Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.10.2012 04:27 - Интервю с д-р Риисман
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1081 Коментари: 1 Гласове:
0



Д-р Джудит Риисман (Judith Reisman) е световноизвестен изследовател в областта на човешката сексология, автор на четири книги и множество научни публикации.

Работила е като научен консултант към американското министерство на правосъдие, министерство на образование и здравно министерство. Изнасяла е лекции в Princeton, Notre Dame, Georgetown, Pepperdine, University of Jerusalem, University of Haifa, Tel Aviv University, Johns Hopkins University School of Medicine, the Rutherford Institute, the Council for National Policy, ФБР и други.

 

Има докторска степен по Комуникации от Case Western Reserve University. Д-р Риисман любезно се съгласи да даде интервю.

 

Д-р Риисман моля, разкажете ни повече за себе си. Каква е вашата основна специалност? Разкажете ни за постиженията си и защо може да ви се доверим?

 

Питате защо да ми имате доверие? Основно защото сами може да проверите какво говоря, документацията е на сайта ми (http://www.drjudithreisman.com) и в книгите и изследванията, които съм правила.

 

Второ, аз потвърждавам истини които повечето слушатели усещат че са верни. Трето, аз не получавам пари или специални привилегии заради моите становища и четвърто, аз съм напълно честна и съм издържала на обиди, подигравки, заплахи и цензура от страна на силните на деня.

 

Аз също така се боря за един добър свят за моите внуци и с такава цел изкарах докторат по философия и се отказах от обещаваща кариера като сценарист в телевизия.

 

Вие вероятно сте най- големият критик на Алфред Кинси. Защо?

 

Кинси имаше много сериозни и известни критици когато издаде книгите Sexual Behavior in the Human Male (1948 г.) и Sexual Behavior in the Human Female (1953 г.), но техните гласове бяха заглушени от мощната медийна кампания платена от The Rockefeller Foundation, така че широката общественост не разбра за каква измама и злоупотреба става въпрос.

 

Освен това, даже най-прозорливите критици не можеха да приемат сексуалното блудство с деца, бруталното изнасилване на бебета и деца което е било част от "методологията" използвана от екипа на Кинси за "изследване" на детските "оргазми".

 

От историческа гледна точка, какви са последиците, когато едно общество напълно прегърне сексуалната революция? Кой ще пострада най-много?

 

Като се има предвид криминална и финасовата разруха, която ще последва когато се разпадне семейството основано на майка и баща, може да се каже че добрите нрави в цялото общество ще пострадат. Но винаги когато обществото реши да е нарцисистко и ориентирано към удоволствията, първите жертви ще са децата. Това е така исторически и в различните култури. Излиза че колкото по сексуално контролирани са хората, толкова по-здрави и щастливи ще са децата и обществото като цяло.

 

Как бихме могли да се справим с разрухата и да оставим по-добро бъдеще за идните поколения?

Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. samvoin - Убедена съм, че повечето хора тъ...
07.10.2012 04:33
Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората отново в правия път е да разберат как са били излъгани и манипулирани от сексуално извратени и неуравновесени “учени” и техните порнографски последователи. След това връщането на законодателството (на САЩ, бел. прев.), там където беше то през 1948 г. Хората все още живееха добре след Втората световна война, когато обществата криминализираха блудството, прелюбодейството, съжителството, содомията, аборта, цялата порнография, променящи мозъка лекарства и др. Опасявам се, че тези закони бяха нашият единствен източник на добри нрави.



Защо обществото трябва да се противопоставя на гей активизма?



Гей активистите са нанесли сериозни щети на обществото, защото техните интереси са противоположни на интересите на децата, жените и цялото общество. Всяка победа за гей активистите е загуба за гражданското общество. Преглед на гей литература, книги, новини, туристически гидове, филми и истории показва враждебност към всякакви форми на сексуален контрол - нещата винаги стигат до публичен секс, сексуален достъп до деца, разпространение на болести, демонизация на всеки човек и всяка група, която има друго мнение и се противопоставя.



Какъв е най-ефективният начин да се противопоставяме?



Образование, разбира се. Трябва да имате достъп до медиите с факти, някои от които извадени от хомосексуална литература. Трябва да се знае истината за началото на хомосексуалното и пансексуалното движение - Алфред Кинси е бил брутален психопат, който твърдеше, че изнасилването на невръстни деца на възраст от два месеца нагоре, е легитимно “изследване” на човешката сексуалност. Цялото сексуално образование от тогава насам произлезе от непотизма присъща на тази измама. Трябва да го разобличим като такова и да го отменим. Отделно, вашите политици и учители трябва да знаят истината.



Смятате ли че гей активистите лъжат и умишлено заблуждават широката общественост?

Да, човек трябва да лъже ако иска да преобърне установената морална система.

Кои са най-големите им лъжи и неверни твърдения?



Първо, ключовите лъжи са по отношение на самите тях и тяхното минало. Знаем че повечето хомосексуалисти са били жертви на сексуално блудство като деца и това цял живот им създава проблеми. Това са деца, чието доверие е било предадено от възрастната част от обществото, допуснала злоупотребата с тях в ранна възраст. Като общество ние сме били отговорни да защитаваме децата си от такова насилие и сериозно сме се провалили в това.



Ядосани до края на живота си, подобни наранени деца порастват в мъже и жени, които ще накарат обществото да си плати за стореното. За съжаление това не носи изцеление на раните в детството им, а разпространява заразата, най-вече сред децата, които са най-уязвимите.



С какво тази пропаганда застрашава обществото?

Аз вече отговорих - болести, престъпност, разпад на семейството, падение на добрите нрави.



Вие сте казвали че гей активистите вербуват и развращават деца с цел да ги превърнат в хомо/бисексуални. Моля пояснете.



Както вече стана дума, сексуалното блудство е в основата на повечето хомосексуалисти. За жалост, някои от тези които са били наранени впоследствие нараняват други като начин да успокоят собствената си болка. Това е често срещано.



Но в днешни дни привличането на последователи се прави и сред тези, които никога не са били сексуално малтретирани, но съчувстват на жертвите на подобно насилие. Със сигурност разбирам тази емоция, да си честен, да не съдиш другите. Това е добра, грижовна и съпричастна емоция, което е чудесно нещо сред младите хора, но то се използва от гей активисти, които в САЩ имат достъп до деца чрез училищата.





През 2002 г. българските гей активисти свалиха възрастовата граница за хомосексуални сношения до 14 години. Преди това беше 18 години. Аргументът им беше че има дискриминация защото възрастовата граница за хетеросексуална интимност беше 18. Моля коментирайте последствията и опасностите на това решение.



Приемането за нормално хомосексуалното изнасилване на момчета и лесбийското на момичета (тъй като всеки сексуален акт с деца под 18 години е в действителност изнасилване) винаги води до това искане. Първо да бъде снижена възрастта, на която може да се изнасилва момиче и след това да се включи и възможността да се изнасилва и момче.



Стремежът да бъдат промотирани безразборните сексуални връзки поставя в опасност всяко едно дете. По принцип гей движението, както и педофилското движение, винаги са искали сваляне или премахване на възрастовата граница.



В България имаше идея хомосексуална тематика да бъде включена в учебниците. Какво е Вашето мнение като специалист?



Сигурна съм че споменаването ще бъде изцяло положително и ще се твърди че хомосексуалността е нормална, без да се споменава че всъщност ранното сексуално блудство е често срещана причина. Това се прави с цел да се спечели симпатията на детето, да се отдели то от възгледите на своите родители и да се увеличи гей лобито.

Правилно ли е да се каже, че гей активистите обръщат много внимание на деца?

Да.

Какви са последствията? Какво да направят родителите за да предпазят своите деца?



Ами това, което до момента споменах. Като се има предвид ХИВ/СПИН и други болести предавани по полов път, за които обществото плаща с пари от данъци, както и неизбежното легализиране на порнография, марихуана и други наркотици - защото те са важни за начина на живот промотиран от гей движението, цената е висока.



България има сериозни демографски проблеми. Коефициентът на плодовитост е нисък, раждаемостта също. В обществото непрекъснато тече дискусия на различни нива как да се справим с този проблем. Какво мислите вие? Какъв е най-добрият начин трайно да увеличим коефициента на плодовитост над 2.1?



Забранете всякаква порнография (независимо дали мека или твърда) в реклами, филми и т.н. Подкрепяйте брака и плодовитостта ще се увеличи.



Какъв съвет бихте дали на България и българския народ?

Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно.

http://mamaitatko.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10043589
Постинги: 7901
Коментари: 3533
Гласове: 6344
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци