Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990712
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
07.10.2012 05:13 - Окултната страна на "атентатите" от 11. 9. 2001 - част 3
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: podvodni

Темата на това писание, което е трето по ред от поредицита за окултната страна на ритуала от 11.9. 2001 г.,  ще бъде върху номерологичният аспект от самият ритуал. Както обещах в предишното писание, ще изправя една грешка, която допуснах от разсеяност. 
На 11.09 2012 година, в деня на отбелязване 11-тата годишнина от ритуала, в Бенгази Либия, бе излъчен филмът "Невинността на мюсюлманите", в който пророкът Мохамед е представен в не особенна добра светлина, което  за самите мюсюлмани представлява лична кръвна обида и е равнозначно на обявяване на война.
Защо бе излъчен филма именно в Бенгази и именно на 11.09.2012 г.?
Ако се погледне "реално", би следвало филмът да се излъчи в Кайро и то в деня на започване на същинската "Арабска пролет" Именно там , на площад "Тахрир" започна същинската смяна на "сатрапските режими" в Арабският свят. Но ако погледнем трезво на нещата, такъв филм въобще не би следвало да се излъчва в мюсюлманска страна, но това е съвсем друга тема. 
Само, че тук си имаме работа с окултни ритуали, които не следват линейна логика.
Докато в Египед, смяната на режима се извърши основно с вътрешни сили, то в Либия имаме намеса на "световната демократична общност". В Либия, нещата тръгнаха именно от Бенгази. И Либия е единствената страна от страните в които се проведе "Арабската пролет" в която "диктаторът" бе убит. Следователно провокирането на сответната реакция от страна на мюсюлманите, чрез излъчването на този филм има пряка връзка с военните действия в тази страна и убииството на Кадафи. Целеше се проектиране на подобни събития в бъдеще време, чрез метода на импринтването. От Бенгази трябваше да започне заключителният етап имнпирнтван от мега-ритуалът. А той е създаване на съвършенство (ред) от хаоса. 
Както отбелязах в предишното писание, на 11.09 2012г. се падат точно 11 месеца без 9 дни от убииството на Муамар Кадафи или 326 дни, което в номерологичен план прави 11. Всичко е напълно логично, само, че се губи едно зрънце от целият пъзел без което картината не изглежда пълна.
Защо?
Погледнато от номерологична страна, 11.09.2001 представлява следната последователност - 11.9.3. Какво означава това, ще разберете по-надолу..
Повторението на тази последователност и тук трябваше да бъде на лице, за да може наистина да се получи желаният резултат.
Сборът от числата отбелязани от миналите дни от убииството на Кадафи е 11, което е в резон с илюминанската символика, но ние търсим началото на новата хармония, съвършенство, което да бъде изведено от хаоса.. 326 дни са валидни когато имаме обикновенна година, но тази е необикновенна. Тя е високосна! Следователно дните са 327. Т.е. цифрата е търсената от нас -3. 
Каскво представлява всичко това, ще научите ако прочетете следващите редове!


 

                          Номерологичен аспект

(думата „номерология“ нарочно пиша с „о“, а не с „у“, както е прието)


11.09. съдържа перфектния символизъм и като събитие представлява това, което досега на няколко пъти нарекох „мега-ритуал“, но оттук нататък ще наричам „световна церемония“ или „световен ритуал“.

Символизмът на илюминати никога не е еднозначен, както и техните цели. Едно нещо никога не означава само едно нещо в тяхната система от убеждения – винаги имаме пластове от символизъм, защото (потретвам), магическата система не е линейна като логическата. И ако искате да дешифрирате какво наистина става, това е нещото за което трябва да следите и съблюдавате.

Годината 2001-ва бе началото на новия милениум, което само по себе си носи нова енергия. По този окултен повод те трябваше да направят своя imprint над новата реалност.

 

Цялата магическа церемония около СТЦ се върти около числото 11 (и цифрата 9 като негов спътник). Има много събития в миналото, съдържащи това число. Така например илюминати завършват Първата световна война според окултния план на Албърт Пайк за раждането на антихриста. Те умишлено я прекратяват в 11-я час на 11-я ден, на 11-я месец (11 ноември, 11:00 ч. – 3 х 11 = 33). Подписването на Примирието било направено под знака на „3-те 11-ки“. До ден днешен това примирие се чества като „Деня на ветераните“ в САЩ всяка година на 11-ти.

Тъй като 11 е много важно за илюминати, неговото мултиплициране има подобна „тежест“ и значение. Така например 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 и 99 също могат да бъдат ползвани като част от магическата рецепта.

3, 7, 9, 13, 33 и 39 (както и техните производни) също имат специално значение за окултния елит. Така например Билдербергите имат 29 члена, което се разбира на 3 групи по 13. 39-та члена отговарят пред 13, които определят политиката на групата. Тези 13 отговарят пред Кръглата маса на 9-те. Малко хора знаят например, че в началото САЩ са имали 13 щата. Райетата на флага им символизират точно това. Конституцията е имала 7 клаузи и била подписана от 39 члена на конституционния конгрес.

Древните култове винаги приписвали числа на предмети, планети или идеи. Един от най-големите сатанисти, който бил много влиятелен в края на 19 век, У. Уин Уескот, пише:

Последователите на Питагор отнасяли всеки обект, планета, човек, идея и есенция, до някакво число, по начин, на който съвременните хора биха гледали в голяма степен като на мистичен. Профирий (300 г. пр. н. е.) пише: „Числата на Питагор, били йероглифни символи, чрез които той обяснявал всички идеи отнасящи се до природата на нещата.“ Същият числов метод за обяснението на тайните на природата е даден и в „Тайната Доктрина“ на Блаватска: „Числата са ключовете към древния възглед за космогонията. В по-широк смисъл, духовно и физически, и що се отнася до еволюцията на настоящата човешка раса, всички религиозни мистични системи са базирани на числа. Сакралността на числата започват с Великата Първопричина, Единствения и свършва само в нищото на нулата – символ на безкрайната и необятна вселена...“.


Върховното число

Както казах, 11 има специално значение. В питагорейската номерология, всички числа се събират, докато не бъдат редуцирани до една цифра. Изключение прави само числото 11, което има специален статут заради магическата му вибрация. В номерологията то не се свежда до единична цифра. Това е мощно число като 22 и 33. 11 представлява визия. 22 комбинира визия с действие. 33 предлага ръководство на света. 11, 22 и 33 представляват магически триъгълник. Триъгълник на просветление.


33

11 22


Предлагам на вниманието ви Питагорейската таблица, която е номерирана от 1 до 9, като на всяко гнездо има прилежащи определени букви от азбуката. Халдейската таблица изложена под нея работи по подобен начин, освен че е номерирана от 1 до 8 и респективно – буквите асоциирани с всяко число – са различни. Ще откриете, че има множество връзки на числото 11 в рождени дати, имена и места, с тези таблици. Номеролозите и магьосниците използват тези 2 метода на изчисление, като халдейската таблица е по-старата и коректната, бивайки използвана от свещениците по времето на вавилонската кула. Тези таблици се използват в дизайна на ритуалите и създаването на магически рецепти, поне откъм номерологичната им страна.


1
A
J
S

2
B
K
T

3
C
L
U

4
D
M
V

5
E
N
W

6
F
O
X

7
G
P
Y

8
H
Q
Z

9
I
R

Питагорейска трансформационна таблица

 

1
A
I
J
Q
Y

2
B
K
R

3
C
G
L
S

4
D
M
T

5
E
H
N
X

6
U
V
W

7
O
Z

8
F
P

 Халдейска трансформационна таблица

(Ако забелязвате в тази номерологична таблица няма 9-ка, защото за древните халдейци, 9 било свещено число и било държано настрани от останалите)


Номеролозите използват горните таблици за калкулация на числата, имената и датите на раждане. Долу има два приложени примера за това (моля да не получавам глупави коментари по пощата, че са използвани латински букви, а не кирилица и съответно цялата работа не важи – естествено, че ще са ползвани латински букви, защото ритуала е бил проектиран да се случи в САЩ, а не в България – т.е. – за да разберем какво се е случило, трябва да го разберем, използвайки онзи контекст, а не да го приспособяваме към нашия; ако подобно събитие се бе случило в България, то щеше да бъде изменено по начин, който да резонира с местните енергии, но в случая това е обективен анализ, а не опит за приспособяване към българската публика!):


Питагорейският метод:

S + E + P + T + E + M + B + E + R

1 + 5 + 7  + 2 + 5 + 4 +  2 + 5 + 9 = 40 ? 4 + 0 = 4


Халдейският метод:

S + E + P + T + E + M + B + E + R

3 + 5 + 8  + 4 + 5 + 4  + 2 + 5 + 2 = 38 ? 3 + 8 = 11

 

 

Използвайки халдейския метод, „september“ (септември) дава 11.

Вземете всички букви в „George W. Bush“ и ги съберете:

 

G + E + O + R + G + E (3 + 5 + 7 + 2 + 3 + 5) =

  25

W (6)

    6

B + U + S + H (2 + 6 + 3 + 5) =

  16

Краен резултат          ?    ?    ?    ?    ?

47 (4 + 7 = 11)

 

Има още неща свързани с името на Джорджи, но нека продължим по реда на нещата.

Ето и още:


N + O + R + T + H

5 + 7  + 2  + 4 + 5 = 23

                                                ? 23 + 24 = 47 ? 4 + 7 = 11

T + O + W + E + R

4 + 7  + 6  + 5 + 2 = 24

 

 

F + L + I + G + H + T                8 + 3 + 1 + 3 + 5 + 4 = 24 + 77 ? 7 + 7 = 14 ? 38 ? 3 + 8 = 11
P + E + N + T + A + G + O + N       8 + 5 + 5 + 4 + 1 + 3 + 7 + 5 ? 38 ? 3 + 8 = 11

 

От тази гледна точка може да попитате, какво е изобщо значението на числото 11 за окултистите?

Това зависи разбира се от въпросната окултна система и с какви точно енергии и йерархии кореспондира тя. Универсално значение никога няма, то винаги е пречупено или през дадена полярност или през нечий светоглед. Затова мога да се опитам да обясня какво означава 11 за хората, които стоят зад случилото се на 11.09., защото е известно какви са техните системи от вярвания и призмите през които пречупват енергиите си.

11 е „главно“ число, както биха ви казали много номеролози. Както вече бе обяснено, то не може да бъде редуцирано до цифра. 11 се асоциира с някой, който е на по-висок план на съществуване. Някой, който носи мистично откровение със себе си. Също така, понякога това е числото-символ на мъчениците.

Като цяло обаче, 11 означава ново начало (в случая пречупено през Тъмна перспектива). В този контекст, кулите-близнаци представляват пластове от мисловни модели, които трябва да бъдат сринати, за да бъдат заменени с нови (системи), точно както религиите, които са тяхно дело, трябва да бъдат трансформирани в нещо, което да обслужва новите енергии. Евреите вярват, че това е лошо число, докато други вярват, че 11 е числото на знанието на бог. Според арабите то се състои от 11 етапа. В окултния орден „Златната зора“ също има 11 стъпки или степени и Алистър Кроули също почитал това число (докато 11 е симптоматично за царството на антихриста и неговият Нов Световен Ред, числото 13 е числото на бунта на сатаната срещу бог и неговият Стар Световен Ред). Кроули пише, че 11 е числото-олицетворение на самата магия и това е една от причините, той да добави 11-ата буква от английската азбука (k“) към неговото спелуване на магия“ (magic + k = magick), както тези, които са се интересували поне малко от Кроули, несъмнено знаят.

Тъй като царството на Тъмната страна е астрологично фиксирано в епохата на Водолея, числото 11 е свещенно за това царство. Както пастор Дейвид Майърс от Last Trumpet Newsletter (Майер е бивш сатанист) обяснява:


Числото 11 е числото на Водолея, тъй като Водолей е 11-ят знак на зодиака.“ (юли, 2001 г.)


Едва ли е случайно, че Антон ЛаВей, основателя на църквата на сатаната, избира числото 11, когато създава единадесетте сатанински правила на Земята. Дали е още случайно, че избира числото 9, когато създава деветте сатанински гряха или деветте сатанински изявления? Помислете пак.

Казах, че 11.09.2001 г. съдържа перфектния символизъм, защото 9 е завършване на цикъл, 11 – ново начало, а 3 (2001 ? 2 + 1 = 3) е създаване и съвършенство. Т.е., когато теглим чертата, и следваме номерологичния ред на „9/11“ (друга причина, поради която датата се промотира в този си визуален вид) имаме вибрационна рецепта от цифри, която означава – край на стария цикъл, начало на нов и създаване на съвършенство. Стъпвайки на тази база, те създават ритуал (предвиден десетки години преди въпросната дата), който да усили тази вибрация и да манифестира техните мисловни модели именно тогава. Говорейки за дуалност, не може да мислим за числото 11 като за нещо, което носи само един смисъл в себе си, тъй като дуалността съдържа както черното, така и бялото. Хората в древността често са се плашили от числото 11, защото наред с просветлението, човек трябва да се изправи и пред промяната.

 

image

 

Избирането именно на числото 11 означава, че ще има големи сътресения когато стария ред бива сменен с нов. И тъй като Тъмната страна е обсебена от ритуализирането на всяко нейно действие, то причина за действията й можем да търсим винаги в историята. Така например тамплиерите били признати в Клермонт през 1118 г. (1 + 1 + 1 + 8 = 11). Авторите на Светата кръв и свещеният Граал“ привеждат доказателства, че първоначалните основатели на тамплиерите са били 9 човека, които се събрали още през 1111 г. и не приемали нови членове за 9 години. Някои казват, че това е номерологичната база за ритуала на 11.09.01 г., което дори да не е основния мотив, със сигурност е част от множеството аспекти на нещата.


Сега ще представя голяма част от най-шокиращите номерологични факти около „атентатите“ и събитията (преди и след тях), които са много свързани (някои от тях косвено) с астрологичната част на нещата, понеже така работи магията. Някои от тях ще бъдат разгледани подробно отделно, заради тяхната по-голяма значимост, други само ще бъдат упоменати:

 

  • 11 септември е 254-ия ден от годината – (2 + 5 + 4 = 11)
  • 11 септември (09) – (1 + 1 + 9 = 11)
  • от 11 септември, до края на календарната година има точно 111 дни (10 х 11)
  • американски авиолинии – АА – 11; апропо, когато наредите номерата на полетите на 4-те самолета, те образуват номерологична поредица – 11, 12, 13, 14. Полет 11 си е 11. Полет 93 = 12 (93, както вече споменах, е друго свещено магическо число според Кроули – обърнато „39“ и 3 х 13). Полет 175 = 13 (13 – от старото към новото, от смърт към прераждане, числото на феникса). Полет 77 = 14 (77 е магическо число, отново важно за Кроули, като информация за него ще бъде дадена по-надолу, както и във връзка с ритуала 777 в Лондон).
  • полет 11 имаше 11 членен екипаж и 92 пътници (9 + 2 = 11)
  • кулите-близнаци приличат на „11“ гледани отдалече, което и символ както на Яхин и Воаз, така и на дуализма, който близнаците представляват (те са вманиачени по генетиката на близнаците); в тяхната религия и церемонии винаги имаме бог и богиня; кулите могат да бъдат възприемани и като два фалически символа, а посланието зад тяхното разрушение е очевидно – подриването на мъжката енергия, защото Кралицата се завръща
  • всяка една от кулите има по 110 етажа (10 х 11)
  • 21 800 прозореца всяка (2 + 1 + 8 = 11)
  • сграда номер 7 имаше 47 етажа (4 + 7 = 11)
  • кула номер 2 рухна 47 минути (4 + 7 = 11) след удара
  • полет 77 (7 х 11) имаше 65 (6 + 5 = 11) пътника
  • крайъгълният камък за строежа на двете кули е положен на 11 септември, 1966 г.; това не само е годината, в която официално беше обявено откриването на Църквата на Сатаната, но също така ако съберем цифрите от датата се получава отново 11 ? 1 + 9 + 6 + 6 = 22, което е 2 х 11; най-очевидното за тази дата е, че тя е същата, в която небостъргачите биват разрушени
  • крайъгълният камък за строежа на Пентагона е положен на 11 септември, 1941 г. (по американската система – September (9) 11, 1941 – (9/11/41). Отново имаме 911-формация.)
  • Ramzi Yousef – 11 букви (осъден за оркестрирането на атаката срещу СТЦ през 93-та г.)
  • New York City – 11 букви
  • The Pentagon – 11 букви
  • George W. Bush – 11 букви
  • Ню Йорк е 11-я щат в САЩ
  • първият асансьор „Скайшафт“ е бил поставен на 44 етаж – 4 х 11
  • на 22 септември (2 х 11) Джордж Буш нарежда американските знамена да бъдат спуснати наполовина точно за 11 дни
  • когато президентът Буш посещава Ню Йорк на 16 септември, първо се снима с пожарникар носещ на каската си номер 164, което номерологично се разглежда като 1 + 6 + 4 = 11
  • точно 6 месеца след 11.09. – на 11.03.02 г., ню йоркското небе бе осветено от 88 (8 х 11) прожектора в памет на жертвите. Прожекторите са насочени нагоре, формиращи 2 сини светлинни стълба (като цифрата 11). Това бе правено 33 дни подред (3 х 11) от 18:30 до 23 ч. (11 ч.)
  • 7 години преди 11 септември 2001-ва пък, на 11 септември, 1994 г., точно след 23 ч. бил откраднат едномоторен самолет Чесна, който се разбива в южната морава на Белия дом. Изглежда 11 септември носи важна синхронистична особеност за САЩ
  • 11 дни след 11 септември, Буш представи пред Конгреса на САЩ т. нар. „PatriotAct“, който на практика анулира всички граждански права на обикновения човек заложени в Конституцията на САЩ. Това има важно окултно значение и синхронизира с началните етапи по въвеждането на НСР. PatriotAct“ е антиконституционен закон отнасящ се до анти-тероризма и се състои от 10 000 страници, които явно са написани със скоростта на светлина за 11 дни. Разбира се, повече от очевидно е, че са били са подготвени много по-рано, защото 11.09. е изкуствено събитие, една от чиито цели бе да се генерира ситуация, в която може да се разгърне въпросния план, който функционира едновременно на множество нива
  • 11 септември 1972 г. – светът е ужасен от случилото се на олимпийските игри в Мюнхен. На игрите са участвали точно 121 държави (11 х 11) и са били убити точно 11 израелски атлети. 29 години след това (2 + 9 = 11) на 11.09.2001 г. се случиха атентатите в Ню Йорк
  • прочутата реч на Джордж Буш старши, в която той обяви необходимостта от Нов Световен Ред бе на 11 септември, 1990 г. в 9 ч. 09 мин. – точно 11 години преди деня на атаката над СТЦ (множество 9-ки и отново 11)
  • на 09.11.05 г. в Аман, Йордания „терористи“ взривяват хотел и убиват 38 души (3 + 8 = 11)
  • на 11.07.06 г. в Мумбай, Индия, друг „терорист“ убива 209 души (2 + 9 = 11) във влак, използвайки 7 бомби, които избухват една след друга с 11 минути разстояние помежду си (77)
  • кометата Еленин мина покрай Земята на 9 септември, 2011 г. Отново интересна дата 09.09.11 г.


Нека сега направим плавен преход към следващия аспект на всичко това.

„Кулата“ представлява златното сечение фи 1,6 персонифицирано като 16-тата карта от Таро – „великото творение“ на масонския „велик архитект на вселената“. Комбинирано с пентаграм (Пентагонът, 5) получаваме 21. Фи е 21-та буква от гръцката азбука. Кулата и Пентагона са уравнението 16 + 5 = 21 (2001 г.), което отключва вратата за новото време, което е управлявано от числото 11. Новата епоха на Водолея, 11-я знак от зодиака. Тази алхимична трансформация бе предизвестена на посветените 33 години преди 2001 г., в илюминатския филм известен като „Космическа одисея 2001“ дело на масоните Стенли Кубрик и Артър Кларк. 33, както всички знаят е едно от важните числа в масонския фолклор.


image

„Кулата. 16-та карта от колодата Таро на Райдър-Уайт, одобрена от Алистър Кроули.

 

Да видим какво представлява кулата като идея и можем ли да открием нещо специално в това............





Продължава ...

Целият анализ може да прочетете на страницата на издателство"Паралелна реалност"

П.П. В следващото писание ще се опитам да обясня, защо бе избрана арабска страна за началото на ужаса.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене