Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.01.2013 01:09 - Защо евреите искат да ви вземат оръжията? брат Натанаел Капнер, САЩ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.01.2013 01:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: grigorsimov

Разоръжаването на гоите, не е по-различно от принуждаването на пътниците във въздушния транспорт да си свалят обувките и коланите в TSA летищата.

 

Jewish Agenda Articles

image

Why The Jews Want Your Guns
By Brother Nathanael Kapner Copyright 2013

image

 

Под прикритието "защита" на американците, по време на ТSА скрининг процеса се, убива мъжествеността у мъжете, чрез принудителното събуване на обувките, сваляне на коланите (асоцииращо се с обезоръжаване), принудителното "капитулиране" пред "порно" скенерите на (върховния Шеф на спец-службите на САЩ) евреина Чортоф (Дяволов!), както и задължителното опипване на пениса и задниче части, от служители - мъже.


image

 

Подсъзнателното послание е ясно:

 

 

Унижаване, пренебрегване и отслабване личността, и по-важното – намаляване чувствителността на американските граждани към тоталитарното управление, в което евреите държат всичките политически (и икономически) лостове за контрол.

 

Еврейската програма за тоталитарното им управление е подробно описани в протоколите на мъдреците от Цион, които са проект за световна еврейската хегемония, написани от еврейските финансисти и активисти, през 19-ти век.

(В протоколите подробно се описват начините за осъществяване заветните цели на Израил. Те са четени на тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел, 1897г.)

 

imageВ протокол 5 е записано:

Ние ще създадем крайна централизация на управлението, за да вземем по този начин в ръцете си всички обществени сили. Чрез нови закони механически ще уредим всички прояви на политическия живот на нашите поданици. Тези закони ще унищожат, едно след друго, всички допуснати от гоите права и свободи. Нашето царство ще се отличава с такъв величествен деспотизъм , който ще е в състояние, във всяко време и на всяко място, да задуши противодействащите и недоволни гои. (Вижте цялата история: Here & Here. )

"Един по един", ще започнат и да забраняват, първо - полуавтиматичното оръжие, после, под различни предлози (под фалшиви знамена), ще започнат да отнемат разрешителните за оръжие, и накрая ще конфискуват всички видове оръжия за самозащита.
 

image

PREPARE FOR CONFISCATION

 

Подготовка за конфискация

imageКато израснал в юдаизма, станах свидетел на присъщата враждебност на евреите към "бялата християнска култура", на върха, на която са гойските пистолети.

Еврейство би искало да унищожи "бяла култура" чрез ликвидиране силите за самозащитана тена тази култура: огнестрелните оръжия от всички размери, форми и способности.

Имена като Файнстийн, Блументал, Дершовиц, Фоксман, Либерман, Чортоф, Шумер, Боксер, Блумбърг, и безброй още еврейски организации, се мъчат да лишат гоите от пистолетите им. Преглед на цялата история Here, Here, Here, Here, & Here.

След Санди Хук, множество еврейски организации, като Лигата Anti-Defamation на Абе Фоксман, използвайки удобно (умишлено) създадената ситуация, се присъедини към анти-пистолет кампанията, изразявайки "шок, недоверие и ужас" от предполагаемите убийци на невинни деца.

Но, въпреки че Фоксман и приятели проляха крокодилски сълзи по децата от Санду Хук, (Фоксман е така ужасен!), никога няма да чуете от тези "ужасени" еврейски лицемери, да осъждат хладнокръвните убийства на палестински деца в Газа!

Но направо на въпроса

С нарастващото осъзнаване на несъразмерния превес на еврейската власт в Америка, поразително несъразмерна с 1.8% от населението на САЩ, американското еврейство се страхува, че скоро "гоите" ще "загреят", за самонадеяното им (свърх)влияние и ще се вдигнат на борба.

Но борба срещу евреите няма да може да се проведе, ако гоите бъдат лишени от пистолетите им ... също, както те вече са разголени на летищата на "Чортовите" TSA .

За еврейството е належащ приоритет, от ден на ден да печелят позиции, като засилват централизацията на политическата власт и изземват оръжията на гоите, които са последните им средства за самозащита срещу еврейския тоталитаризъм.

Какво по-подходящо време, от сега, не само да купуваме оръжия, но и да се подготвим да ги използваме?

За повече, вижте:
For More See: Jews Lead Gun Control Charge Click Here

And: Gun Confiscation & FEMA Camps Click Here

And: Creeping Steps Of ‘Jewish’ Gun Control Click Here

And: Jewry’s ‘Total’ Control Of America Click Here

image

 


Автора на Независим националистически блог, отдавна изразява дълбоки съмнения, че тези необясними масови убийства у нас и в САЩ, когато се касае за убийства на близки хора и самоубийства след което, са подтикнати от старателно прикривани от властите сатанински секти, вещаещи "Апокалипсис" и прочие...
Тези секти именно разбира се, гонят общата цел - целта която у нас вече беше постигната от комунистите - обиране огнестрелните оръжия (Дори на техните "активни борци"!), а сега вече сме на ниво вземане и на газови, въздушни и ножове - все още достъпни оръжия, макар и не можещи да убиват, докато при американците, едва сега идва "първата фаза" на разоръжаването...

Забележете схемата, кампанията и пропагандата в американските медии и нейния "отзвук" у нас.
Не ви ли прилича на истерията "11 септември" и "Сарафово", където вече имаше посочен "виновник" предварително, а сега това е естественото право - правещо те гражданин и отстояващо истински гражданските ти права?
Не ви ли приличат масовите убийства, на "планомерни" - подготвени и подстрекани от някакъв пъклен център?







Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10050201
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци