Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990465
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
29.03.2012 03:11 - ООН поглъща България през юни 2012
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.03.2012 03:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: monica

До всички граждани: прочетете, копирайте и разпространявайте този текст.

До всички медии /журналисти: събудете се от медийната хипноза, която сами създадохте. Вие носите морална отговорност за информацията която предлагате на българите, и ако те не са достатъчно информирани за нещата, които предстоят да се случат в близкото бъдеще, отговорността ще е ваша!

 

Превод на статия в: axisoflogic.com , оригинал: www.sciencemag.org

 

Документ за политиката на ООН с който се очертават 7 градивни елемента на Световното правителство, което ще ръководи с „тежка ръка“

By Analysis of Global Corporate Empire

Петък, 23 март, 2012 г.


 

Фактът, че светът се преструктурира от децентрализирано разнообразие в йерархия от авторитарен вид, едва ли може да се оспорва.

Финалната фаза на този процес може да бъде обявена окончателно през юни тази година в конференция 2012 на ООН в Рио де Жанейро, Бразилия.

Scientific American представя статия, написана от няколко десетки "учени", на 15 март в списание "Science".

Заключенията, направени от учените, както и редакциите от членове от персонала на Scientific American, са невероятно ненаучни и удрят шамар в лицето на хиляди независими учени и изследователи. Независимо от това, тази малка група настоява, че единствения начин за борба с глобалните катастрофи е да ги решим чрез едно глобално правителство. И не само това, но и че то трябва да изпълнява с "тежка ръка своите транснационални изпълнителни правомощия."

Документа, озаглавен "Подобряване на Земната система на управление" е не само авторитарен, но и едва ли не твърди, че глобалното правителство ще спаси човечеството от самото себе си .

Резюме - заключения и решения:

1. Научни оценки показват, че човешките дейности променят природните системи, както никога досега през последните 500,000 години . 2. Човешките общества, трябва да променят курса си и да стоят далеч от критичните повратни точки в системата на Земята, които могат да доведат до бързи и необратими промени. 3. Това изисква фундаментално преориентиране и преструктуриране на националните и международните институции към по-ефективно управление на системата на Земята и планетарното стопанисване.

Пълният текст на статията е на разположение срещу такса за достъп, която платихме и можем да ви кажем, че той е съсредоточен около "градивните елементи", които формират основите на сградата на световното правителство. Тези строителни блокове са били повтаряни от глобалистката литература, така че това е нищо ново, но това, че те използват твърдението, че хората са виновни за катастрофалните промени в тяхната околна среда - а именно чрез промените в климата, е фактически пропагандата с която оправдават и под която маскират създаването на световно правтелство.

Консолидиране на световните институции - глобалната рамка е установена от организации като ООН, Световната търговска организация, Световната банка и нейните безброй пипала, които са образували мрежа от изключително корумпирана и неефективна бюрокрация, че повечето мислещи хора биха се радвали да я видят изкоренена . Въпреки че тези инситуции са се оказали пълен провал, предложението на тези псевдоучени глобалисти е те да бъдат обединени под този "зелен чадър". Предложената организация ще се нарича съвет за устойчиво развитие на ООН.

"Устойчиво развитие" Интегриране на местно ниво (Дневен ред 21 / Agenda 21) - След като съвета е създаден, той ще диктува надолу по пирамидата на глобален контрол, докато достигне до всяка една общност и всеки един човек. "Дневен ред 21“ има за цел да превърне 21-ви век, във века на централизираната власт и изкореняването на индивидуалната свобода. Ще бъдат наложени еднакви правила върху коренно различни нации в областта на храните, банковото дело, както и изкореняването на гражданските свободи, което е част от този координиран план към планетарно управление. Местните общности се разглеждат като пречки и ще бъдат принудени, да се съобразят с диктатурата от върха на пирамидата.

Поставянето на новите технологии под глобален контролГеоинжинерството, нанотехнологиите, биотехнологиите и всички други научни постожения ще бъдат поставени под глобален контрол от световния съвет, който ще разполага с интелектуалния капитал и ресурсите.


Създаването на глобална правна и икономическа рамка - това е една от най-коварните части, тъй като тя буквално насърчава местните закони и икономическите политики, да бъдат пренаписани с цел по-нататъшна глобална матрица от взаимосвързани бюрокрации, за да може да се ликвидира способността на местните общности и държави да се откажат от тази диктаторска мисия. В икономически план ще бъдат насърчавани само зелени" и „алтернативни“ инициативи. Досега те са били спонсорирани от правителствата, но ясната полза от тях не е доказана и е малко рано едно световно правителство да твърди че е експерт в управлението на ресурсите и алтернативна енергия. Ако тези алтернативни източници се приведат в действие в световен мащаб (според дребните примери, които сме виждали досега), ние ще станем свидетели на пълна имплозия на глобалната икономика и масово намаляване на стандарта на живот на обикновения човек, както и невъзможност за останалите предприемачи да заобиколят тази система, което ще е фатално за тях.


Вземане на решения с консенсус става основно правило - Това е още едно много опасно понятие, тъй като е антитеза на Републиката . Документът подчертава "експедитивността при вземането на решения", но решението за глобално управление и радикални промени в политиката на местно ниво са последните решения, които трябва да бъдат направени набързо Би трябвало всеки човек да има вроденото право да участва в самите решения, които ще повлияят върху живота му, а не само съвета. "Експертите“ в съвета, ще са единствените авторитети, които ще могат да дават „научни“ мнения. В този случай може да се очаква, че едва ли на съвета ще бъдат предавани точни и научни данни, тъй като въпросните експерти ще защитават единствено икономическите интереси на големите корпорации. Прозрачното управление няма място в тази система, защото независимите учени и изследователи няма да имат достъп до нея.

Легитимност и отчетност на междуправителствени институции - Тук те признават, че глобалното управление премахва местния суверенитет, и се опитват да намерят решение на проблема, като предлагат представителна система на демокрация, без съмнение, за да създават илюзията, че хората имат думата в това, което се решава. Глобалното управление чрез ООН, по-скоро ще даде главната роля в управлението на международните и националните бюрокрации, за сметка на националните парламенти и прякото участие на гражданите. Те твърдят, че отчетността и прозрачността на процеса на вземане на решения ще бъдат засилени чрез специални права и условия, залегнали в договори и ще се наблюдават от комисии и съвети, които ще управляват ресурсите и ще се занимават с оплакванията. И накрая, в този раздел също така става въпрос за "дисбаланс в силата" между различните страни, най-вероятно да се изясни, че големите страни (Г-20) разполагат с властта, а останалите са само фон.

Създаването на световните финансови инструменти - мисля, че всички знаем за токсичността на "финансови инструменти", като деривати и измамите на пазара на въглеродни емисии. В документа се споменава "пазар на емисии", с който се гарантира, че по-бедните страни получават финансова подкрепа чрез система за "равенство и справедливост." Световната търговска организация е жалък провал. Световната здравна организация е бедствие, а за МВФ може спокойно да се каже, че е най-корумпиран и най-хищническия от всички тях. Тези системи не правят нищо, за да се даде възможност и подкрепа на бедните. Те съществуват само за да създадат условията необходими, за да стане възможно да се плячкосат суверенните държави.

В това преустройство на света има и "конституционен момент" подобен на този след Втората световна война. Оправданието за мизерните права на човека, които му се отреждат и който се нарежда в дъното на тази пирамида, е че така ще се противодейства на разрушаването на околната среда.

"Дневен ред 21" е създаден в Рио де Жанейро, Бразилия през 1992. През юни 2012 отново ще се прояви политическа воля за да бъдат въведени тези драстични промени. Ще продължат опитите за радикално намаляване на националния суверенитет, а те без съмнение ще вредят на индивидуална свобода и ще допринесат до масивни финансови затруднения, на които ще сме подложени чрез това авторитарно управление на глобалната фашистка клика от банкери и политици, които заговорничат срещу човечеството и му пречат да реализира истинския си потенциал.

Ние трябва да направим всичко възможно този план да се провали. Трябва да има масово недоволство и повсеместна вълна от протести и гражданско неподчинение! Така лесно може да се смачка всеки един от градивните елементи по-горе. Ахилесовата пета на плана им е съпротива срещу всяка инициатива, която е насочена срещу премахване на властта на местните общности /държави. Тяхната цел е да бъдем принудени да се заклеем във вярност на група господари-фанатици, които желаят да наложат диктатурата на „експерти“. През цялата история на човечестово, тези така наречени "експерти" са се доказали единствено като диктатори управляващи машина за масови убийства. Ние трябва да имаме това в предвид, тъй като те опитват да прикрият мисията си зад "хуманитарна" цел.

 

Източник: http://axisoflogic.com/artman/publish/Article_64392.shtml?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+axisoflogic%2FAxisFeed+%28axisoflogic.com%29


Събудете се !!











Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене