Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10036354
Постинги: 7891
Коментари: 3512
Гласове: 6340
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
21.03.2012 23:15 - Ционистката гнида Сарко, вече намери изкупителна жертва която "поставила Републиката (Чия?!) на колене" - някакъв си член на фантома "Ал Кайда&qu
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.03.2012 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато световните злодеи правят инсценировки - прелюдия към поредната кървава война, "на помощ" излиза фантомната и митична "Ал Кайда", както и на 11 септември 2011 година!
Вижте сами:

Саркози: Убиецът от Тулуза „е искал да постави Републиката на колене” image 16:15  |  21 март 2012 | По света / Редактор Надежда Христова / обновено преди 5 часа Виж 1 снимка Над 300 служители на френските спецчасти бяха разположени около сградата, в която се укриваше Мерах
Сн.: EPA/БГНЕС


Френският президент Никола Саркози заяви днес в Тулуза пред религиозните общности, че мъжът, убил седем души в името на Ал Кайда, се готвел да извърши нови убийства днес сутринта. Заподозреният за убийствата в Тулуза 24-годишен френски гражданин от алжирски произход Мохамед Мера, който се е барикадирал на първия етаж в жилищна сграда в Тулуза, обсадена от полицията, "вече е имал план за нови убийства" и "предвиждал да ги извърши тази сутрин". Това е заявил президентът по време на негова среща с представители на религиозните общности, предаде Франс прес по информация на участник в срещата, предаде БТА.

Акцията на френската полиция срещу Мера
започна още в 3 часа през нощта местно време и продължава над 12 часа. Над 300 служители на френските спецчасти бяха разположени около сградата, в която се укриваше Мера. Операцията бе ръководена лично от министъра на вътрешните работи на Франция Клод Геан, а убиецът бе въоръжен с два автомата - "Калашников" и "Узи", и с друго оръжие. 

По-рано бе съобщено, че Мохамед Мера се е обявил за муджахидин от Ал Кайда, който искал да отмъсти за палестинските деца. Той е бил арестуван през 2007 г. в Кандахар заради поставянето на самоделни взривни устройства, предаде Ройтерс, като се позова на директора на затвора в афганистанския град. Мера бил осъден на 3 години затвор, но няколко месеца по-късно успял да избяга по време на нападение на талибаните.

Майката, двама братя и две сестри на заподозрения убиец са задържани в полицията за разпити, съобщи АФП. Според френската полиция в колата на един от братята са били открити експлозиви.

Четирите жертви на Мерах - преподавател по теология, двамата му синове и 7-годишно момиче, бяха погребани днес в Ерусалим.
Мерах е заподозрян и за убийството на трима военни по-рано този месец.

Убиецът от Тулуза „е искал да постави Републиката на колене”, убивайки трима военнослужещи и четирима евреи в Монтобан и Тулуза, но тя не се е подала, заяви по-късно Никола Саркози по време на погребалната церемония, организирана за тримата убити войници в казармата в Монтобан.
Държавният глава окачестви убийството на военнослужещите като „терористична екзекуция”, съобщи АФП, цитирана от "Фокус".


dnes.dir.bg/news/frantzia-tuluza-spetzchasti-mohamed-merah-10792129

Автора на блога тук има два въпроса:


1. Чия "Република" е "поставил на колене" въпросния митичен атентатор, с убийството на видимо ИЗРАЕЛСКИ граждани?
Това клоуна Сарко, ще трябва да даде като отговор пред своя френски консервативен електорат, който се надявам да произнесе своята тежка "присъда" за ционистката му политика, в идните избори там...

2. С какво живота на оплакваните от цял свят "еврейски деца" - учени, че ние сме "говеда за клане", тровени с нечовешка омраза още от подрастването си и надписващи ракетите за масови изтребления срещу палестинските деца, е по - ценен от този на стотиците, хилядите и милионите избити палестински и египетски деца наистина, че въпросния убиец на тези еврейски деца, беше обявен едва ли не за "световна" или поне "общоевропейска заплаха", а защо масовите еврейски убийци на деца в Палестина - да не са?!
А, лицемерни "другари хуманисти"?!...




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене