Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10036012
Постинги: 7891
Коментари: 3512
Гласове: 6340
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
20.11.2012 03:01 - ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА – ПРИЗРАКЪТ НА ТЕРОРИЗМА ВЕЧЕ Е И У НАС !
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: estirbg

ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ЛОНДОН – НОВАТА МИШЕНА ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!

 

   Когато преди месец шефът на ЦРУ Дейвид Петреъс пристигна неочаквано на тайно посещение у нас, за което бяхме само уведомени без да се даде гласност на истинската цел на визитата му, лично за мен това беше алармен сигнал, че нещо се крои отново зад гърба на народа. Съвсем случайно тогава (впрочем случайности в живота няма) в ръцете ми попадна първия брой на новия седмичник „Свободен народ”, който още на заглавната си страница фокусираше внимането на читателя със загадъчната цел на посещението на американския шпионин №1 – предупреждаваше ни за терористичен акт от „Ал Кайда”.


             image


   Смехотворни ми се видяха обясненията на „загриженият” вожд на Централното Разузнавателно, че Сунитската ислямска организация готвела кърваво отмъщение заради участието на български военен контингент в Авганистан и как едва ли не поради тази причина сме се превърнали в мишена на терористичен акт. От цялото публикувано съобщение червената нишка на вестта бе, че се готви кървава баня някъде в България и то не от "Ал Кайда", а от главните сценаристи на 9/11 в USA. Истинската цел всъщност не е нито отмъщение, нито някакъв политически или стопански скалъпен дивидент, целящ дискредитация на българския туризъм, както по-късно след инцидента се изказаха предположения. Индикацията лично за мен бе твърде ясна: „Сбогом спокоен живот и „Здравей тероризъм, неминуемо свързан с Новия Световен Ред” – това послание прочетох между редовете преди около месец, четейки съобщението "Шефът на ЦРУ предупреди: "Ал кайда" удря България". Докато се канех да ви предупредя, събитието избърза и се случи. Предизвестието ми знам, вече не е валидно, и не бих ви сложила качулка след дъжда, НО: обществената памет е твърде къса и събитието би отшумяло със същия коефициент на забрава, както се случи и при Софийското земетресение. Само че има една съществена особеност в психологията на човешкото поведение.«Най-добрият начин да обучиш някого на нещо е да приложиш «метода на повторението», съчетаващ в еднаква степен периодичността и неочакваността» - такава формулировка беше дал проф. по физика Жан Вале за ефимерната човешка памет, такава и прилагат към нас, обречените. Няма как да оспорим тази житейска истина и въз основа на нея да не прогнозираме нова, бъдеща трагедия на наша земя, която, за да бъде по-брутална и «незабравима»,  в нея ще бъде разкъсана и наша плът – за да ни заболи достатъчно и преди всичко сами да извисим в един общ глас нуждата от още по-строг драконовски контрол за сметка на личната ни свобода. Всъщност това е твърде познатия ни сценарий на Американската драма от 9/11 и този сценарий ще бъде успешно приложен навсякъде, дори и в такива невзрачни държавици, подобни на нашата. Очакваната реакция дойде веднага след кървавата баня на Бургаското летище – българските превозвачи настояха инстинктивно тутакси да се засили контрола за пътници и пощенски услуги. А засилването на контрола е първата брънка от веригата на Новия Световен Ред...

  Ясно е, че посещението на шефът на ЦРУ беше повече от театрална постановка, която внушаваше и друга измамна идея – «предупреждението» целеше да внуши респект, уважение, благодарност и най-вече вярност и послушание към Американската администрация. А те ще са нужни, за да могат по-лесно и безпроблемно в предстоящите последни времена да се наложат Новите закони на световния господстващ елит. Снощи в БТВ дадоха изявлението на Барак Обама, който едва ли не ни приветства с «Добре дошли» в`групата на поразените от тероризма, като ни приобщи срещу мнимия враг – „Битката с терора е общо дело” – обобщи във вербалната си декларация Обама – дали хората ще разберат колко измама и фалш има в подобна „загриженост”?...

 Що се отнася до извършителите – те са едни и същи – Библията ясно ни е посочила, кой е световния враг на човечеството – «звярът - Първият и Вторият» в лицето на САЩ и Ватикана. Терористичните групировки са само декор, зад който се крие коварния противник с неговия пъклен план за повсеместен контрол и принудително поклонение и признание на Луцифер като единствен господар на планетата ни. Всички внушения за  предполагаеми врагове в лицето на коя да е световна сила – геополитическа или религиозна, са само димки на заблуждение, целящи да отклонят вниманието от истинските поръчители и извършители на демоничните планове с жертвени атентати.

  За съжаление, наистина закъснях да ви предупредя предварително за първото грубо посегателство на спокойствието и личната ни свобода, но бдете и бъдете готови за следващи подобни кървави издевателства.

 В този ред на предупреждение ще споделя и прозренията на Христо Цанков за протичащите в момента Олимпийски игри в Лондон. Сърцето на Олимпиадата може да се окаже плацдарм и следващия 9/11, който да хвърли планетата в огнената пещ на нови световни военни бедствия. Напълно реален и осъществим е терористичен акт, белязан с окултните символи на илюминатите, който да бъде извършен в светлината на Олимпийските огньове. Все пак нека се молим Бог да не допуска това да се случи, защото подобна драма би объркала и утежнила и без това затормозеното ни битие и би затворила пътя за спасението на още милиони непокаяни.

Плановете на Илюминати за 2012 - разкрити (6):
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437380359635260/

Плановете на Илюминати за 2012 - разкрити (6) - Продължение:
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437388066301156/



НОВИ ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ПЛАНОВЕТЕ НА ИЛЮМИНАТИ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВТОРИЯ 9/11 ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ В ЛОНДОН И ДА ХВЪРЛЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ В ХАОС!

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА КРАЯ (АПОКАЛИПСИСА) И ПОТЪРСЕТЕ ПЪТЯ, ИСТИНАТА И ЖИВОТА В ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ ТВОРЕЦ И СПАСИТЕЛ, ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!


ЦЕНАТА НА ИЗКУПЛЕНИЕТО:
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437395889633707/






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене