Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
02.12.2012 03:55 - Сбъдват ли се кошмарните предположения на някои?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1027 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 02.12.2012 04:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо ли на Борисов се падна "честта", да е първия европейски управник - посетил САЩ след преизбирането на Обама?
Какво търси Аню Ангелов - доразрушителя на Българската армия или "трохите" от нея там?
"Клекна" ли Цветан Цветанов пред искането на САЩ да излъже за атентата в Бургас, с цел - Трета световна война?
Какво ли ще си "гукат" Борисов и Обама, цели 50 минути насаме и после с ционисткия агент - Николай Младенов?
Какво следва?
Отговорите, навярно ще дойдат сами и то още в близките дни...
Ще бъдат обаче трагични и с трагични последици за цялото човечество, но особено за нас!
Заради нашето бездействие и нехаене, пред някои предупреждения...

Малко новини:

Цветанов: Знаем колко и кои са бургаските атентатори 5413 20   01.12.2012 | 13:59

Имаме предположения кой стои зад терористичния акт, казва вътрешният министър

image   Етикети Цветан Цветанов, разследване, атентат в Бургас Други Снимки image

Извършителите на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. Знаем колко и кои са атентаторите в Бургас. Имаме предположения кой стои зад акта, на определен етап ще го оповестим.

Това съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в интервю за Дойче веле във Вашингтон. Министърът вече втора седмица е в САЩ като престоят му във Вашингтон бе удължен в последния момент.

"Разбира се, че част от разговорите, които водих с колегите от Съединените щати, бяха свързани с разследването по терористичния акт в Сарафово. Изказах огромна благодарност на колегите от агенциите на САЩ, защото на втория час след терористичния акт те бяха на място заедно с мен и колегите в Сарафово. Тяхната помощ беше изключително ценна, защото ние се нуждаехме от бързи насрещни проверки на всички данни, свързани с извършения терористичен акт", каза Цветанов.

"Разследването тече и в момента и без партньорство то няма как да се осъществи. България получи ценна помощ от САЩ във връзка с разследването на атентата в Бургас", казва още вътрешният министър. "Мога да кажа, че разследването тече в много добри темпове, имаме определен напредък, всичко това се споделя и с нашите евроатлантически партньори, и мога да кажа, че имаме вече и яснота относно лицата - колко са били участвалите в този терористичен акт лица. Разбира се, имаме и предположения вече изведени на база на всичко това, което сме събрали към настоящия момент като доказателства, и за това кой би могъл да стои зад този терористичен акт. Но това са теми, които разбира се на един определен етап ще бъдат оповестени. За мен по-важно е да не пречим на разследването и изнасянето на информация, свързана с разследването, да не попречи на последващите действия, свързани с това разследване", каза още Цветан Цветанов.

Автор:
Константин Тодоров 20 Добави коментар
http://www.novini.bg


Как довчера не се знаеше кой е зад атентата, а след някои срещи в САЩ, вече се "узна" и то от разследването в България?!


Борисов заминава за Вашингтон 842 14   01.12.2012 | 09:47

Борисов е първият европейски лидер, който ще се срещне с американския президент във Вашингтон след преизбирането му

image   Етикети Бойко Борисов, Барак Обама, Вашингтон

Премиерът Бойко Борисов днес заминава на работно посещение в САЩ по покана на президента Барак Обама.

Борисов е първият европейски лидер, който ще се срещне с американския президент във Вашингтон след преизбирането му за втори мандат на 6 ноември.

Обама ще приеме Борисов в Овалния кабинет на Белия дом в ранния следобед на 3 декември. В разговорите ще участват също вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов и министърът на отбраната Аню Ангелов (?!).

Както съобщи пресслужбата на Белия дом, на срещата ще бъдат обсъдени широк кръг двустранни и регионални въпроси, включително
важната роля на България в НАТО и ценния й принос в Международните сили за поддържане на сигурността в Афганистан /ИСАФ/.

Президентът Обама очаква също да бъде информиран за развитието на разследването на самоубийствения атентат на 18 юли на летището край Бургас, както и за реформите в съдебната система.

Сътрудничеството в отбраната, сигурността и енергетиката ще бъдат сред основните теми в предстоящата среща между двамата лидери, уточни в четвъртък говорителят на МВнР Весела Чернева. Сред другите теми тя посочи стратегическите перспективи пред българската енергетика и стратегическата сигурност в Европа и Евразия, обстановката на Западните Балкани в контекста на политиката на отворени врати на НАТО, ситуацията в Близкия изток, Сирия и други горещи точки.

Автор:
БТА 14 Добави коментар
http://www.novini.bg/


Борисов говори 50 минути с Обама

Срещата между премиера Бойко Борисов и президента на САЩ Барак Обама ще продължи 45-50 минути според предварителния график, съобщи “Труд”. Двамата ще разговарят в Белия дом във Вашингтон в понеделник (3 декември).

Сред темите, които ще бъдат обсъждани, са ролята на България в НАТО и приносът на страната ни към международните сили за сигурност в Афганистан, двустранното и регионалното сътрудничество, ситуацията на Балканите и обстановката в Близкия изток.

Дипломати обясниха, че целта на визитата е правителството да получи увереност, че в лицето на Америка България има партньор, който познава проблемите в региона. Сред важните теми, които ще бъдат засегнати, са енергийната сигурност на България, борбата срещу тероризма, сътрудничеството ни във военната област и възможностите за щатски инвестиции у нас.

Темата с тероризма е особено важна, тъй като властите ни все още не са обявили кой стои зад атентата на бургаското летище през юли, когато загинаха шестима израелски туристи и българският им шофьор. Няма и заподозрян, въпреки че бе изолирана ДНК и пръстови отпечатъци от атентатора самоубиец.

Заедно с Борисов за Вашингтон през Лондон летят министърът на външните работи Николай Младенов и министърът на отбраната Аню Ангелов. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов замина за САЩ още на 18 ноември и ще се върне с останалата делегация на 5 декември.

http://www.novini.bg/




Цветанов се срещна с помощник държавния секретар Уилям Браунфийлд image 1.12.2012 | 07:00 Обсъдиха въпроси на регионалната сигурност   Цветан Цветанов се срещна с конгресмен Ричард Нийл image 1.12.2012 | 06:53 Конгресмен Ричард Нийл е съпредседател от Демократическата партия на САЩ на Групата за приятелство с България в Конгреса   Цветан Цветанов се срещна с конгресмен Джо Уилсън
ЗАЩО БАРАК ОБАМА ПРИВИКА СПЕШНО ЦВЕТАНОВ И В ПОСЛЕДСТВИЕ БОРИСОВ?

Автор: andrei

В публичното пространство от една седмица се разсъждава и правят догадки,за спешното привикване в "Белия Дом",първо на Цветан Цветанов и в последствие и на Борисов.Изказват се различни мнения и предположения,като се започне,че се оказва натиск върху България, да посочи като извършители на атентата в Бургас,Хисбула и Иран,за което много настървено настояват САЩ и Израел,без да има някакви неоспорими доказателства.

Следващата причина,която се артикулира в публичното пространство е,заловените количества кокаин на Български кораб,за което се споменава,че са замесени лица на високи постове в държавното управление на България.Като оставим настрана и планираният референдум за АЕЦ "Белене",който се споменава като друга възможна причина,стигаме до най-съществената за тези визити на Цветанов и Борисов в САЩ,а това е наскоро подписаният доковор с "Газпром".

Няма да се впускам в разсъждения,за това, колко неизгоден е този договор за страната,за което съм писал не веднъж,а ще съсредоточа вниманието ви върху недоволството на САЩ от него.Знаем добре,че този договор е търгоско спораззумение,между Русия/в частност/"Газпром"/ и България ,през която ще трябва да премине газопреносната тръба.Според договора,тръбата ще е собственост на Руската страна в продължение на четиредесет години,за което България губи суверенитет върху огромна територия по трасето.

Сами разбираме,че проекта не е чисто търговски,а истинските цели на Русия са геополитически,за което са недоволни в САЩ и ще притискат Борисов да разтрогне договора за проекта "Южен Поток",което е възможно само по еди единствен начин,а той е, да се даде възможност и накара  НС в България,договорът по проекта да бъде ратифициран от него/т.е.отхвърлен/,тъй като България е Парламентарна Република и такива мащабни проекти на територията на страната,не са само в прерогативите на един човек-в случая Борисов,а и в правата на НС.

Ако това не се случи в най-скоро време и не се дадат убедителни отговори и действия по повдигнатите въпроси от Цветанов и Борисов на Обама,в следващите два месеца ще има оставка на Правителството и стартиране на предсрочни парламентарни избори,след което ще забравим завинаги ГЕРБ и Борисов,което неминуемо ще стане факт в най-скоро време!



Да си припомним думите на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, само от преди дни:

Готвят капан на България и Борисов в САЩ, предупреждава бившия вътрешен министър Богомил Бонев от Фейсбук




Изглежда, кошмарния сценарии е вече на ход.
Ще го допуснем ли?!
Ако България допусне позора на лъжата, в полза на израелския Геноцид и етническо прочистване срещу коренното - истинско семитско население на Близкия Изток и в полза на престъпните англо - еврейски планове за Трета световна война, автора на този блог заявява, че ще е първия който ще се откаже от своето българско гражданство и лоялност към настоящата "България" и ще изиска да няма нищо общо и формално повече никога с нея, пред всички засегнати от измамата приятелски нам посолства и ще го направи със своя личен подпис!
Това ще стане, ако нашето общество не даде един МАСОВ ОТПОР срещу подобна лъжа и позор и срещу новото ни въвличане във война - против нашите национални интереси и срещу приятелски нам нации и народи, на чиято страна Е ИСТОРИЧЕСКАТА И ОБЩОЧОВЕШКА ПРАВДА изцяло!



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. olivie - ОК
02.12.2012 07:46
Нека не забравяме като причина, свързваща и присъствието на Аню Ангелов, случаят в Коиловци, което много напомня събитията в Царичина от близкото минало. И това, че Шеврон не може да свърши тая работа в момента. Явно сателитното сканиране не е достатъчно. А може би точно затова?
цитирай
2. samvoin - Ето и още новини, на които трябва да ...
02.12.2012 16:00
Ето и още новини, на които трябва да обърнем внимание (За кога се готви евентуално войната, на която един от поводите сигурно ще е лъжата "Хизбула зад атентата в Бургас" от страна на "България"!):

http://www.novini.bg/news/103161-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%B0%D0%B5.html

http://www.novini.bg/news/103381-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041658
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци