Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.05.2012 19:48 - 1 май - ден на гнева. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1555 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.05.2012 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: allvin

На 1 май преди 136 години българинът възстана! С пушки кремъклийки и с черешови  топчета срещу модерно въоръжената армия на Турция,но възстана! Вярно е,че възстанието не успя,но задвижи поредица от събития,които доведоха руските и българските войски чак до Сан-Стефано на ,,хвърлей-място" от Цариград и Слънцето на свободата изгря над България след 5 века тъмна нощ!!!

    Днес България отново е в тежко положение,само че вместо ятагани днес се използват от предателския елит така наречените ,,икономически мерки за подобряване благосъстоянието на народа".
 
А сянката на войната надвисва над Близкия Изток ... На мястото на Русия аз не бих чакал да ми дойдат до границата,а бих им спретнал един малък ,,Пърл Харбър". Основна цел ще  бъдат газовите танкери на Катар и големите разпределителни газ-станции,пристанищата и летищата му,а и всички други летища и пристанища в съседните страни. Не си прави никакви илюзии,Русийо,че Щатите и Израел са ти приятели. Знаете какво е положението днес в България,нали? Същото ще стане и у вас,ако ги допуснете до границите си или Катар(или други големи мултинационални компании от сферата на търговията с петрол и газ),ви изместят от пазара за газ. Тези същества(именно същества,а не хора!),се интересуват единствено от блясъкът на златото,а и Катар и съседните страни са с мюсюлманска религия,нали? Може да ударите и Израел. Навремето те ви подлъгаха с измисления от тяхните старейшини комунизъм,вследствие на което загинаха милиони руснаци и европейци ...

    Освен строенето на нови самолети аз бих използвал и ,,пчелния рой" . Нали знаете какво става,когато гладна мечка надуши пчелен кошер с мед?  Фрас една лапа на кошера,разбива го и почва да яде. Да,ама пчелите не спят! Почват да жилят и не след дълго мечката се изнася по възможно най-бързия начин. Искам да кажа,че не е лошо да се помисли да се въведе на въоръжение старите модели изтребители от Втората Световна Война - ,,мустанги"; ,,спитфайъри"; ,,Ла-5"; ,,месершмит"; ,,фоке-вулф-190",като съчетаете в един нов най-хубавото от всички тези модели. Това ще бъде един лесен и ефтин за производство,лесен за подръжка и най-вече масов изтребител. Разбира се,сам такъв стар модел не би имал никакви шансове срещу съвременните изтребители както сама хиена стещу лъв,но я вижте ако се съберат 30-40 хиени дали лъвът няма да бяга,а? Виждал съм го с очите си във филмите на ,,АNIMAL PLANET".И ,,тигърът" на Щаудегер излезе сам срещу 50-ина Т-34 по време на битката за Курск през юли 1943 г.,но накрая свърши снарядите и беше принуден да се оттегли,макар че преди това успя да попилее почти половината от вражеските танкове. Тук основната сила ще е именно в масовостта,както основната сила на пчелите е именно в тяхният голям брой.Докато тежките съвременни изтребители се гонят един друг във въздуха,стотици от ,,старите" модели могат да се промъкнат край тях и да се насочат към корабите и самолетоносачите на НАТО и щом се приближат,пускат ракетите,бомбите и торпедата,пускат димна завеса и се изнасят по най-бързия начин. Даже и да не бъдат потопени,повредени те ще бъдат лесна плячка за идващите след тях новите модели Су-та и Миг-ове. Сега това са разни стратегии и тактики,които сега няма тук да се обсъждат,но най-важното е,за което ви дадох за потенциален пример ,,пчелният рой",е да умеете да съчетавате бойния опит от миналото с настоящето и бъдещето. А най-вече си развийте вътрешните сили,защото иначе ще бъдете само ,,бързи и яростни",а това няма да ви оттърве от ,,Конниците на Апокалипсиса",които ще се появят на Земята независимо коя страна ще започне първа войната. Ако искате да победите,трябва да станете ,,господари на времето".




Автор: liliyanaandreeva

image


 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

 

Да живее нашата Нова България!

да пребъде българският ни род –

от Охрид през Крим до Самария

да се възродим за вечен живот!





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10037338
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6341
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци