Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10030813
Постинги: 7885
Коментари: 3500
Гласове: 6337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
18.12.2012 05:34 - Световно безизвестен рапър - дегенерат се гаври с болно дете! (Кой го е "калесал", баш тоя да пее "благотворително"?! До там ли се стигна?)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Криско отсвири концерт за болно дете, отнесли се "нечовешки" с него Рапърът си договорил хонорар, но не му казали предварително, че пари няма 17 дек 2012 16:44 264  
image Рапърът Криско Снимка: архив, Булфото

Рапърът Криско си навлече гнева на фенове, след като отказа да пее на благотворителен концерт в Стара Загора. Събитието в събота, 15 декември, е било в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петков, който страда от рак на белите дробове. 

Въпреки че концертът е благотворителен, за Криско бил подготвен хонорар. Според организаторите обаче след като се появил за концерта, Криско отказал да излезе на сцената, тъй като му обяснили, че не могат да му платят сумата, за която са се разбрали предварително.

Според ПР-а на Криско Борислав Иванов обаче изпълнителят си тръгнал не заради парите, а заради „нечовешкото отношение“ към него.

ПР-ът на рапъра обяснява, че лично е договарял условията с организаторите и е направил отстъпка от хонорара, тъй като концертът е благотворителен.

„Чувахме се още няколко пъти, а последният беше час преди концерта, до този момент никой от нас не беше уведомен, че имат проблем с парите. Ние не сме животни, щяхме да влезем в положение, но никой не сметна за нужно да ни каже. Потресен съм от наглото отношение на организаторите спрямо Криско“, коментира в писмото до медиите Борислав Иванов.

„Пред свършен факт, след като Криско вече е пристигнал, заявяват, че пари няма. Защо чак тогава? Защо не ни уведомиха предварително? Криско пак влиза в положение и казва, че не иска целия хонорар, само част от него, другата част я дава на Миро! Организаторите заявяват,  цитирам: "Не ни интересува - ако искаш пей, ако искаш - не. Пари няма!". Този тон ли трябва да се държи? Разговорът, разбира се, продължава да се води със същата наглост, при което който и да е изпълнител би се обидил и би си тръгнал!“, се казва още в писмото.

Иванов е категоричен, че Криско не си е тръгнал заради парите, а заради „супер наглото и високомерно поведение“ на организаторите.

„Аз, като PR на Криско и преди всичко като приятел мога да Ви кажа, че той е изключителен човек. Само тази година той е участвал в над 15 благотворителни концерта и със и без хонорар, така че твърдението, че е алчен, не е вярно. Защо никой не каза: "Браво, Криско! Подкрепяш толкова благотворителни каузи!". Веднага след като си е тръгнал от 1 концерт заради обидното отношение, всички го нападат“, завършва той.

Някои от феновете пуснаха гневни коментари в страницата на Криско във Facebook. "Звезда", много си се издънил”, “Пееш за пари, мишок, рапът няма нужда от такива смешници като теб“, са част от писанията.
 

http://www.dnes.bg



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене