Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
02.06.2012 22:13 - Ох на батеееее... БСП-Пловдив най-европейскаааааа !
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1773 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: toross

image

Сертификатът !!!

image

Притежателят !!!

  „Ох на батеееееее… БСП-Пловдив най-европейскаааааа !”

                                   „Толкова е объркано всичко, че започвам да ставам оптимист!”/Р. Ралин. „Саморасляци”. 1989/

            Заглавието е цитат. Цитат от най-европейския, най-съвременния, най-лъчезарния, най-въздействащия, най-харизматичния политик в БГ-то – Георги Гергов от село Нивянин, Врачанско и върховен шеф и гуру на пловдивските социалисти. Причината за тези превъзходни определения е основателна – Градският съвет на БСП-Пловдив е единствената сертифицирана организация в страната по ISO-9001/http://www.bsp-plovdiv.org/?prm=sertifikat/. Това е положението. Факт неръкотворен.

            Тези дни в „града с антична сцена” се разиграва странно политико-обществено представление. Ако случайно срещнеш по-извисени социалисти-интелектуалци, членове на градския съвет на БСП/Г. Търновалийски, Петя Катранджиева, Иван Странджев, Милен Сиромашки, Вихра Григорова, Хасан Хатър или София Несторова/ или пък пловдивски масони от ложата „Слънце-Ориент”/самият Гергов, Николай Радев, Славчо Атанасов, Илко Илиев, Иван Чомаков, Юлий Славов, Тодор Христев, Недялко Генчев/и се заговорите, неизбежно ще ви измъкнат лист от цветен ксерокс, за да ви „презентират” „единствената обществено-политическа формация” в Пловдив, която притежава  Сертификат BG 342/09 за системата за управление на БСП – Градски съвет – Пловдив, която е оценена и сертифицирана, съгласно изискванията на ISO 9001:2008 за следните дейности: партийно-политическа дейност. Документът е под № 1 от 27 юли 2009 г. и е валиден до 26.07.2012 г. и може да го окосъзрете отново тук - http://www.bsp-plovdiv.org/?prm=sertifikat. Защо чак сега пловдивските комунисти-социалисти са предприели тази ПР-акция остава загадка. Може би по причина, че червения сертификат изтича другия месец, а може и заради шефа си Гергов, който като научил за него, след избирането му за шеф на БСП-Пловдив, събрал съидейниците си на задушевно и мило  ишмедеме и непринудено започнал речта си с умилително-закачливото: ”Ох, на Батееееее! БСП в Пловдив е най-европейскаааа!”.

            Не знам защо, но като видях този документ се сетих за твърдението на един приятел, че ЕС е „най-интернационалната, левичарска,  дори маоиска формация на съвременния свят”/Както се знае, самият Барозу на младини е бил страстен поклонник на Мао и организирал мощни акции в Португалия в защита на комунистическия китайски лидер/.

            Нека всеки читател си прави изводите, заключенията и вариациите сам. Аз не мога. По-добре ми е да цитирам класика Светльо Игов: „Българските комунисти изпълниха завета на Маркс и Енгелс – Голтаците и простаците станаха буржоа!”

            Просто и ясно – това е положението.

П.П. Пиша това днес, защото на 1 юни 1951 г. е разбита Втора сливенска горянска чета на Георги Търпанов от многохиляден башибозук от МВР, ДС и вътрешни войски. Там са избити веднага 7 души, между тях 19-годишните братя Васил и Тодор Георгиеви от с. Речица, а на последвалия процес са осъдени 108 горяни, от тях са изпълнени 16 смъртни присъди. Някои от екзекуциите са изпълнени с чук, защото имало такъв почитател от милиционерите. Наследниците на убийците днес получават европейски сертификат за „партийно-политическа дейност”, т.е. - сертифициран комунизъм.

 image
Сертифицирани комунисти - най-младия и най-успелия ...





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. raders - :) Ами да им е честито! Той Гергов е ...
02.06.2012 22:17
:) Ами да им е честито! Той Гергов е само за тая работа. Сега остава да направи национализация на собствените си имоти...:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10048841
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6350
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци