Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
24.11.2012 06:34 - КРАЛЕТЕ НА ПОРНОТО
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3481 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: hektor666



                                                  КРАЛЕТЕ НА ПОРНОТО


Може би мнозина от вас се чудят кой стои зад огромната порноиндустрия, завладяла Интернет, кабелните телевизии и т.н., генерираща огромни печалби от порядъка на милиарди долари. Естествено както може да се предположи това са старите ни познайници, известни със своята толерантност, гениалност и уважение към различните. Ето една интересна статия разкриваща лицата на главните играчи в този бизнес и отношението им към друговерците.


Еврейските крале на порното

Евреите са пионерите на социално и духовно разрушителната порно-индустрия. Порното е една нелегална индустрия, която отдавна съществува на черния пазар и отдавна има връзки с другите форми на порока и престъпността, включително всички видове проституция. Очевидно е, че тези, които наемат "актьори", които да се снимат в сексуални сцени за печалба, са мега-сводници, ангажирани във вид мега-проституция.

Тази индустрия отдавна се занимава с проституция и това създава определени възможности за изнудване с течение на времето, когато влиятелни личности като политици, бизнесмени и т.н., постепенно попадат в една обширна порочна мрежа. Еврейското господство над порното и свързаните с тях незаконни индустрии, им позволява да изнудват и контролират техните жертви. Но самата порнография има разрушително въздействие върху цялото общество и особено върху подрастващото поколение...

След Втората Световна война, в Америка, най-известният порнопродуцент е Рувим Щурман, изобретателят на Пийп-шоуто и наречен "Бил Гейтс на порното” от US News и World Report.

image

Разследван е от американското министерство на правосъдието, при коeто е установено, че през 70-те години, Щурман е един от най-влиятелните порнопродуценти. Той е от Shaker Heights, Охайо (еврейски анклав), известен от години с производството и разпространението на порнография, не само в САЩ, но и в Западна Европа и Азия.
Говори се, че Щурман не просто контролира развлекателната индустрия за възрастни, всъщност той е самата индустрия.

Друг известен представител от тази индустрия е Ал Голдщайн, издател на списанието "Screw" и главен продуцент на порнофилми в САЩ, който открито заявява:

image

"Единствената причина, че евреите са в порнографията е, че ние смятаме, че християнството е губеща кауза. Католицизма също. Ние не вярваме в авторитаризма. Порнографията по този начин се превръща в начин за оскверняване на християнската култура и всъщност тя прониква до самото и сърце. Голдщайн продължава: "Аз вярвам в мен. Аз съм Бог. Бог е вашата нужда да вярвате в някакво супер същество. Аз съм супер същество. Аз съм вашият Бог, да ви призная".

Едва ли евреите са в този бизнес само заради това, все пак става дума за сериозни печалби, но както и да е.

Съвременното въплъщение на Рувим Щурман, бившият еврейски порно “крал” е Стивън Хирш, който е известен като "Доналд Тръмп на порното".

image

Връзката между двамата е бащата на Стив, Фред, който е съакционер на Щурман. Днес Хирш, развива Vivid Entertainment Group и е топ продуцент на "филми за възрастни" в САЩ.

Ето и някои от останалите "крале" в бизнеса - физиономиите им правят коментара излишен.

Сет Варшавски                                         
Мол Варуб

image                       image                                                     

И още  порнопродуценти от същият произход:

Ron Braverman, John Bone, Wesley Emerson, Paul Fishbein, Herbert Feinberg AKA Mickey Fine, Hank Weinstein, Lenny Friedlander, Bobby Hollander, Rubin Gottesman, Fred Hirsch, Steve Hirsch and Marci Hirsch, Paul "Norman" Apstein, Steve Orenstein, Jack Richmond (Legend CEO), Theodore Rothstein, Reuben und David Sturman, Ron Sullivan, Jerome Tanner, Armand Weston, Sam and Mitch Weston (Spinelli), Adam Glasser.

Рон Джереми Хайат

image    image

е порнозвезда участвал в почти 2000 порнофилма, с прякор "Таралежа". Ключова фигура в порнофилмите и активен застъпник за евентуалната им легализация. Чичо му е свързан с еврейския гангстер Бъгси Сийгъл.
Казва, че пиратското порно е "неморално". Хайат, както и много други богати евреи не предпочитат еврейки, а често избират руси бели жени или азиатки.


Изобщо може да се каже че евреите спокойно и безнаказано се гаврят с белите народи и не само с тях,
проглушавайки ушите на целият свят, че всъщност те са най-толерантният и морален народ, а вечно са 
онеправдани и преследвани.

По материали от jewishfaces.com/porn.html


вижте този клип - за детското порно снимано от евреи

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/345#





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. kabuli - Приятелю,
24.11.2012 22:38
от евреин и пепелянка никога е нямало хаир.
цитирай
2. samvoin - от евреин и пепелянка никога е ня...
25.11.2012 01:49
kabuli написа:
от евреин и пепелянка никога е нямало хаир.
Така си е.
От никой световен сектант и еничар и особено секта - произведена в "народ" срещу някой реално съществуващ народ, не е имало и няма как да има такъв.
В Близкия Изток, създадоха евреите с частична еничаризация на семитското население и с преселване на сбъркани с Талмуда и от фарисейската секта в 9 век хазари, а също със зомбирани етиопски канибали (Които Живков "присаждаше" и към днешните нашенски цигани или така наречените в момента калдараши.), за да деморализират и унищожат истинските семити, но там експеримента им е пред почти пълен провал, защото те го посрещнаха като един - макар изоставени и сатанизирани като нас под Османско някога, от целия "цивилизован" свят, а еничарите и майкопродавци - масови убийци, обгрижвани от него.
Трябваше и да се съсипе месторождението на раждането на двете световни - нравствени монотеистични вери, извадили света от варваризма, за да стане населението там и тук, просто безпаметни и бездуховни роби и животни.
На Балканите същите тези, за да ликвидират тукашното коренно население, създадоха "македонците" - еничари и майкопродавци, освен дето повикаха турците от Мала Азия (Пак безпаметни наши издънки.) и етиопците - "гърци" и прочие, а по - рано пък "впрегнаха" за целта, както и след 1878-а, създадените от Ватикана и Византия - пак за целта "сърби" и "хървати" и прочие...
По - вярно е да кажем, от световна еничарска секта, произведена в "народност", че и "нация" - хаира за всички е бетер от пепелянката...
Рано или късно, тази секта - "народ" ще "отрови" и своите създатели и "инженери"...
Това и почти стана и става пред очите ни днес и в близкото минало.
Македонистите съсипаха своята "покровителка" Югославия, сега крадливите жидове - талмудизирани хазари, ще съсипят също така Запада и англосаксонския свят, който е тяхна "майка - кърмилница" и покровителка и ще го разорят, с което обаче слава Богу, ще "отрежат клона на който стоят" изцяло и този момент не е

цитирай
3. samvoin - далечен. Нека си спомним, как по...
25.11.2012 01:51
далечен.
Нека си спомним, как подходи и постъпи Израел със своята първа "дойка" - СССР и същите тия световни бандити, а преди да разпадне него, какво направи със създателя си - Сталин, чрез своя представител Берия...
За съжаление обаче, високата цена я платиха редовите руснаци и германци и я плащат и днес, особено вторите, но я плащаме и всички ние...
Нека видим и Гърция, че е на път да срине и слава на Бога за нас, тотално ама тотално - своя покровител и хранител - ЕС...
Разорението им не е далеч, нас ни разориха отдавна, но сега следват и съразорителите им, ако не се "изтръскат" от паразитите, които сами "отгледаха"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038438
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци