако такова все още е останало и автора му ще я подкрепи, ако такава каквато трябва се появи и ще се присъедини дейно към нея!
В противен случай, този блог се обезсмисля...



image Поругаха български паметник в Тел Авив - www.PlovdivMedia.com www.plovdivmedia.com

image
  АЗ НЕ ПРОДАВАМ ПАМЕТТА ИМ И ТАЗИ НА ПРЕДЦИТЕ СИ! А ТИ?!
ЗАТОВА ЛИ ДАДОХМЕ ТЕЗИ СВИДНИ ЖЕРТВИ?!












Гласувай:
2


Вълнообразно


1. samvoin - Линкове към статиите, които се п...
07.02.2013 02:42
Линкове към статиите, които се провалиха в материала:

http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_dnes/4ujda_vlast.htm


http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/02/05/1997594_nikolai_mladenov_uchastieto_na_hizbula_niama_da_ostane/

http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/02/05/1997594_nikolai_mladenov_uchastieto_na_hizbula_niama_da_ostane/

http://www.plovdivmedia.com/63945.html
цитирай
2. kostas - Най - опасната световна ЧУМА
07.02.2013 09:30
ЮДЕО- ХАЗАРТСКАТА !!!
цитирай
3. zaw12929 - МАЛКИ СМЕ И НИ УПОТРЕБИХА. . . АЗ НЕ ...
07.02.2013 20:20
МАЛКИ СМЕ И НИ УПОТРЕБИХА... АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ДРУГ ИЗХОД
КОГАТО СЪРБИТЕ ИЗГОНИХА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ГИ БОМБАНДИРАХА ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ
цитирай
4. samvoin - МАЛКИ СМЕ И НИ УПОТРЕБИХА. . . АЗ НЕ ...
08.02.2013 00:16
zaw12929 написа:
МАЛКИ СМЕ И НИ УПОТРЕБИХА... АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ДРУГ ИЗХОД
КОГАТО СЪРБИТЕ ИЗГОНИХА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ГИ БОМБАНДИРАХА ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ
Така ли?!
И е редно да се лъже и да се предизвикват световни войни?
Или викаш, Иран, Ливан и Сирия е редно да ни простят просто или да сме сигурни, че ще ни простят, щото ги смятаме за "по - слабите" и така е редно?
Имаше много различни варианти от този, които можеха да се направят - извън най - позорния, възможно!
Ние дължахме много повече на Третия Райх, наистина като съюзници, а не като подлоги, васали и колония! И въпреки това, имахме политици, които му противостояха, там където се месеше в суверенитета ни и го нарушаваше... И представи си, Третия Райх не ни бомбардира!
При Живков, макар като васали на СССР, не участвахме във войната в Афганистан, а при Филов - запазихме и дипломатическите си отношения със СССР, че и върна изконни наши земи и въпреки това, за "благодарност" беше убит като "предател", както и великия му баща!
Какво трябва да направим тези, които ни дупят днес, без никаква полза за нас и без нищо да са ни върнали и да са направили за нас, че и нарушават суверенитета ни и лъжат?!
Такива призиви в защита на един безпрецедентен позорен акт за историята ни, са ПРЕСТЪПНИ!!!
цитирай
Търсене