Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988736
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
07.10.2012 05:08 - Окултната страна на "атентатите" от 11. 9. 2001 - част 2
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.10.2012 05:11


Автор: podvodni


image image
 Така-ааа. Ако през вчерашния ден е имало някои които са си помислили, че  денят  е протекъл без да се отбележи подобаващо 11-тата годишнина от мега ритуала през 2001 година или е много наивен или пълен глупак или нищо не е разбрал от предишното писание, което е едно и също. Не става въпрос за царемонията организирана във Ню Йорк -"Деня на ВЪЗРАЖДАНЕТО", а за случилото се в Либия. Прожектирането на филм, показващ Мохамед като скандален и окарикатурен герой точно на 11.09. и то в страна която е в хаос и на власт са радикални ислямисти, не е лудост или глупост, а напълно осъзнато и нарочно действие. Нима някой си е въобразявал, че след махането на "сатрапа" Кадафи, арабите ще станат европейци и ще се откажат от религиозните традиции? Ако има такива, то те наистина са наивни глупаци. 
Излъчването на филма е целенасочено действие, провокиращо подобаващата арабска реакция, за подсилване внушението за "гадните мюсюлмани" и по този начин се затвърждава внушението създадено преди 11 години. И отново ще кажа, числото 11 и неговите производни имат огромно значение за илюминати. А защо в Либия? Ами защото преди 11 месеца без 9 дни бе убит Муамар Кадафи. Преди 326 дни - 3+2+6=11. Нещо да ви прави впечатрение?

И така продължаваме с поредицата за окултното значение на ритуала от 11.9. 2001 г.

11.09.01 г.


Световният Търговски Център, Ню Йорк – САЩ


11 септември е последното най-мащабно, очевидно и безпардонно манифестиране, което Тъмната страна е предприемала след Първата и Втората световна война. Окултната същност на този акт е много дълбока и е осъществена на десетки нива, така че физическото овеществяване на процеса и неговата инсценировка е най-малкото, което заслужава внимание от цялата постановка. Събитието е чисто спрягане на принципите и пластовете описани в този материал, но изцяло от неговата Тъмна перспектива. Тъй като това е изцяло магически ритуал за манифестация в бъдещето, значението му няма да бъде разбрано от всички изследователи на 11 септември (както вече обясних), защото повечето от тях гледат видеозаписи и все още търсят къде са поставени скритите взривове, което е просто чисто техническото, изпълнение на нещата, а не причината стояща зад събитието.

Това, което следва са отчасти мои наблюдения правени през годините, отчасти компилация от откритията на други изследователи в интернет.

Намирам за символично, че се наех да напиша този материал 10 години по-късно, в година 11-та, което е магическото число под чийто знак протича и цялото събитие от настоящата тема.


(Забележка: Както повечето от вас със сигурност са забелязали, през годините, има негласно съгласие в пространството, събитието да бъде адресирано или като „9/11“ или директно като „911“. Аз няма да използвам това „обръщение“ и ще изписвам датата като „11.09.“ по няколко причини. Първо, единствената страна В СВЕТА, която изписва 11.09. като „9/11“ е САЩ. Дори в Канада е 11.09. Постепенно всички започнаха да копират това и наскоро дори по българските телевизии видях „911“ като референция. Освен всички други окултни предпоставки, поради които въпросната дата е избрана за това събитие, тя е избрана и поради факта, че съвпада с телефона за спешни случаи на САЩ – 911. Това в никакъв случай не е съвпадение; това е мисловния модел, който те искат даimprint-нат в глобалното съзнание, за да може всеки път когато „9/11“ бъде повторено, съзнанието ви да извиква модели на тревожност, аварийност или някакъв спешен случай свързан с бедствие, при което е нужна намеса от по-висш авторитет/структура. Много важно е това да се разбере.Както вече разбрахте, хората са най-сугестируеми, когато са травматизирани. Това е базата на контрола над съзнанието. Освен всичко, много депрограматори, коментират, че това е активиращ спусък за специфично програмирани хора. За тях „911“ е код за спешни случаи. Може да активира свръх-сили у даден човек тип „superman programming“, тъй че ако сте в критична ситуация и например трябва да повдигнете кола, те могат да активират кода, за да може роба да направи каквото е необходимо. По-нататък във времето (не в тази статия) ще чуете разкази за такива случаи. Разбира се 911 е базов код, който обаче ще бъде последван от поредица от цветови и други шифъри, за да има налична активация, както бе подробно обяснено в статията за Монарх. Имайте предвид тези неща, докато четете.)


Тъй като символизма е твърде преплетен и много трудно могат да се разграничат отделни аспекти, които да бъдат анализирани сами по себе си в духа на един традиционен анализ, то тук елементите ще бъдат посочени, но техните компоненти неизбежно водят със себе си елементи и от други аспекти на ритуала. Затова на много места ще видите еднакви картинки и неща казани по няколко пъти. Отделно от това, някои неща нарочно са написани по няколко различни начина из текста. Това не са повторения, това са умишлени подсказки за различните пластове на взаимовръзките, които с еволюцията на самия текст, ще разкриват своите многослойни аспекти от значения, като при глава лук. Защото отделните аспекти тук кореспондират един с друг в магическа нелинейна система, и точно защото е система, един елемент трудно може да бъде разгледан сам по себе си, тъй като той добива своя контекст единствено в цялото (принцип на който функционира и реалността). Тези аспекти (вече свързани в работещ „механизъм“) не са изкуствено свързани един с друг на произволен принцип и нямат особена сила сами по себе си, но притежават огромна мощ в комбинация. Може би затова, първо трябва да бъдат обяснени някои основни неща.

Общи положения

Преди години много ме интересуваше магическата страна на ритуалите на тайните общества и умишлено се наврях на няколко такива по време на мои ОИТ. Освен отвратителната и гнусна енергия, която преживях, направих за себе си и много ценни наблюдения, които няма как да се открият в книгите, защото те се случват само във вътрешния ритуален свят на Тъмната страна и не излизат оттам. Оттогава знам, че за всеки отделен момент и за всяка различна цел има много специфичен набор от действия, ритуали, цветове, звуци, поведение, вибрации, обстановка, костюми и дори материали и оборудване, които са свързани помежду си, за да съставят успешно една магическа церемония през 21 век. Гледайте на това като на рецепта за торта. Трябват ви точнитепродукти, в точното съотношение и пропорция, за да постигнете точно това, което искате. В случая на тортата – това са определен външен вид и вкус. Всяко едно отклонение от рецептата би дало такова и в крайния резултат. Така е и в ритуалната магия (както при Тъмните, така и при Светлите). В случая на ритуала, аналога на външния вид и вкус на тортата, е определена манифестация на земен план чрез нефизически енергии, което не е проста работа, особено ако мащаба е от калибъра на този, който ще бъде обсъждан в този текст.

Всяка една подробност подсилва ефекта, а ако някои условия не са изпълнени – резултат може и изобщо да не се манифестира. Всички тези детайли са съобразени с мястото и културата на местното население и както казах преди малко – зависи от гонената цел. Във Великобритания например най-често церемониите са обвързани с келтските или вавилонските ритуали. В България пък на черните меси се играе хоро, след което се прави ритуална оргия – защото това резонира с местното колективното съзнание и ще активира точните егрегори и астрални същности. Много неща трябва да бъдат взети предвид и това се прави от опитен магьосник, който за себе си аз наричам „дизайнер на ритуала“, тъй като никога не съм чел книги за магия (или срещал подобна информация) и не знам дали има официален публичен термин. Този човек избира точните компоненти и е „архитекта“ на случващото се по време на церемонията. Тези хора знаят точно какво правят и как да го направят и обикновено са много ценени от илюминати. Те самите също са разделени на йерархии и биват ползвани в зависимост от нивото във вътрешния свят на тайните общества, на което оперират. Колкото по-високо е нивото на елита, толкова по-опитен трябва да е човека. Имах възможността да наблюдавам един такъв човек от Тъмната полярност, който в онзи момент усети присъствието ми и се наложи да се изпаря след като отказах да съм част от случващото се. Тези хора определено имат способности. По този повод, отново казвам, че те знаят какво правят и са много ценни кадри за елита. Такъв човек е бил Алистър Кроули. Обикновено тези личности биват наемани от различни тайни ордени за да менажират техните ритуали, което ги обвързва с пътувания по цял свят из различни ложи. Те са известни във вътрешния свят на илюминати и репутацията им ги предшества.

Казвам всичко това по една единствена причина. Когато говорим за мега-ритуали от типа на 11 септември, задължително имаме участие на поне от 1 до 3-ма такива главни дизайнери и множество вторични. Мега-ритуалът е различен от обикновения ритуал с няколко неща. На първо място – той е публичен, защото това е неговата идея – да привлече вниманието и оттук енергията на огромна маса хора. На второ място, няма нито един (!!!) детайл около него, който да е случаен (запомнете това добре!). Колкото и невинен, случаен и нелеп да ви се вижда този елемент, той е там с окултна причина, която е част от рецептата и която обикновено късогледството и невежеството ни възприемат като маловажна подробност. Окултното съзнание мисли по различен от социално-линейния начин. И трето – мега ритуалът се извършва едновременно на няколко места [(дори не е задължително местата да са в една и съща страна или континент, а защо не и планета (така например има церемонии, които се извършват на Луната)] от множество групи, които работят в обща посока, едновременно, на множество нива в различните компоненти на даден ритуал. Обикновено той изисква многобройни човешки жертвоприношения за разлика от междувътрешните ритуали, където този аспект се свежда до един човек или малка група от хора. (Обикновено ритуалите и програмирането вървят ръка за ръка, не само защото по време на първото се създава фрагментация и условия за второто, а и защото вече програмирани хора са главни действащи лица в подобни събития.)

Докато Дейвид Айк и други, смятат, че събитието е сатанински мега-ритуал, който да пожъне 3 000 души от 2 високо езотерични структури (двете кули и Пентагона), други твърдят, че става дума по-скоро за египетски stargate-ритуал. Настоящият текст ще обясни защо и двете тези са верни и ще отиде дори отвъд тях. Определено, 11.09. е нещо много повече от „мюсюлмани искащи война“.

Разбира се, за да проумеем отделните аспекти на това и за да разберем Тъмната страна и в частност илюминати, трябва да разберем мисленето на древните култове и общества, на които те са просто наследници.



Астрологично-масонски аспект

Древните знаели, че могат да канализират енергиите на съзвездията, като ги копират огледално на Земята. Най-популярния пример за това са пирамидите в Гиза, които репрезентират Пояса на Орион. Това е древен херметичен принцип, който най-общо казано може да се сведе до фразата „Каквото горе, такова и долу“ и е широко известен на всички, които се интересуват от езотерика. Т.е. астрологията и нейното значение и приложение във физическия свят, е била дълбоко позната от тайните общества в миналото и респективно – на главните тайни общества днес. Докато обикновено се разбира, че този принцип изобразява духовните ценности на Земята, то Тъмната интерпретация на„Каквото горе, такова и долу“, е че илюминатите ще контролират Земята като богове. Канализирането на енергията става на принципа „подобното привлича подобно“. Защото ако направите монумент (примерно), който да имитира даден модел (мащаба не е от значение, важен е мисловния модел зад дадено нещо и намерението вложено при създаването му), то оригинала и копието са свързани по чисто магически начин. Така например китайския чигун имитира движенията на дадени животни за да привлекат дадени енергии в собственото си поле (и с времето респективно – тяло), зад които стоят определени модели. Имитират се формации на съзвездия чрез стъпки, което привлича енергията от дадено съзвездие и води до даден резултат в дан тиен. Това е реален енергиен принцип, с реално приложение.

 

Взимайки предвид това, ще кажем, че на 11 септември 2001 г., по време на събитията около СТЦ, имаше важно астрологично изравняване на две от най-мощните и влиятелни астрологични небесни тела – Сатурн и Плутон. Тази опозиция предвещава голямо разрушение.

Погледнато астрологично, Сатурн е планетата на формата и структурата. Позната е и като планетата на материалистичната сила. Сатурн на 11.09.01 г. бива ситуиран в Близнаци. Близнаци репрезентира многостранност и многочисленост (и резонира с името „кулите-близнаци“ и числото 11).

Плутон от своя страна представлява унищожение и дълбока трансформация. Освен това, тази планета контролира тайните и тайните общества въобще. На 11.09. тя бива в Стрелец, който е знака на религията, чуждестранните култури и отдалечените пътувания.

Всичко това е още по-забележително, ако отбележим факта, че строежа по сградите на СТЦ бива завършен в средата на 1971 г., когато Сатурн отново влиза в Близнаци (т.е. това е началния момент).

Церемонията по откриването обаче се извършва на 4-ти април 1973 г., когато Сатурн влиза в същата област от Близнаци (15 градуса), както на 11.09.01 г.!


image

 

Всичко това е от огромно астрологично значение и на тези, които се интересуват от тази окултна наука ще им стане ясно, че това не е случайно съвпадение, а поредица от много точно изчислени събития, чиято енергетика и конкретна манифестация е прецизно синхронизирана с енергетиката на съответните небесни тела. Това създава условия за супер-реализация на конкретния план на физическо ниво.

Но нека да продължим със синхроничностите в стил „Каквото горе, такова и долу“.

Според официалната информация, пръстените на Сатурн са изградени от 7 части.

Забележително, но... СТЦ е комплекс и се състои от 7 сгради, а не само от кулите-близнаци, както много хора погрешно си мислят. Окултния символ по-долу принадлежи на масонския шотландски ритуал и се нарича „Печатът на Соломон“.

 

image

 

Интересно, но сграда номер 7 от СТЦ се нарича „Соломоновата сграда“. Още по-любопитно е, че повечето хора дори не знаят за нейното съществуване и също толкова изкуствена детонация, което с очевидността си просто оборва целия скептицизъм около 11.09. Сграда номер 7 рухва без каквато и да е причина, без да бъде удряна от каквото и да е – тя просто пада!

И така. Интересно защо двете кули и защо точно сграда номер 7? Навярно самолета, който се разби в полето и не стигна Ню Йорк е бил предназначен за сграда номер 7?

Да се върнем засега на символизма обаче.

В окултните среди, Сатурн е наричан „порталът към боговете“ или „обитателя на прага“, което ни навява на идеята, че Сатурн символизира вход към някъде или към нещо. Но къде?...

На долната снимка се вижда кадър от масонски ритуал.


image

 

Отзад виждате две колони и портал с два печата на Соломон над тях.

Разбира се, това символизира входа на Соломоновия храм, с двата медни стълба Яхин и Воаз,чиято предполагаема реконструкция може да видите долу.


image

 

Това е представено ритуалистично от кулите-близнаци. Този факт ще бъде разгледан подробно по-нататък в този анализ, но нека преди това да обърнем внимание на един мини-сериал, който се казва„Десетото Кралство“ („The 10th Kingdom“).


image

 

Той излиза през 2000 г. – само година преди събитията от 11 септември. Нека видим някои откъси на това невинно дете на Hallmark (клипът има забрана за вграждане, затова като кликнете на прозореца, линка ще ви отведе в youtube (натиснете надписа Watch on YouTube), откъдето можете да гледате оригинала; същото важи и за клипа няколко реда по-надолу):

 


ArtCreative YouTube Embed Custom

 

На горния клип можете да видите своеобразен времеви портал или определени „Соломонови врати“, които се отварят в Ню Йорк, а кулите-близнаци сякаш са времева референтна точка. Задръжте тази идея за момент, защото по-нататък, това ще има ключова роля в разбирането на целия ритуал.

На друг клип от същия филм пък, можете да видите част от сюжета, където един гигант прескача моста, а на заден фон виждате сриващите се кули (от 42 до 43 сек.), което е форма на predictive programming (филмите от миналото, които предвиждат падането на кулите са безброй и това е обект на друг анализ, свързан с predictive programming-тематика):

 


ArtCreative YouTube Embed Custom


Самите кули, както вече бе казано са символично изражение на Воаз и Яхин.


image

 

Те са магически символ на полярностите – Тъмнина и Светлина, женско и мъжко начало, раждане и смърт и взаимозаменяемите север/юг и юг/север, което отново – директно ни насочва към структурната идеология зад кулите-близнаци.


image image

 

Тази аналогия може да се види и в други масонски прототипи:

 

image

 

Както виждате отново, колоните могат да бъдат магически идентифицирани със севера и юга, както са били наричани и кулите-близнаци – „северната“ и „южната“ кула.

Всичко това е част от тяхната символика, чрез която те привличат определен тип енергии чрез принципа „Каквото горе, такова и долу“. Идеята зад всичко това е разрушаване на старото и полагането на нещо ново („ново“ според техните разбирания) – преминаването през портала и навлизането в новото царство – това на Мрака. Това е много добре илюстрирано и на горния плакат на „Десетото Кралство“, чрез отражението на физическата структура, показвайки нейната нефизическа структура. Тези, които се интересуват от магия, знаят за магическите отражателни свойства на водата и нейната възможност да отразява енергийния аспект на даден човек/предмет. Така трябва да се мисли и за 11.09. – като за физическо събитие с физически значения и последствия, но с метафизични причини и основания.

Най-тясно свързаната с астрологията окултна наука е номерологията, която има и най-голяма символична роля в ритуала извършен на 11 септември. В процеса на следващата глава ще представя много информация, на която така или иначе вече сте попадали в интернет, но няма как да се мине без нея. Ще има и допълнителни аспекти към това, които ще свържат всичко в по-голямата картина.

Продължава
Целият анализ може да прочетете на страницата на издателство "Паралелна реалност"










Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене