Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990519
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
21.05.2012 06:01 - Окупирай Билдерберг 2012
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: zahariada

Окупирай Билдерберг 2012

Източник

image


Очевидно, най-хитрите и подли хора на планетата предпочитат да не са много забележими. Безчестните и неуловими Bilderberg Group решиха да проведат следващата годишна среща на отново в Съединените щати. Миналогодишното събитие се проведе в хотела, закътано в сърцето на швейцарските планини. Тази година, от 31 май до 3 юни, те ще се върнат в Chantilly, щата Вирджиния, където се съвещаваха през 2008 г.. Дори и тогава, за да протестират срещу тайните събирания на аристократите, се събраха рекорден брой хора от цял ​​свят. Протестът дойде дори от членове на Европейския парламент, на една от тях, еше нападната охраната. Сега, когато на конференцията, свикана отново в Щатите, и участницитете на "Окупирай Wall Street", вдъхновени от пролетното заседание, елита ни дава шанс да покажем на света, кои наистина управляват всичко.

На срещата ще присъстват и петролните магнати, банкери, държавни глави и дори най-големите корпорации пробутвайкизбута CISPA (Закон относно прехвърлянето и защитата на информацията от интернет). Протестиращите ще имат редкия шанс да мушнат с пръст във всяка глава на хидрата. Смятате ли, че настоящата криза трябва да се обвинява Wall Street или правителството, не е толкова важно - организацията, управлявала ги, така че проблемът е общ за всички.

Освен това тази мисия осигурява победа за всички, защото в тази ситуация, няма изисквания и няма политически цели. Нашата единствена цел е да покажем на хората тази група и реалните виновници, за всичко, което се случва, така че можете да намерите реални необичайни решения.

Ако има мирно настроени хора ще станем много и ще бъдем в състояние да преместим политическия диалог в тази страна, от политиците не решават нищо, към истинските майстори-кукловоди.

Може би аз не съм съгласен с всички политически цели на различните групи "Окупирай Wall Street", както виждам в политиката е като инструмент, използван срещу хората, без значение каква е целта на законите и какво може да се каже за тази политика. Както обсъдихме в миналото, дори ужасната статия за "корпоративна идентичност", с която все още водим борба, някога беше предназначена за еманципацията на робите, а по-късно се използва като вратичка за по-нататъшна консолидация на корпоративното управление в Америка.

Ето защо, не предизвикват интерес, плановете за лихвените проценти, данъчните закони или политически мерки, така както те могат да бъдат използвани срещу обикновените хора, както е посочено по-горе. Въпреки това, тъй като през септември миналата година, "Окупирай Уолстрийт" постигнаха нещо, те бяха в състояние да променят радикално политическия диалог в страната, в това никой не се съмнява. Те разобличиха американската полицейска държава, корумпираните медии, а също да върнат обществената активност на предишното си роля.

Няма съмнение, че това движение е заплаха, тъй като тази зима, по време на неговото пренареждане, властите са въвели дори още по-тиранични мерки, с цел да отблъснат хората от обществената активност, но това означава само, че ще се промени стратегията на действие. Примери - обща стачка на 1 май, или "улавяне" на Bilderberg Club, което аз предлагам днес.
image

Споделям един малък откъс от книгата ми за групата Билдерберг и нейното влияние върху политиката, която може да се намери
тук.. Ако вие не знаете нищо за Bilderberg група, едно просто търсене в интернет ще ви даде много информация, от което става ясно, че протестът е необходим.





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене