Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990241
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
21.09.2012 20:07 - Филмът "Невинноста на мюсюлманите" е поредната операция фалшив флаг
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: polopot

image


Събитията от последните дни се развиват изключително бързо. Всичко започна със скандалният филм "Невинноста на мюсюлманите". Той доведе до вълна от протести в мюсюлманските страни и ескалация на напрежението. Ако се опитаме да направим един кратък анализ ще видим, че отново става въпрос за добре планирана операция....


Първо ще трябва да се върнем малко назад във времето. Както ви споменах и преди първо беше операция "Изгори Корана" на скандалният пастор Тери Джоунс(polopot.blog.bg/politika/2010/09/13/koi-stoeshe-zad-psihooperaciiata-quot-izgori-korana-quot-kom.605161 ). Оказа се, че паметта на хората е твърде къса. Преди дни беше стартирано нейното продължение с филма за пророка "Мохамед".

Както и в първият случай резултатът беше почти идентичен. Това доведе до вълна от протести в мюсюлманските страни. Разбира се тук се стигна и до непредвидено ескалиране на напрежението. Убийството на американският посланик в Либия беше може би най-сериозното последствие. Това от своя страна доведе до изпращането в Либия на морски пехотинци. Специални части на американските сили ще бъдат изпратени и в други мюсюлмански страни. Официалното становище е, че така ще се засили охраната на дипломатическите мисии и ще се заловят отговорните за атентата в Либия.  Дали специалните части няма да бъдат натоварени и с други задачи можем само да гадаем.

Умишленото излъчване на този филм просто насочи събитията в желаната от определени групи посока. Тези които стояха зад филма много добре си даваха сметка каква ще бъде реакцията на мюсюлманите. Това означава, че протестите и призтичащото от тях насилие са били не само предварително очаквани. Те са били една от целите на тази операция.

Сега ще разгледам за момент и детайлите около самият филм и неговият автор. Първото, което се разбра е, че филмът е дело на египтянинът Накула Накула. Разбира се той няма нищо общо с това, но ще бъде представян като автор на този филм. Както се разбра той има доста интересно минало, в което фигурира 21 месечна присъда и 800 000 долара придобити чрез измама. При такова досие е повече от ясно, че е нямало как да откаже да се признае за автор на филма.

Разбира се операцията беше изключително добре планирана. Нямаше как да се пропусне и фактът, че авторът е копт-християнин. Като бонус се разбра, че е финансиран с 5 млн.долара от 100 евреи,които разбира се никой не е виждал. Това беше достатъчнен повод гнева на мюсюлманите да бъде насочен срещу християните и евреите. Ефектът "копт-християнин" не е бил търсен случайно. Египет е най-голямата мюсюлманска страна и сега ислямистите управляват там. А християните-копти, които са 10 % от населението имат своите опасения, въпреки че от тях започнаха протестите, които доведоха до свалянето на Мубарак. От друга страна отношенията между Израел и Египет не са никак топли в последно време. Точно по тази причина в цялата схема бяха включени и "100-те евреи с 5-те милиона долара". Със сигурност "еврейското финансиране" няма да помогне за подобряване на еврейско-египетскиет отношения. Но явно и авторите на филма нямат такова желание. По някое време в медиите се появи и скандалният пастор Тери Джоунс за да защити филма.


Изключително интересна беше и ролята на интернет гиганта Google, който е собственик на сайта YouTube. Именно в YouTube беше качен филмът, който осмива пророкът Мохамед. Връзките на тази компания с американските служби са добре известни. Тук ведната изниква логичният въпрос защо филмът не беше веднага премахнат ?! Само беше блокиран достъпът до него в Либия и Египет. Това явно целеше симулиране на дейност от страна на компанията.


И не на последно място трябва да отбележим и нещо друго. Всичко това се случи точно преди и по време на посещението на Папа Бенедикт XVI в Ливан. Със сигурност ефектът от това посещение също е бил от изключителна важност за авторите на филма. Точно когато напрежението по оста християни-мюсюлмани-евреи ескалира Папата пристигна в Ливан. Няма начин тези вълнения да не окажат влияние върху неговата визита. Но това е съвсем друга тема,  която ще разгледам в друг постинг.


Можем да си направим извода, че е в ход е широкомащабна операция тип "фалшив флаг". Тя беше започната преди време с епизод първи "Изгори Корана", с главно дейставщо лице пастор Тери Джоунс. Сега беше продължена с епизод две "Филмът за пророка Мохамед" на копт-египтянин. С всеки следващ етап на тази операция провокациите срещу мюсюлманският свят нарастват. Увеличават се и последиците от тези действия. За съжаление нищо не ми подсказва, че тази операция ще бъде прекратена. Вероятно вече е планиран поредният етап от нея. Какъв ще бъде той мога само да предполагам. Но със сигурност може да се предположи, че ще бъде още по-сериозен от предишните. Повече от ясно е, че подобно планиране е присъщо само за серизните разузнавателни централи. Кой стои зад тази операция ?! ЦРУ, МИ-6, МОССАД или всички заедно работят зад кулисите ?! Напълно възможно е да става въпрос и за операция на група извън службите за сигурност, с влияние и власт не по-малка от тях. Такава, която много удобно ще прикрие всички следи.





/коментар на автора/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене