Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.10.2012 23:28 - "Franffurter Allgemeine" или "Juden Allgemeine" в клеветна кампания срещу българите. Комуняга и "Блиц" - злорадстват...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2059 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 12.10.2012 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето и излятата кофа с помия срещу нас:

Германски вестник: В България можеш да се разхождаш с Хитлер под мишница

(А защо да не можеш, когато можеш с окупатора Сталин, масовия убиец на българи - Тито, предателя и колаборационист - Димитров, с "Гемето" или с флага на Османския поробител и талмудския сатанински Антихрист?! Или да възхваляваш, доказаният масов убиец на българи и хомосексуална свиня - Уинстън Чърчил - убиец на деца!...)

“Всичко е позволено”
10 октомври 2012, 19:08     Франкфурт, (Бивша!) Германия
        image


http://www.blitz.bg/news/article/158782
         Германският вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг” се възмути от нацистките символи, които в България могат да се срещнат доста често и безпрепятствено. “В България се продават нацистки символи, които в Германия са абсолютно забранени. Можеш дори да се предрешиш като Хитлер. Хитлеристките символи явно не правят впечатление на никого. Тях човек може да ги срещне под път и над път”, пише в статията. Авторът й Бернхард Хонигфорт е силно впечатлен от факта книгата на Адолф Хитлер “Моята борба” може да бъде намерена лесно на всяка сергия за стари книги. В антикварните магазини на Созопол и Пловдив пък се предлагат бюстове на фюрера. „Никога не ми се е случвало да видя някой да излиза от такъв магазин с бюст на Хитлер под мишница”.

„Образът на Хитлер е върху табакери и плоски джобни бутилки. Продават се също така компаси с емблемата на Вермахта, пречупени кръстове и какво ли не още. На созополския плаж пък има една будка, в която човек може да се преоблече с ретро дрехи и да се снима с тях за спомен. Големи и малки излизат оттам, предрешени като пирати или рицари, като Наполеон или като Хитлер”, разказва журналистът.
“В България всичко е позволено, всичко е на шега някакси. Шегата обаче приключва, когато човек извади фотоапарат и се опита да заснеме всичко това, за да може по-късно да докаже, че не си измисля. Тогава изведнъж политат гневни думи. Защото ако тези кадри се появят в YouTube или Фейсбук, това наистина ще бъде краят на цялата тази шега”, заключава изданието. 


    И как да бъде иначе, след като дори в блог.бг на моя сигнал беше отговорено лежерно. За ислямската ескпанзия писах, за сектите също имаше разбиране, но има и една не по-малка опастност, която повечето хора подценяват. А това е кафявата чума. В два постинга пуснах сцени от ритуали на неонацистки групи в България. Но народът е затънал в любовни стихове и нехае. Трябва ли от Германия да ни дърпат ушите. Не си мислете, че пропагандаторите на нацизма са някакви малоумни дегенерати. Напротив, повечето са подготвени, ерудирани и добре играят на дипломатичност. Виждам, че много от вас им се връзват и дори диалогизират с тях. Това е непростима грешка. Два газови куршума в устата са по-правилното решение, но мярката е твърде крайна, затова просто ги игнорирайте по всякакъв начин, докато органите се задействат. Не ми трабват коментари, а и тоя постинг е само едно предупреждение, което правя с огромна погнуса.
 

(Комуниста, дава шепа провокатори, лумпени, наркомани и анархисти - негови другари по интернационализъм, създадени от бившия 6-и отдел на комунистическата ДС, като "национал - социалисти" или "български националисти"... Коментара е излишен...)

image

image
  image
и т.н.т.

Вижте колко сладка и убедителна може да бъде демагогията. Накрая може да ви хване и стокхолмския синдром. И това е целта.





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. samvoin - Писал съм го веднъж, ще го повторя ...
13.10.2012 00:50
анонимен написа:
Писал съм го веднъж, ще го повторя отново. В България никога не са се продавали, нито се продават или пък ще се продават нацистки символи.
Такива просто не съществуват. Тези символи, които са използвани от Хитлер и неговото обкръжение са съществували милион години преди него. Това са символи със съвсем друго значение и предназначение.
Абсолютно!
Все едно да наречем Розетата на Плиска - "БНС-арски" или "соросов" и "манджуков" символ...
цитирай
2. medyto - А защо става дума за нас ?????
13.10.2012 12:50
Статията и коментарите са насочени предимно срещу България и това аз наричам заяждане на дребно и манипулиране на мнението на обикновения германец ЗАЩОТО влезте в YOU TUBE и ще откриете не само символи,л но и ВСИЧКИ МАРШОВЕ НА ВЕРМАХТА И СС, начело с Host Wessel, Wen die Soldaten gehen, Erika и т. н. - всички до един. Ще намерите и записани речите на Хитлер, ще намерите "Mein Kampf" на всевъзможни езици, вкл. и на немски" и още, и още, и оше.
Всичко това не са го качили българите. Оьсвен това, то не се разпространява само в ограничен ареал, а в ЦЯЛ СВЯТ. Ако авторите на статията във "Franfurter algemeine Zeitung: се възмущават от нещо, разпространявано САМО В БЪЛГАРИЯ, какво са направили същото нещо и много повече да не се разпространява в ЦЯЛ СВЯТ. По нашите улици и площади не се пее Horst Wessel, НО ПО СВЕТА (във виртуалното пространство) - ДА.
Ето защо, аз наричам това "заяждане на Дребно с България".
Препоръчвам на Г-н Бернхард Хонигфорт да си пусне от мрежата Horst Wesse и на фона на таози световно разпространен хитлеристки марш да напише опровержение на статията си.
Освен пова, както хитлериската свастика, така и сталинската (съветската) петолъчка са стари езотерични символи и не са измислени нито от Хитлер, нито от Ленин или Сталин. Който се възмущава от разпространението на свасиката, на същите основания ТРЯБВА да осъжда и разпространението на петолъчката. възмущават от нещо -
цитирай
3. medyto - ДОПЪЛНЕНИЕ:
13.10.2012 12:59
Слушайки приложеното към поста интервю се сетих и за това допълнение:
ВЛЕЗТЕ В СОФИЙСКАТА ЦЪРВА "СЕТА СОФИЯ" и ще видите няколко стъклени и прозрачни елементи в пода. В един от тях се вижда СВАСТИКА, мозайка, която датира от векове и е сътворена ПРЕДИ ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЦЪРКВАТА.:
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038230
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци