Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.11.2012 04:05 - Николай Младенов отново вика "на черното бяло" и в противоречие на очевадното защитава онези на които се е клел във вярност!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
0



Николай Младенов: България посрещна с облекчение примирието между Израел и ХАМАС (България наистина го приветства, ако се състои трайно и няма изтребления и прочиствания на невинни палестинци скоро, ама приветстват ли го клелите се във вярност на Израел?!)


22.11.2012 | 13:12

Израел трябва да облекчи достъпа до Ивицата, за да могат палестинците да видят, че насилието има и друга алтернатива, заяви министърът

(Ама ако Израел не го направи това и не го прави сега, не му ли викаше "цивилизования свят" - "апартейд, сегрегация, дискриминация, фашизъм, расизъм и нацизъм", а?!)

image Николай Младенов  Снимка © булфото Етикети България, Израел и Палестина, Николай Младенов, ХАМАС, примирие

България посрещна с облекчение обявеното на 21 ноември примирие, което цели устойчиво прекратяване на насилието, заяви по повод на постигнатото снощи примирие между Израел и ХАМАС министърът на външните работи Николай Младенов, цитиран от МВнР.

Младенов приветства водещата роля на Египет за примирието. С това президентът Морси показа, че страната му ще продължи да играе ключова и конструктивна роля както в близкоизточния конфликт, така и по отношение на помирението между палестинските фракции, е отбелязва българският министър на външните работи. Искрено вярваме, че няма да има нови провокации от Газа, както и че страните в конфликта ще спазват споразумението, за да са гарантират сигурността и спокойствието на израелските и палестинските граждани. Не бива да се допуска увеличаване на цивилните жертви на този конфликт. Същевременно Израел трябва да облекчи доставките на стоки и достъпа до ивицата, за да могат палестинците да видят, че освен насилие има и друга алтернатива, заявява Младенов.

По думите му събитията от последните дни са показали за пореден път, че военните действия не са начин за решаване на конфликти. България както по двустранна линия, така и като страна-член на ЕС, ще продължи усилията си за възстановяване на директните преговори между Израел и Палестинската власт, които са единственият път за постигане на решение на близкоизточния конфликт при спазване на международноправните норми и постигнатите ангажименти.

Намирането на трайно решение, основано на принципа на две държави, живеещи в мир и сигурност една до друга, е от ключово значение за стабилността и просперитета на целия регион, посочва още министърът на външните работи.

Автор:
БТА 2 Добави коментар
http://www.novini.bg



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10048668
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6350
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци