Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.03.2012 02:47 - Мормоните разкриха истинската си същност в България!!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1205 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: internationalist



image
image
image
Дали сa с шашма злато на мормоните 
Чиновници фалшифицирали решението на кабинета за рудника край Радомир!!!!

Решението на Министерския съвет за отдаването на концесия на златното находище "Вакарелец", община Радомир, от 7 октомври 2011 г. е фалшифицирано. Подозренията възникнаха, след като официалните документи от правителствената процедура бяха депозирани във Върховния административен съд (ВАС). На тях се вижда, че точка 5.3 от проекта за решение, с което природните богатства се дават на "Голдън Бийч Прима БГ" ЕООД, се различава съществено от същата точка в публикуваното в брой 81 от 18 октомври 2011 г. в Държавен вестник решение. От протокола от заседанието на МС личи, че представеният от икономическия министър Трайчо Трайков проект е приет без поправки и възражения. Внесеният на заседанието на министрите вариант изрично изисква преди отварянето на златната мина да се извърши Оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) и Оценка за съвместимост по реда на Закона за биологичното разнообразие. Обнародваното решение обаче допуска рудникът да тръгне и въз основа на решение, с което се преценява, че няма нужда от ОВОС.
"Вероятно някой чиновник ловко е подправил решението на правителството, а министрите не са му обърнали внимание", смята Асен Велев, председател на Инициативния комитет от жители на селата Горна и Долна Диканя, които протестират срещу отварянето на златната мина. Велев е сезирал и главния прокурор Борис Велчев за шашмата.
image
image

Според него златотърсаческата фирма, която е собственост на водача на Мормонската църква у нас Марио Георгиев, е извършила и други трикове с размера на находището.
През 2009 г. "Голдън Бийч Прима БГ" внася инвестиционно предложение за площ от 209 197 кв. м, въз основа на което РИОСВ-Перник преценява, че няма нужда да се извършва ОВОС, тъй като добивът и флотацията на рудата няма вероятност да окажат отрицателно въздействие върху природата.
Впоследствие обаче фирмата иска от МС и получава концесия върху почти двойна площ - 392 808 кв.м. Министерството на околната среда и водите (МОСВ) в становището си изрично посочва, че според Закона за опазване на околната среда задължително се извършва ОВОС на открити рудници на площ от над 250 дка и че мината край Горна и Долна Диканя също изрично подлежи на екоекспертиза. Странно е обаче, че във внесения от зам.-министъра на икономиката Делян Добрев окончателен доклад по концесията изобщо не се споменават възраженията на Нона Караджова и се твърди, че МОСВ е съгласувало проекта "без забележки".
Доказаните запаси и ресурси в мината край Диканите са общо 771 кг злато и 4521 кг сребро. Средното съдържание в рудата е 0,812 г на тон злато и 4,2 г/т сребро. Концесията е за срок от 35 г., като компанията предвижда да копае по 35 000 т руда годишно. Първоначалният капитал за отваряне на кариерата и инсталацията за преработка възлиза на 2,8 млн. лв. Държавата ще получава 1,6% годишна концесионна такса от мормонската фирма. Според разчетите на икономическото ведомство "Голдън Бийч Прима БГ" ще плаща най-малко 32 хиляди лв. годишно, от които половината ще постъпват в общинската хазна в Радомир. "Голдън Бийч Прима БГ" е основана през 2001 г. от минни инженери и се занимава с проучвания на подземни богатства. До миналата пролет е собственост на инж. Георги Лесидренски. През март м.г. компанията е купена от регистрираната в английската столица "Лондон Енерджи Кепитъл", собственост на Тодор Иванов. Три месеца по-късно фирмата е прехвърлена на "Геостар Майнинг България" АД, в което акциите са поделени поравно между Тодор Иванов и Марио Георгиев. Според информационната система АПИС Георгиев еводач на Църквата на Исус Христос и светиите от последните дни в България. Изпълнителният директор на "Голдън Бийч Прима БГ" Георги Лесидренски заяви пред "Стандарт", че няма време за разговори с журналисти, тъй като е затрупан от работа. "Ние не шумим ненужно, а работим усилено. Освен това често в медиите истината се изкривява до неузнаваемост", допълни Лесидренски. Собственикът на фирмата - Марио Георгиев, пък е в командировка в Кипър. "Няма връзка между църквата и моите бизнес начинания." Мормонската църква се издържа от десятъка на своите членове, но всеки от тях има своя бизнес и доходи. Църквата по закон няма право на икономическа дейност, коментира наскоро Георгиев пред столичен вестник.
Руслан Йорданов
http://www.standartnews.com/
----------------------------------------------------------------------------
От Автора на Блога
Някога и аз през далечната 1999 г. се излъгах да бъда приет в тази Секта, в САЩ.
Вече влязъл в предверието на Ада, бързо осъзнах, че това не е моето място и реших да избягам. Макар и отскоро при тях, те не искаха туко-така да ме пуснат.
Затова, след известни премеждия реших да напусна САЩ и да се върна в България, където тогава нямаха още такава сила и ме оставиха намира...
 Но от тогава,желанието ми за изкупление за това мое грешно деянние, ме кара да се боря с тях. Най-често публикувайки срещу тях разобличаващи статии, късайки тяхни агитационни материали,излагам ги където и когато мога. Разяснявам на хората, за истинската Зла Същност на тази Секта.
 Дано Бог ми прости, по този начин!!! 2003 г се кръстих като Православен Християнин.
Ето тук са всички мои анти-мормонски публикации:
1.11.04.2008 14:56 - Мормоните,една добре прикрита и захаросана Сатанинска секта!!
http://internationalist.blog.bg/drugi/2008/04/11/mormonite-edna-dobre-prikrita-i-zaharosana-sataninska-sekta.182200
2.29.09.2008 03:27 - Джозеф Смит – създателят на мормонизма,един-иманяр,окултист,фантазьор и сатанист.Само за хора,които се интересуват по-задълбочено от религия.
http://internationalist.blog.bg/drugi/2008/09/29/djozef-smit-syzdateliat-na-mormonizma-edin-imaniar-okultist-.238730
3.21.07 23:38 - Възникнаха като секта, превърнаха се в Чудовищна Машина за Пари, Власт и промиване на Мозъци.
http://internationalist.blog.bg/politika/2009/07/21/vyzniknaha-kato-sekta-prevyrnaha-se-v-chudovishtna-mashina-z.367659







Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10039477
Постинги: 7893
Коментари: 3528
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци