Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.11.2012 02:03 - Още едно зловещо и потресаващо самоубийство (Останалите, само за отрицателно време - вижте надолу в блога...)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1608 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

неделя, 11 ное 2012 г. 20:26 ч.

Зловещо Дядо си драсна клечката на гробищата BNews.bg

image

Дядо се самозапали на Централните софийски гробища. Въпреки усилията на гробищните служители да го спасят, възрастният мъж е починал от раните си.

84-годишен дядо се самозапали на Централните Софийски гробища. Страшната случка се е разиграла към 15 часа в неделя. Дядото пристигнал с туба кореселин.

Той се залял с течността до гроб на 109-ти парцел и драснал клечката.

Гробищните служители опитали да го загасят и дори повикали пожарната, но за съжаление човекът изгорял до смърт и починал, пише "Стандарт".

Дядото бил оставил предсмъртно писмо до негов близък, че

всичко му било дотегнало и не виждал смисъл да живее повече.

 

Едва ли и това, ще стресне и на милиметър, било престъпната колониална власт или някой от престъпния парламент, било някой дебел и мазен представител от местните власти...



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. kabuli - Приятелю,
13.11.2012 15:50
в държава, в която мафиотите са заграбили спорта за лични нужди, а затворите са пълни с дребна цаца; в която детските заведения не достигат, а болниците пълни; в която свинското месо е по-скъпо от човешкия живот, в тази държава червеите са всеки ден на гуляи.
Най-смешното в тази тъжна действителност е, че Сидеров има наглостта да извие глас като Йерихонска тръба "Родината зове!". Само че от този съветски тип възглас мирише на кръв и исторически мухъл. Може ли сидеровци да отговорят КОЯ Родина зове и КОГО зове Родината? Аз и ти от тяхната родина ли сме и аз и ти вярваме ли в "искреността" на подобните на Сидеров, Янев и стотиците други знайни и незнайни "герои" на прехода ни през пустинята на Времето?
Страшно е, да достигнеш възрастта на патриарсите - защото 84 години живот съвсем не са малко - и да ПРОЗРЕШ истината, че животът ти не е струвал НИЩО и не струва НИЩО. Страшно е да си живее в една ДЪРЖАва, която не е държала нито нищо, нито за нищо, и то от ред десетилетия.
Бог да прости стария човек и неговата изумителна постъпка!
цитирай
2. samvoin - E, едва ли този стар човек у нас, ще ...
13.11.2012 17:09
E, едва ли този стар човек у нас, ще бъде оценен след време макар, както беше Ян Палах в Чехия, за да се облагодетелстват отново ционистите и ционистката пета колона, която постигна целите си там, но на чешките "гои" им дават повечко "зоб" от нас.
Явно щото са знаели да ги дерат от нас повече през ВСВ, когато са били сред първите - сложили се на Хитлер в Европа, ама днес са "свети води ненапити", защото са англо - ционистки отдавнашен "тил".
На възрастният човек обаче, мотивите са останали неясни, той ще бъде записан просто в графата "луд" или "полудял", като десетките самоубили се през последните дни, без обяснението от къде идва тази масова "лудост"...
Така беше записана и патриотката и то от "българският независим" пишмансъд, която си позволи да премахне скверненето с парцала на натрапника на нашия Национален флаг, но сквернителите му, са на свобода и не са "луди", ми са изписвани "дисиденти" при това, от разните биневци, масони и прочие пишманнационалисти и от разните станишевци...
Тук обаче, сидеровците ги няма да крещят в истерия пред съда, тук "Отечеството" им го няма, нито ги има "репресиите" и "полицейщината" срещу която реват и срещу която ревна единствено, когато биха и то съвсем предизвикано, неговото наркоманизирано бивше синче, дето и то се отказа от него и стана "синче" на Боко и "държанката" му - Ибришимова я взеха.
А на Сидеров "Отечеството", беше "Отечеството" под гърдите на етиопо - евреите - семейство Ибришимови, до скоро, сега вече ужким не е това "Отечеството" му дето го "зове", ама със сигурност е пак на онези, които са го вербовали при залавянето му в рекет и са му "простили", определено не от "великодушие", макар да знаем за "великодушието" на "социализма"...
Определено им "връща услуга", вече като назначен за "националист" и "опозиционер", макар преди да го бяха назначили за такъв какъвто си е - отявлен българофоб, от страниците на вестник "Демокрация" през 1990-1991-а.
А аз не си спомням да имам досиенце при онези, дето са "простили" на
цитирай
3. samvoin - Сидеров, нито да са ме залавяли в ...
13.11.2012 17:15
Сидеров, нито да са ме залавяли в рекет, за да е и мое неговото "Отечество"...
Не си спомням да съм получавал тлъсти суми и от Ибришимови, Мултигруп и да съм гласувал с ДПС в парламент или ОС, нито от съответните заинтересовани чужди посолства, с които ходеше на тайни консултации и с на едното петата колона у нас, даже беше подписал през 2007-а година споразумение, че няма да говори срещу определена общност повече.
Не си спомням и да съм приеман и в "Отечеството" на "Малтийски орден" или в ложите на дружката му Слави Бинев, както и да имам още едно име, освен моето официално.
Така че, нямам как да имам общо "Отечество" и общи проблеми с "национализма" на Сидеров.
Той и сега изопачава истината и насочва тенденциозно вниманието и ненавистта, справедливия натрупал се гняв, в погрешна посока, където трябва да избие и да защити и предпази онези, които са виновниците за този гняв.
Да не се осъзнае и осмисли правилния адрес, към който трябва да се насочи дейно гнева.
Това е другата цел като цяло, освен дето едната и изначалната на "Атака" беше, просто да увековечи Ахмед Доган и ДПС в политиката, властта и парламента и да подтикне дори цигани и българи - мюсюлмани, да я припознаят като свой 'защитник на правата им", като какъвто никога преди не я бяха припознавали...
Освен дето и изключи възможността завинаги, за турски етнически отлив от нея.
Разбира се, това е една от видимите и най - малки цели, останалите са още по - пъклени и дълбоки и съм се спирал вече на тях...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041535
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци