Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
30.01.2013 04:42 - Защо Б.Борисов не иска АЕЦ Белене?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: legna

Не се заблуждаваите скъпи читатели, че еди какво си това е цялата истина.За никои не е таина ,че Цветелина Бориславова се занимава с зелена енергия.Всичките тезиоколо 5 % сега които са за еко енергия отиват от неините био горива в тецовете и вецовете .Всички знаем ,че Б.Борисов и Ц.Бориславова сa се разделяли е  но това никога не се е случилo те просто играят театър които искат да си мислиме ,че те са разделени.А ето тук става изпирането на парите от зелените горива ,Цветелина е и в  сектора на добиването на ел. енергия от вятаранитe мелници по цялото чeрноморие .А сега схванахтели?Не се заблуждаваите скъпи читателю в добродушни обяснения по всички възможни медии.И забележете какво казва баба Ванга за такива като нея.И всички около кръга на Цветелина трябва да се засрамят какви ги варшат.

 

Цветелина Бориславова си купи банка

Българо американска кредитна банка е съсобственост на CSIF 16 май 2011 18:29  
image Цветелина Бориславова. Снимка: Архив Булфото

Инвестиционното дружество Clever Synergies Investment Fund / CSIF Jsc./ и Allied Irish Bank (AIB) подписаха договор за покупко – продажба на 49.99 % от акциите на Българо американска  кредитна банка /БАКБ /.

Договорът влиза в изпълнение след одобрение от Българска народна банка и КЗК, съобщиха от Clever Synergies Investment Fund.

БАКБ е публично дружество, листвано на Българската фондова борса. Стойността на активите на БАКБ към 31 декември 2010 г. възлизат на 375.9 млн. евро.

CSIF e частно инвестиционно дружество, основано през 2005 година.

Негови акционери са Цветелина Бориславова и фондацията й Credo Bonum.

 

 

.

 

 

 

 

В началото на 2011 г. фондът е с внесен капитал над 72 млн. лева и активи на стойност 500 млн. лева. CSIF инвестира приоритетно в сферата на възобновяемите енергийни източници, туризма, земеделието и иновациите.

Намерението на CSIF е да развие банката технологично, да преструктурира кредитния портфейл и да привлече нови корпоративни клиенти. Според Цветелина Бориславова, собственик на CSIF, банката е иновативна, динамична, с високо квалифициран екип и добре таргетирана.

„Щастлива съм, че успяхме да се договорим с Allied Irish Bank и съм сигурна, че БАКБ ще допринесе за успешното осъществяване на много нови природосъобразни проекти“, заяви Цветелина Бориславова.

 

.

ПРОЧЕТЕТЕ!! СТРАШНО МЪДРИ ДУМИ КАЗАНИ ОТ БАБА ВАНГА!!!

 January 15, 2013

Категория:

Блог

За живота "В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но нямат мляко да ги кърмят. Казват, защото били нервни. Не е това. Просто децата нямат нищо общо със своите майки, те само са дошли на света чрез тях. Нищо не получават децата от майките: нито мляко, нито топлина. Дават ги съвсем малки в детски ясли, вечер ги слагат да спят отделно, рядко виждат усмивката на майчиното лице. Майките са недоволни, че съпрузите им не ги почитат достатъчно. Съпрузите пък смятат, че са се оженили само защото е трябвало да минат по реда си. Възрастните са недоволни, че младите не ги уважават. Никой с никого не е близък. Хората вече се интересуват само от пари.

image

Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо..." "Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява" „За всеки човек идват периоди на трудности. Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото.” "Човек никога няма да спечели пари, ако не се занимава с подходяща работа. Той трябва първо да разбере какво най-много му харесва да прави, а не да робува на мода или нечии съвети. " „Не роптайте срещу страданието, което преживявате. Страданието е пречистващо средство, като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере.” "Който краде, за здраве ще плаче" „Някой си мисли, казва Ванга, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден.” „Истината за света и космоса трябва да се търси в старите свещени книги!" "Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи..." "Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството, друг има и двете, но пък няма здраве, трети е здрав, но пък децата са му болни и т. н. Във всеки човек има и добро, и зло. Така е устроен светът." "Не искайте много – не можете да му платите цената." „Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!” „Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!” "Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди."





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10042468
Постинги: 7901
Коментари: 3533
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци