Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.07.2012 00:54 - Чужди компании ни копаят благородните метали, а след това ги изнасят незаконно
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
1



Автор: bringo

Незнайно защо, този постинг изчезна от този блог и го копирах от кеша в търсачките?!
Ако автора отрича написаното от него, да каже - ще го изтрия и аз...



Много странно, но факт, нищо добро не ни очаква, като сме в ръцете на хищниците. Екоминистър Нона Караджова е одобрила решението на Висшия екологичен експертен съвет за изграждането на златна мина край Крумовград. "Болкан Минерал енд Майнинг", дъщерна фирма на канадската ""Дънди ПрешъсМайнинг", ще може да добива близо 25 тона благороден метал от хълма Ада тепе.

Това направо си е национално предателство. Това, че щяло да се отворят работни места  край родопите си е меко казано дрън, дрън. "Дънди" ще си вземат каквото им се полага, а на горкичката ни държава ще дадат трохите в някакви смшни процентчета комисионни. В общи линии това е.

Далеч съм от истината, че ще влезе нещичко в държавната ни хазна. По-скоро ще влезе в държавната хазна на чужди държави, тъй като тази компания ще ни изнесе всичките запаси на злато и сребро. Това си е национално богатство, което не трябва да се дава на чужди компании да го изнасят, за да печелят, а нашата държавица да стои и само да ги гледа.

Всичко това е в интерес на ГЕРБ, които си поделят подкупа от тези компании, за да им дадат разрешение да изнасят благородните ни богатства, които са национални и това не би трябвало да става без референдум и допитване до народа, дали дефакто народът ни е на това мнение, че трябва да се копаят златните и сребърните ни мини от чужди компании, които след това да ги изнасят. Без такъв референдум, всичко това става на тъмно, никой не знае каква сделка е била сключена между правителството на ГЕРБ и тази компания

Тук мирише на корупция, защото това не е никак изгодно за държавата ни. Това са не повече от 10 процента комисионни, които бихме получили от ""Дънди"", ако разбира се не ни излъжат, защото вече са изнесли безконтролно над 10 тона злато и редки метали от България. Златните и сребърните ни мини трябва да си останат национални и само държавата да може да добива, без да се изнасят националните ни богатства, с които бихме могли да си стабилизираме икономиката, но кой да мисли за това. ГЕРБ си имат техните интереси, хич не им пука, че се изнасят безконтролно редки метали от мините ни.

Това си беше поредната изцепка на това правителство, което едва ли ще прекрачи 2 мандат при това управление, макар и да е с коалиция. За това всички Вие братя българи, не им позволявайте да ни излъжат и още веднъж! Призовавъл съм много пъти на това, но дано се намерят и по-съвестни правителства, които да оценят природните ни богатства и никога да не ги дават в ръцете на чуждите гиганти, които да ги изнасят и да печелят много повече, отколкото нищожните комисионни, които ще ни дадат в замяна.

Другите страни водят войни за това, а ние си мълчим най-спокойно и позволяваме на чуждите компании да ни изкопаят всички благородни метали, които притежаваме, след това да ни се подмазват за още и още. Съвсем същата история беше и със шистовия газ, но там народът ни победи с тези протести против шистовия газ, за което много им благодаря! Само така се постига нещо.

Ако 5 милиона от 7 милионното  население на България се вдигне и окупира цялото народно събрание за свикване на нова конституция, нови правила, нов стандарт на живот и т.н., дори и силите, които ще използва властта, няма да попречат, защото те са капка в морето, а населението ни е много повече от тях. Ако поне се върне оная окупация на народното събрание през 1997 година, то тогава не само, че ще има нахлуване в народното събрание, но и сваляне на власт от трона на управляващите. Едва тогава ще има промени, до тогава можем само да си мечтаем за по-добри стандарти на живот в България.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041104
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци