Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990176
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
20.11.2012 03:02 - MADE IN USA: СЕНАТЪТ НА САЩ ЛЕГАЛИЗИРА СОДОМИЯТА (СЕКС С ЖИВОТНИ)!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: estirbg


                 image


   Вчера Сенатът на САЩ  одобри законопроекта за легализирането на содомията и секса с животни.
    Само преди седмица Сенатът на Нигерия прие законопроект за забрана на еднополовите бракове и определи четиринадесетгодишнагодишна присъда за всеки осъден за хомосексуалност, открито пренебрегвайки заплахата на Великобритания и Съединените щати да откажат помощ на страни, нарушаващи правата на хомосексуалистите.
  При гласуване  93 срещу 7, Сенатът на САЩ не само отмени военния закон за содомията, но също така отмени военната забрана за секс с животни. Твърди се, че на 15 ноември Комисията по въоръжени сили на Сената единодушно е одобрила да се отмени член 125 от Единния кодекс на военното правосъдие (UCMJ). В член 125 от Единния кодекс се определяше, че е незаконно  хората да  влизат в содомия и секс с животни. Ето какво гласеше:
   А.  “Всяко лице, което е обект на настоящата глава и участва в неестествено плътско съвкупление с друго лице от същия или противоположния пол, както и  с животно, е виновно за содомия. Леко проникване е достатъчно за извършване  на престъплението.”
   Б.”Всяко лице, виновно за содомия, ще се наказва според наредбите на Военния съд.”

Както и се очакваше,  реакциите продължиха да разнищват  решението на законодателите на САЩ в страната и в други части на света, включително и в Нигерия.   В САЩ председателят на Семейния съвет за научни изследвания Тони Пъркинс заяви, че усилията за отстраняване на содомията от военното право произтичат от либерал-демократите в Сената и от подкрепата на президента Барак Обама за премахване на "Не питай, не казвай" от военната политика.  Всичко се отнася до използването на военните, за да премине администрацията към радикална социална програма", каза Пъркинс за CNS News.com. “Не само, че премахнаха "Не питай, не казвай", но имат и друг проблем и той е, че според военните закони содомията е незаконна, така както прелюбодеянието е незаконно, така, че трябваше да премахнат тази забрана на содомията”. Пъркинс каза, че “премахване на клаузата за содомия може да е била умишлена или просто „обезпечаване на щетите".

  "Дали е било неволно или не, всъщност те са отстранили клаузата срещу содомия" сподели той.  "Така че сега, съгласно Единния кодекс на военното правосъдие (UCMJ) там няма нищо за преследване на содомията ".

 Бившият полковник на САЩ Боб Maгинис заявил в съобщение, че някои военни юристи са посочили, че содомията може да подлежи на съдебно преследване според друга част на Кодекса за военното правосъдието - така наречения "съд за всичко”,  член 134 за престъпления срещу "добрия войскови ред и дисциплина."   “Но не разчитайте на това”, каза той. "Ако имаме войник, който участва в содомия с животно, било то държавно  или не, дали това би се тълкувало като престъпление  в действителност според военния закон? Мисля, че това е под въпрос”

  "Когато читателят спре да се смее, той трябва да си зададе въпроса, дали това не е от най-добрия интерес на правителството, от най-добрия интерес на армията и най-добрите интереси на страната? Мисля, че не е" коментира  Магинис и добавя: "Харесва ви или не, за съжаление войници са имали подобен вид поведение в миналото. Дали ще се държат така и в бъдеще, ако се премахне този статут?  Наистина не знам."

  "Сега допълнителната грижа е, че содомията е била отстранена, и като  открихме, забраната за содомия е била отстранена също и от Единния кодекс на военното правосъдие. Така че, Камарата на представителите  ще има проблеми с този законопроект” - заяви Тони Пъркинс.

  В Нигерийския анти-гей закон всеки, който подкрепя еднополовите съюзи или подбужда такива е изправен пред 10 години затвор, разпоредба, която се смята, че е насочена към правозащитни групи.

  Законопроектът, приет миналия вторник идва близо месец след като британския министър председател Дейвид Камерън заплаши да откаже помощ на страни, нарушаващи правата на гейовете, предизвиквайки възмущение в Африка, където лидерите тълкуват това като "колониална" изява на власт.
  Хомосексуалността е незаконна в повечето африкански страни въз основа на останки от закони за содомия, въведени по време на Британската колониална епоха и увековечени от културните вярвания.

  В Нигерия, анти-гей законът е бил широко приветстван, докато сексът с животни е осъден. Католическият епископ от епархията Джулинго в Тараба д-р Чарлз Хамава  заяви, че "това е човешко безумие и е неприемливо, а законът е погрешен.Това е същото общество, което осъжда престъпността и лошото лидерство. Наистина е жалко."

  "Не знам това, в какво светът се превръща. Необходимо е връщане към Бога. Това е много тъжна новина. Моля се Нигерия да не я вземе за еталон. "
  Пастор Уеил Дефарасин, ръководител на дружество "Пътеводна светлина" в Лагос, не можеше да си представи, че някой човек или държава би сътворил такъв закон. "Сериозно ли говориш?", отвърна той, добавяйки: "Моят коментар е, че ми е смешно."
Източник :
"The moment"


  Коментар:
Творецът категорично е заклеймил подобни мерзости в Словото Си: "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." Левит 20:13

"Ако някой се съвъкупи с животно, той непременно да се умъртви, и животното да убиете." Левит 20:15


Съвсем ясно е, че и този пореден законопроект е позорен отвратителен акт и ново обезсилване, заличаване, омърсяване и потъпкване на демократичните и святи принципи на Демократичната Конституция на САЩ.
Пророчицата на адвентистите Елън Уайт пише:
„Когато... нашата страна обезсили (отхвърли) всеки принцип на своята конституция като протестантско и републиканско управление и вземе мерки за разпространението на папските заблуди и измами,
тогава трябва да знаем, че е дошло времето за чудотворното действие
на Сатана и че
краят е наближил." (5 Свидетелства за църквата 451).
 
Няма да е далеч мигът, когато американците в един глас ще заявят, така че целия свят да чуе:
„Дайте ни справедливост! Дайте ни благоприличие! И по дяволите тази обезобразена и омерзена американска конституция!"





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене