Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10031569
Постинги: 7887
Коментари: 3507
Гласове: 6338
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
18.09.2012 19:07 - Защо света и "хуманната" ционолюбива Европа мълчат за това убийство с прозиращ талмудски мотив?!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.09.2012 19:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разбира се, ако то беше над "богоизбрани" - заподозрени и виновници, би имало веднага и те ще са сред "терористите" в Близкия Изток (Разбирайте борци за национална свобода и независимост и срещу Геноцида в Газа и Палестина!) или поне ще са "антисемити" (Разбирайте антиционисти!)...
Тук обаче, никой не разсъждава, от кого именно може да идва тази "вендета" и защо?
Кой има идейни и екстремистки мотиви, след последните обвинения и кампания която се води в света за атентатите?
Защо ли?!
Както виждаме, тук самите жертви, ще са виновни и "самоубили се"...



Четирима туристи убити в Алпите 06 септември 2012, 11:24 | СофияУтре
      image

4-годишно дете е открито живо около осем часа след убийството.

Четирима души бяха открити мъртви в тих район във френските Алпи. Всичките имат по телата си рани от огнестрелно оръжие.

Трагедия се разигра в близост до езерото Анеси.

Три от жертвите са семейство британски туристи, четвъртият е колоездач - жител на съседна област.

Телата на две жени и един мъж са били открити в автомобил. Под тях полицията открила живо 4-годишно момиче. Детето е в критично състояние в болница.

Втори колоездач, който минал покрай мястото на убийството, е в шок.

Семейството било на почивка на къмпинг на брега на езерото Анеси в района на Горна Савоя - популярна туристическа дестинация за плуване и водни спортове.

Министерството на външните работи на Великобритания заяви, че се работи усилено по разкриване на престъплението и че консулските служители вече са на мястото на инцидента и работят с френските власти, предаде bTV.


Оцелялото момиче от убийствата във френските Алпи е излязло от комата 10.09.2012 | Категория: Свят    

Седемгодишното момиче от Великобритания, оцеляло след убийството на негови роднини в колата им във Френските Алпи, е излязло от кома и ще бъде разпитано от полицията, когато това стане възможно, съобщи днес френската прокуратура, предаде Ройтерс.

Френски и британски полицаи продължават и днес да претърсват жилището на Саад Халили – британски гражданин от иракски произход, който в сряда бе намерен застрелян заедно със съпругата си, една по-възрастна жена и френски велосипедист, за когото се предполага, че е случаен свидетел на убийствата, станали в усамотена гориста местност край село Шевален в департамента От Савоа (Горна Савоя).

Френският прокурор по делото Ерик Майо каза, че 7-годишната Зейнаб, оцеляла при стрелбата със сериозни черепни травми, е извадена от изкуствената кома и сега е на успокоителни средства. Прокурорът добави, че лелята и чичото на девойката бдят ...

Източник на новината» Dariknews.bg



Службите следели убития във Франция британец Британските служби отказаха коментар с мотива, че жертвите още не са идентифицирани официално image

Британският гражданин, застрелян при четворното убийство край езерото Анеси в Източна Франция, е познат на британските разузнавателни служби, твърди анонимен съсед пред в. "Дейли мейл".

Службите

поставили жертвата под наблюдение през 2003 г.

по време на американската интервенция в Ирак, разказал съседът, който предоставил жилището си за наблюдението.

Британските служби отказаха коментар с мотива, че жертвите още не са идентифицирани официално.

още по темата image Още едно момиченце оцеляло при стрелбата във Франция image 9 | image13062 06.09.2012 Мистериозен случай с четири трупа в Източна Франция image 6 | image16499 05.09.2012

Френският президент Франсоа Оланд, който се срещна с премиера Дейвид Камерън в Лондон вчера, обеща че френските власти ще направят всичко възможно, за да открият извършителите.

Френските власти, които ще извършат аутопсия на телата днес, очакват ДНК проби от британските си колеги, които претърсват жилището на убитото семейство в квартал Клейгейт на около 30 км южно от Лондон. По неофициална информация мъжът, на 50 години, се казва Саад ал Хили, роден в Багдад през 1962 г., който живеел в Обединеното кралство поне от 2002 г.

Регистрирал се в къмпинга във Франция в понеделник със семейството си. Колата, в която бяха намерени три тела - на мъжа и две жени, е регистрирана на негово име.

Търговският регистър го идентифицира като инженер-механик, а страницата му в "Линкедин" - като

авиокосмически консултант.

Телевизия "Скай нюз" цитира съседи, които идентифицирали съпругата като Икбал, седемгодишната им дъщеря - Зехаб и четиригодишната - Зейнаб.

Швеция потвърди, че по-възрастната от двете убити жени, родена през 1938 г., има шведски паспорт, както и иракски. Счетоводител в компанията на Ал Хили - Shtech, който разговарял с него ден преди заминаването за Франция, заяви за британската агенция "Прес асосиейшън", че това вероятно е тъщата.

Британският посланик във Франция Питър Рикетс заяви, че се опитват да открият други членове на семейството, но засега напразно. Той отказа за отговори дали иракските връзки на бащата може да са били фактор в убийството.

Четвъртата жертва, французинът колоездач, идентифициран като Силвен Молие от Гренобъл, няма връзка с британското семейство.

http://www.vesti.bg



Семеен скандал в основата на четворното убийство във Франция? 07.09.2012, 16:53 (обновена 08.09.2012, 01:00)
news.bg
Коментари (1) image

© EPA/BGNES

Семеен спор за пари е една от версиите, по които се работи в разследването на убийството на четирима души в Алпите.
Това съобщават френски прокурори, цитирани от Би Би Си.

Идентифицирани са вече жертвите на убийството, станало до езерото Анеси в сряда.

Това са трима членове на британско семейство - 50-годишен мъж на име Саад ал Хили, съпругата и тъщата му. Семейството е с иракски произход и живеело във предградието Клейгейт, район Съри на Великобритания. Техни съседи от Клейгейт са съобщили имената им - жената се казва Икбал, по-голямата дъщеря Зайнаб и по-малката дъщеря Зеена. Семеен приятел твърди, че те избягали от Ирак през 1970 г., тъй като били противници на Саддам Хюсеин.

Четвъртата жертва на стрелбата е френски колоездач - 45-годишният Силвен Молиер, който се предполага, че е станал свидетел на убийството.

Убитият Саад ал Хили е имал спор с брат си във връзка с наследството, оставено от родителите им. Става въпрос за къща в Испания, на баща им, който починал миналата година. Семеен приятел е съобщил за Би Би Си, че между двамата братя - Саад и Заид ал Хили е имало напрежение, след като семейната къща в Клейгейт, Съри, която очевидно е била на името на майката, е била завещана на Саад.

"Изглежда, е имало спор между двамата братя за пари. Това е достоверна информация от британската полиция", каза и прокурор Ерик Мейло в интервю за АФП и добави, че братът ще трябва да бъде разпитан.

Полицията се надява да разпита и 4-годишното момиченце - дъщеря на Саад Ал Хили, което беше намерено живо осем часа след трагедията, скрито под телата на жертвите. Другата дъщеря на семейството - седемгодишна, е в медикаментозна кома в Университетската болница в Гренобъл. Тя е била простреляна веднъж и има наранявания по главата.

И двете момичета са под полицейска охрана в болницата.

Прокурор Майело обаче заяви, че мотивът за нападението все още е загадка. По думите му трите жертви в колата са застреляни в главата с автоматично оръжие. Не е имало безразборна стрелба в колата, а убиецът се е прицелвал точно в жертвите.

"Не бих казал, че това е професионално (убийство). Това, което ще кажа е, че е огромна диващина. И това, което е сигурно, е, че някой е искал да ги убие", каза той.

От местната полиция казаха, че в района на убийството има следи от друго превозно средство, което вероятно е било на местопрестъплението.

Семейството е пристигнало на почивка в близък къмпинг в понеделник, където е трябвало да остане до края на седмицата.

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че властите "ще направят всичко възможно да открият извършителите".

„Ясно е, че колкото по-бързо стигнем до дъното на това, което се е случило, толкова по-добре", посочи от своя страна британският премиер Дейвид Камерън.

Британският посланик във Франция - сър Питър Рикетс определи случилото се за "ужасно, трагично събитие, брутално убийство".

По-късно по време на пресконференция във Франция прокурор Мейло потвърди, че Саад Ал Хили и съпругата му са сред застреляните в сряда четирима души в близост до езерото Анеси.

Той съобщи, че братът на Саад ал Хили е отрекъл пред британската полиция да е имало спор между двамата по "финансови въпроси".

Прокурор Ерик Мейло заяви, че френските следователи ще го разпитват като "свидетел". Той посочи още, че братът на Саад сам е отишъл в полицията във Великобритания, след като е чул съобщенията в медиите за убийството, за да попита за състоянието на брат си и семейството му. След това, в петък пак е бил в полицията, където е отрекъл да е имал спорове с брат си. Въпреки това, братът на застреляния все още не е бил официално разпитан и полицията все още е в процес на събиране на информация за живота на Саад Ал Хили.

Прокурор Мейло съобщи, че британският колоездач, който е съобщил за престъплението, е видял зелено превозно средство да се отдалечава от местопрестъплението.

Прокурорът каза още, че четиригодишната Зеена Ал Хили е разказала на френската полиция за стрелбата, при която са убити родителите й.

Мейло потвърди, че всяка от жертвите е имала най-малко един куршум в главата и че  са били произведени около 25 изстрела - много повече, отколкото първоначално се смяташе. Прокурорът отказа да посочи вида или броя на оръжията.



Разбира се, когато в Европа властва двойния стандарт на англосаксонския неоколониализъм и на жидовия талмудизъм, ако става дума за "гои" (Били те и БРИТАНСКИ граждани, знаейки, че Англия никога не изоставя дори и най - долните отпадъци на света, ако са нейни граждани! Справка: Майкъл Шиилдс и други...) и особено недолюбвани от расистко - терористичните британски и израелски служби и следени на изцяло нацистки принцип и признак, по време на агресията срещу Ирак, извънредно положение в Европа не можем да очакваме, както в случая с "богоизбраните" в Тулуза и Бургас, а още по - малко пък търсене на възможни истински мотиви - било от "свободните" и "хуманни" медии в Европа или от службите и милицията на "другаря" ви Оланд и ЕС коминтерна...

Още веднъж, това иде да ни подскаже - чии роби сме днес и чии апартейд се установява днес в Европа и България (С произтичащата от това мракобесна цензура и медийна "завеса")....



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене