Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991758
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
03.12.2012 04:12 - От Людмила Живкова до МОЛ "София"- Андрешко ли е спасението?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 907 Коментари: 2 Гласове:
0



Автор: podvodni

Онзи ден, на 29.11, бе запален МОЛ "София". За втори път. Първосигнално погледнато в тази новина няма нищо интересно. Същият този МОЛ, горя един път в началото на тази година. Сега, както и тогава горя фасадата. Изглежда, че най-старият МОЛ започва да дава фира. Също така е много странно съвпадението, че тези дни има планирани откривания на нови два МОЛ-а в София. Отчитайки всички тези фактори можем да предположим, че става въпрос за лошо изпълнение с некачествени материали с оглед на ниски разходи и големи печалби, нехайство при експлоатация отново за спестяване на разходи и конкурентна борба за клиенти. Най-хващащата окото версия е за преднамерени действия на конкуренцията, като, разбира се, не бива да изключваме и останалите. А бе, в общи линии чисто балгарска работа - Балкански тарикатлък.
Дали? 
Ако погледнем от друга переспектива на случилото се, ще установим една потресаваща картина. 
На първо място впечатление прави датата на възпламеняването на МОЛ-а - 29.11, което номерологично пресъздава комбинацията от цифрите 11.11. Също така отново по номеролиген начин се прави аналогия с 9.11 което ни насочва към култовата дата от 2001 година когато ГОРЯХА кулите близнаци. Самите кули, обяснено не на едно място, пресъздават идеята за междупространствен портал, което от своя страна ни връща в деня (по-точно - ноща) на възпламеняванета на МОЛ-а. Комбинацията от цифрите -11.11, също е носител на идеята за портал към по-висше сазнание, знак за възнесение и т.н., което си е чиста алабалистика с оглед на целите на ритуала. Навярно вече ви стана ясно, че мнението ми за пожара в МОЛ-а. Това си е чиста проба ритуал, с конкретна цел. Едва ли е случайност, че същият този МОЛ горя на 01.01 тази година. И отново на повърхността изкача цифрата 11. Понеже зная, че не съществуват никакви случайности и още повече случайни съвпадения, всичко това, ми дава яснота на погледа, че тези палежи са съзнантелно планирани. Самият МОЛ не е от най-силните и атрактивните та да представлява конкурентна пречка на останалите му събратя. Но той е специфичен по една много проста причина - носи името СОФИЯ. На пръв прочит това е името на нашата столица, което е лицето на нашата държава и нейната икономика. Също така СОФИЯ (МЪДРОСТ) е майката на ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ.
Май забравих да спомена че времето между двата пожара е точна 333 дни. 

Именно около пожара на МОЛ-а се случиха някои интересни синхроничности с мен.

На 28.11 получих едно писмо. Принтвам го в оригиналният му вид:

_______________________________________________________________________
" Забелязах, че отдавате значение на цифри и дати и ги тълкувате по интересен начин. Как бихте изтълкували това събитие от 2011( ако имате време)? На мен ми направиха впечатление цифрите- 88, 77, 11, 55. За съжаление аз не умея да виждам зад цифрите, ако им

Friday, 15 July 2011 ARTICLE: The Sinking of the "Bulgaria" (2011)   Death toll reaches 88 in Bulgaria Russian riverboat disaster   Vessel: Passenger Ship "Bulgaria" Year: 2011 (July) Place: Tatarstan, Volga River, Russian Federation. Incident: Sinking. Casualties: 77 Adult fatalities, 11 children.  Cause: Age & Maintenance of Vessel / Overcrowding / Heavy Weather.    On 11 July the vessel "Bulgaria" was sailing, heavily overcrowded, when it rolled, allowing water to rush into the internal spaces, causing the vessel to sink. It took just three minutes to sink leaving almost 200 people overboard and trapped inside, two miles from land.   One of the most tragic reports from the incident was that two nearby vessels sailed past and refused to offer assistance to the survivors. It noew appears that legal proceedings will be issued against those two ships by the Russian government.   The ship was 55 years old and its construction meant that any water ingress to internal areas was fatal (there were no seperation comprtments in the hull). The extrememe overcrowding would not allow it to stay upright in the weather it experienced. Investigations into this tragic accident are ongoing.."
________________________________________________________________________

Та според тази информация, на 8.07.2011 година, в река Волга е потънал круизният параход "България". Този параход се е връщал от посещение в град Булгар. В град Булгар, всяка неделя е посещаван от множество хора поради причината, че е голямо религиозна средище.
В крайна сметка останалите оцелели в трагедията е 78 души от общо 189. 111 души загинали. 
Тук няма да тълкуваме цифри и тяхното значение. Ще обърна внимание на други неща. 
Кой и защо се гъбарка с нас?
Първо ще започна с нещо странично.
Вчера,30.11, присъствах на едно събиране където получих малко допълваща информация. Та, там научих, че Бейнса Дуно ( Петър Дънов) е казал следното:
"България е мястото, където душите се прераждат след доста чакане на опашка" , което ясно показва, че на територията на нашата страна се учат уроци от по-висок клас и тези които са се справили успешно получават висока степен в училището на живота. Ако можем да сревним тази степен с материална класификация, то тя би следвало да отговаря на Бакалавър. На нашата планетка има още 2 държави с подобен статут - Украйна и Сомалия.
На Земята не се получава магистърска степен, тя се получава на друго място в друга система.
Наистина, физическият живот в нашата страна никак не е лек, но това е съобразено с уроците които всеки един от нас е пожелал да научи. Чували сте да се казва, че нашата страна е благословенна, под трона на БОГ, сакрална и какво ли още не. Но погледнато от възприятието на материализма всичките тези определения изглеждат като една голяма тъпня.
Само че, идеята не е за материалният свят.
Именно поради тази причина, на нашата страна и народ се отделя особенно внимание.
Преди много-много години, една жена бе поела път за разкриване истинската същност на народа и територията ни. Но тя бе убита. Людмила Живкова бе наистина заплаха за "ЕЛита" и неговите лъжи. Поставила началото на ракриването на истината, че реално, Българи = Траки, тя би предизвикала тотална ревизия на Европейската и Азиатската история. Лъжите и манипулациите биха се сринали като картонена кула. Въпреки, че това бе доста нежелетално, то не бе голямата опасност. Немислимо бе да се остави да рови. Ами ако в процеса на търсене бе отишла много по-дълбоко? 
Живкова трябваше да умре, за да се предотврати всякаква опасност в зародиш. 
От този момент на татък започва и похода на "ЕЛита" срещу нас. 
Ритулното убийство на Татяна Титянова, "свалянето" от власт на Т.Живков, унищожението на икономиката, ритуалното убийство на Росица и Христина Белнейски, разрешението на продажба на земя на чужденци,потъването на кораба "БЪЛГАРИЯ" в река БОЛГА (Волга), връщащ се от град БУЛГАР в Татарстан ( с намерение да си върне старото име  БЪЛГАРИЯ), ритуалният атентат в Бургас, България (Б.Б) по време когато премиер е Б.Б., детето инвалид което придружаваше нашите спортисти на мега ритуалът в Лондон, запалването на същият огън на връх Шипка 2 дни след закриването на ОИ в Лондон и концертът на монарх - певицата Лейди Гага същият този ден в зала Арена Армеец (АА), мистериите около смъртта на патриарх Максим, представлението на УолтДисни на лед в деня на неговото погребение под култовото заглавие "НЕКА ПРАЗНУВАМЕ" отново в зала АА , горенето на МОЛ "СОФИЯ", толелирането на престъпността във всичките и измерения, поощряването на циганският етнос и неговата раждаемост, независимо от неговите издевателства над Българите и за сметка на Българите. 

Всички нези ритуали, осъществявани на определин дати с преобладаващи 9-ки и 11-ки, имат една единстевна цел - да ни приковат в тази дуалност. Във времената на новата епоха, новият бактун, ерата на Водолей, те искат ние да останем във старата парадигма. В ниските вибрации. В противопоставянето между нас. В гоненето на вятъра.
Хора, срещу нас се води ВОЙНА !
И в тази война предатели са тези на които сме гласували доверие да защитават нашите интереси. Привидно ни се предлагат два изхода - или да останем в ниските вибрации и старата парадигма или да бъдем унищожени, което е едно и също. Един и същи път.
Тук, на тази земя е университета на живота и наш свещен дълг е да не позволим да му блъде отнет лиценза, така както бе отнет лиценза от Израел и евреите, преди 2000 години.
Това е правилният път, но те не желаят да вървим по него.
Много заблудени наши сънародници се отвръщават от народа от който са произлезли, наричайки ни Андрешковци. Но винаги ще се намери някой Андрешко, който да остави тунеядеца насред блатото точно когато е на една ръка ръзтояние от гърлото на "жертвата", нарочена за наказание за назидание, и ще се исмее ехидно в тъмнината.
Прочетете отново и отново разказа на Елин Пелин !
И докато го четете и препрочитате си спомнете за Татяна Титянова, сестри Белнейски, кораба "България", опожареният МОЛ "София" и нашият предателски политически и бизнес "ЕЛит".




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. medyto - Прощавай за неосведомеността ми, ...
03.12.2012 15:02
Прощавай за неосведомеността ми, но защо подчертаваш първите две букви в думата "елит" - ЕЛит. Какъв е скрития смисъл ?
Иначе всичко казано теб е вярно и аз съм го забелязал отдавна. Но какво може да направим ние, обикновените хора, след като сме осъзнали всичко това ?
Добре ще е четящите поста ти да предложат някакви действия (аз нямам и понятие как може да се преборим с тези унищожаващи ни и физически и духовно сили)
Аз съм ЗА
цитирай
2. samvoin - Прощавай за неосведомеността ми, ...
03.12.2012 15:11
medyto написа:
Прощавай за неосведомеността ми, но защо подчертаваш първите две букви в думата "елит" - ЕЛит. Какъв е скрития смисъл ?
Иначе всичко казано теб е вярно и аз съм го забелязал отдавна. Но какво може да направим ние, обикновените хора, след като сме осъзнали всичко това ?
Добре ще е четящите поста ти да предложат някакви действия (аз нямам и понятие как може да се преборим с тези унищожаващи ни и физически и духовно сили)
Аз съм ЗА
Така съм го копирал от автора на постинга.
И аз не зная...
цитирай
Търсене