Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.01.2013 11:33 - След дългото време на манипулации Сидеров стигна до "умозаключение" и "еволюира": хората, които тероризират жителите на с. Мечка, не са роми
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 571 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.01.2013 11:38


Ромите се самоотделят, а някой печели от това, смята Сидеров Не заклеймявайте битовата престъпност като ромска, зове Цветелин Кънчев 8 яну 2013 11:21 0  
image Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

За мен като националист всички са български граждани (Турците и евреите - с второ гражданство, "издояващи" България и нейните блага, решаващи нейното бъдеще, но обслужващи чужди страни - вражи на нашата вяра и цивилизация - също ли?!). Циганите се самоотделят, а някой печели от това. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в сутрешния блок на ТV7.

Той коментира и ситуацията в плевенското село Мечка, където местните хора се оплакват, че ромските набези по къщите им са ежедневие.

Сидеров е на мнение, че хората, които тероризират жителите на с. Мечка, не са роми, а мюсюлмани, които се самоопределят като турци.
  (Като не беше посещавал до сега село Мечка, за разлика от местната си структура в периода 2005-2006-а, която "раздуха" този проблем, но от нея не остана вече нищо в "Атака", така ще е... Ще си ги "ромосвате" - заедно с БТВ и "джобния" вестник на Румен Петков... А дали са истински мюсюлмани по начин на живот, това е друга тема. В ислямските страни, трябва да научим какви са наказанията за кражба...)

Според него много често в тези конфликти властимащите не вземат участие и си затварят очите, за да могат след това да получат гласовете на престъпниците. Лидерът на „Атака“ добави, че желанието на малцинствата да се отделят и да не се самоопределят като българи е причинено от външни фактори и от финансовите интереси на отделни фондации, които печелят от "ромското интегриране". (Радвам се, че Сидеров чете този блог и започва да говори като него, макар в самия "край" на партията си...)

Тези престъпления се извършват от общности, които живеят на кланове, смята Сидеров. Той посочи, че тези престъпници стават все по-смели заради липса на санкции и добави, че те трябва да бъдат задължени да се обучават чрез налагане на санкции.

„Моят призив към всички българи е да забравят, че в момента има криза”, допълни националист №1 и призова всяко семейство да роди по три деца, за да не се затрием като нация.
(Та защо не започнахте с това, господин Сидеров?! Как трябва да научим българите да раждат, а не циганите да не раждат!)

Лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев пък посъветва да не се заклеймява битовата престъпност като ромска, защото "престъпникът няма род, народ и етнос, той си е престъпник". (И този стигнал до "велико умозаключение" и "еволюция". А преди не беше ли "скинхед" чисто "българско явление" и почти всеки българин - "скинар", според тоя?!)

Ключът към интеграцията на ромите е образованието, смята той и предложи социалните помощи, които получават родителите, да бъдат обвързани с оценките на децата им. ( А как едно дете би имало високи оценки, в държава в която "образованието" освен сриващо се е и ПЛАТЕНО и учебниците се закупуват за стотици левове и се искат още първия ден?)

  http://www.dnes.bg

Бележките в червено и в скоби, са от автора на независим националистически блог.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051345
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци