Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10036053
Постинги: 7891
Коментари: 3512
Гласове: 6340
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
23.10.2012 05:35 - ГЕНОЦИД
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1358 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: sparotok

                                          ГЕНОЦИД

 

 

Понеже съм в отпуск ми остава време да скитам из България. Срещам се с блогъри, а също и стари приятели, симпатизанти. Говорим си често за трудния път на истината, защо е било нужно да се чернят дедите ни, защо заслугите им са приписани на други хора? Защо дори и днес когато дори генетиката показва тракийските ни корени все още не идва признанието?

 

Причините са доста, но основната се в това, че истината за произхода ни ще открие и едно ужасно престъпление. В момента, в който света разбере, че дедите ни траките са в основата на европейската цивилизация, ще бъде зададен въпроса – кой и защо омърси името на народа на Орфей? Ще бъде запитано и кой изби милиони наши деди?

 

През V-ти век преди Христа, Херодот определя траките като най-големия европейски народ. По-късно, поради войните с Рим населението на страната ни намалява.Тази тенденция обаче спира през ІІ-ри, ІІІ-ри век и Тракия става отново многолюдна. Някои изследователи смятат, че броят на траките под римска власт през ІІІ-ти век е бил около 3 240 000. В следващите ІV-ти и V-ти век дедите ни са във върха на силата си. Траки сядат на римски престол и определят политиката на империята до началото на VІІ-ми век. Тракийските генерали търсят войници предимно в своите земи, понеже както знаем от Прокопий гърците са били страхливи и негодни за военна служба...за сметка на това обаче са били хитри успяват да грабнат властта в Константинопол.

В края на VІІ-ми век, когато е извоювана пълната независимост на България от Римската Империя, в страната ни е имало поне 9 000 000 жители...и доста повече в отвъддунавските територии, т.е. били сме около  image20 000 000  души... Може спокойно да се каже, че по времето на Тервел българите са били най-големия европейски народ...

Многобройността на едно население е важен фактор оформящ неговата сила. От друга страна обаче е лесно различните групи да се настроят една срещу друга и то до такава степен, че да се стигне до разцепление. Веднъж поквари ли се благородническата прослойка вече е лесно да се създават конфликти и да се започне с унищожаването на обществото.

 

Всяко падение на държавата ни е предшествано от покваряването на аристокрацията и упадък на морала. Това, което директен въоръжен конфликт не може да направи, го могат заговори, подкупи, подмолни действия. Настройвайки дедите ни срещу своите съседи, в края на Х-ти век гърците успяват да отслабят страната ни до такава степен, че да бъде лесно превзета...Какво става обаче после, какви действия предприемат гърците до момента в който Асеневци освобождават България през ХІІ-ти век? Според някои изследователи през този период се започва усилено обезбългаряване на граничните региони. Гори се книжнина, по време на гоненията срещу българските богомили, под предлог, че става дума за борба с ересите за кратък период са избити със зверски садизъм стотици хиляди наши сънародници. Какъв е точния брой на избитите наши предци едва ли ще узнаем, може и милиони българи да са станали жертва на около век и половина гръцка окупация...Странното е това, че нито наши, нито чужди историци не определят ужасното престъпление на гърците като геноцид!!!

 

Калоян възръща силата и славата на Родината ни, но така и не успява да премахне корена на злото заплашващо България...След няколко века гърците довеждат турците на Балканите. Преди азиатците да започнат своето нападение срещу земята ни, нашата държава е разединена, а благородниците са под контрола на чужденци...Не е нужно да се описват нечовешките зверства, които изтърпява народа ни през петте века окупация.

 

В края на 19-ти век населението на България е едва 3 700 000 души... т.е. били е систематично редуцирано по време на турската окупация... От около  image20 000 000  през VІІ-ми –VІІІ-ми век намаляваме на  image3 700 000  през 19-ти век, но колко са изследователите, които да нарекат това геноцид! Чудовищните престъпления извършвани срещу българския народ биват премълчавани...И не само това, но името на българите бива систематично чернено, организирано се разпространяват лъжи...Това обаче се търпи от хората занимаващи се с история!!!

 

Раковски с болка разказваше как гърците упорито унищожават старата ни писменост. Важна литература – старите книги на дедите (споменати от Калоян), евангелия, държавни документи ...всичко това е потънало в пламъци. Гърци рушат и каменни надписи показващи величието на българите...И това не е геноцид!!!

 

Траките трябваше да изчезнат от историята и да бъдат заклеймени като кръвожадни варвари защото, ако Европа знаеше, че дължи културата, писмеността и цивилизацията на дедите ни, то не един, а хиляди учени щяха с негодувание да питат – Кой унищожи този велик народ, кой изби създателите на Европа?... Тогава на крадците на история, на убийците на дедите ни щеше да бъде потърсена отговорност и щяха да бъдат покрити с презрение...

 

Злото обаче не се дава лесно. Убиеца криминализира жертвата си най-нагло. Не можеш да търсиш достойнство и чест в престъпници, те не познават морала.

Признание никога няма да излезе от покварените устни на злодеите. Ние обаче трябва да помним и никога да не забравяме жертвите, които дадохме. Бяхме наказани за добротата си, но не станахме варвари. Не заробихме други хора, не горяхме книжнитата им, не ги настройвахме срещу братята им, не вадехме очи на пленени войници, не избивахме пеленачета, не режехме уши и пръсти, за да вземем златни обеци и пръстени...Това го направиха културните гърци...

 

Уважаеми учени от БАН, време е да свалите превръзката от очите си и да започнете да изобличавате убийците на предците на народа, който плаща заплатата ви!

ДО ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ:

ДО 14 АВГУСТ СЛЕДОБЕД НЯМА ДА СЪМ В БЛОГА. КОМЕНТАРИ ЩЕ БЪДАТ ОДОБРЯВАНИ СЛЕД 14 АВГУСТ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ТЪРПЕНИЕТО!

 

Използвана литература:

 1.Веселин Бешевлиев, “Проучвания върху личните имена у траките”

2.Херодот, История

3.Страбон, География

4.Г.Раковски

 http://www.youtube.com/watch?v=YvzbfYk9Ccc

 Koй довежда османските турци в Европа?

 http://www.youtube.com/watch?v=plVFN8JoXLc&feature=relmfu

 






Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене